Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TransloverGreek

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
206
Πόντοι
20
Εγώ πάντως θα πάω μόλις μπορέσω τη ώρα έχει κόσμο?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.175
Πόντοι
206
Απογευματινα, και ρίξε και ένα κινο στο ΠΡΟΠΟ δίπλα , μπωρει να είσαι τυχερός, και να έχεις δίπλη ευχαρίστηση μύστη
αν δεν του κατσει κανας πουτσος μπορει να του κατσει κανα 13αρι

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Αυτή τη ώρα δεν υπάρχει άνθρωπος τσάμπα η βόλτα μου θα μείνω λίγο ακόμα και θα δω

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Κανένας γαμιάς για απόψε ? γιατί όχι και ..δυο και τρεις

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Από ότι έλεγαν εχτές μέχρι τέλους του χρόνου θα μείνει στον πειραιά.μετα θα μεταφερθεί Αθήνα γιατί δεν έχει καθόλου δουλειά

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
τα δωματια και γενικά ο χωρος σε τι κατάσταση είναι ? εχω να πάω προ πανδημίας και ήδη είχε αρχίσει να ειναι παρατημενο το μαγαζι

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
τα δωματια και γενικά ο χωρος σε τι κατάσταση είναι ? εχω να πάω προ πανδημίας και ήδη είχε αρχίσει να ειναι παρατημενο το μαγαζι
Φίλε ο χώρος δεν είναι και πολύ καθαρός.τα μπάνιο είναι καθαρά.αλλα τα πατώματα κολλάνε όταν πατάς το καταλαβαίνεις.ασχετο όμως από αυτό πολύ παρατημένο ρε φίλε

avnanas40

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Τώρα με το μετρό θα πάρει τα πάνω του.

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Είναι μακριά από το μετρό αδερφέ.κοντα στο χιλιόμετρο

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Μια που έχω ρεπό σήμερα ξεκινάω για τον Πειραιά στο blue vision .όσοι πιστοί γουστάρετε ελάτε για παιχνίδι

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Φίλε 2 - 3 ήταν εκεί κάτι έγινε αλλά δεν βλέπω φως δεν προχωρά το κατάστημα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Φίλε 2 - 3 ήταν εκεί κάτι έγινε αλλά δεν βλέπω φως δεν προχωρά το κατάστημα
Μύστη συνάδελφε όταν το ποτάκι στο διπλανό μπάρ έχει 5 ευρώ και έχει και φραπεδιά από την γκόμενα που δουλεύει μέσα, δυστυχώς, δύσκολα πάει ο άλλος μύστης μέσα στο τσονταδικο, κάτω από τα βλέμματα των πελατών του υδρηματος ΟΠΑΠ play που έχει δίπλα, δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτή

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Μπορεί φίλε μου αλλά το μαγαζί είναι εντελώς παρατημένο.φαντασου εχτές είχε κλείσει τον κλιματισμό και του λέω ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Τελικά με τα πολλά τον άνοιξε.επειτα το ψυγείο που έχει τα νερά και τα αναψυκτικά δεν δουλεύει..όλα αυτά είναι σημάδια εγκατάλειψης

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μπορεί φίλε μου αλλά το μαγαζί είναι εντελώς παρατημένο.φαντασου εχτές είχε κλείσει τον κλιματισμό και του λέω ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Τελικά με τα πολλά τον άνοιξε.επειτα το ψυγείο που έχει τα νερά και τα αναψυκτικά δεν δουλεύει..όλα αυτά είναι σημάδια εγκατάλειψης
Τα παράπονα σας για την λειτουργία του υδρηματος μύστη συνάδελφε, στο υδρημα στο Γκάζι είναι ο ιδιοκτήτης, και εκεί θα σας ενημερώσει ο ίδιος

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Τα παράπονα σας για την λειτουργία του υδρηματος μύστη συνάδελφε, στο υδρημα στο Γκάζι είναι ο ιδιοκτήτης, και εκεί θα σας ενημερώσει ο ίδιος
Σιγά φίλε μου μην πάω στο Γκάζι να κάνω παράπονο.δικο του το μαγαζί δικές του και οι κατραπακιες.εμεις σαν πελάτες βολευομαστε και αλλού

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Σιγά φίλε μου μην πάω στο Γκάζι να κάνω παράπονο.δικο του το μαγαζί δικές του και οι κατραπακιες.εμεις σαν πελάτες βολευομαστε και αλλού
Άμα δεν κάνεις παράπονα, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί και να βάζει χρήμα στην τσέπη μέχρι, που θα δεί ότι δεν έχει κέρδος και θα κλείσει,η σωστοί πελάτες, πρέπει να κάνουν τής παρατηρήσεις τους, στους ιδιοκτήτες, των υδρηματων , και οι πελάτες ευθύνονται για την σωστή λειτουργία των υδρηματων διασκέδασης, και ψυχαγωγίας και χαλάρωσης μύστη συνάδελφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom