You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 352K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kostis_pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Τώρα κανένας ενεργητικός στο μπλου;
TransloverGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2021
- Like
- 206
- Πόντοι
- 20
Εγώ πάντως θα πάω μόλις μπορέσω τη ώρα έχει κόσμο?
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Απογευματινα, και ρίξε και ένα κινο στο ΠΡΟΠΟ δίπλα , μπωρει να είσαι τυχερός, και να έχεις δίπλη ευχαρίστηση μύστηΕγώ πάντως θα πάω μόλις μπορέσω τη ώρα έχει κόσμο?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 206
αν δεν του κατσει κανας πουτσος μπορει να του κατσει κανα 13αριΑπογευματινα, και ρίξε και ένα κινο στο ΠΡΟΠΟ δίπλα , μπωρει να είσαι τυχερός, και να έχεις δίπλη ευχαρίστηση μύστη
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Φίλε ο χώρος δεν είναι και πολύ καθαρός.τα μπάνιο είναι καθαρά.αλλα τα πατώματα κολλάνε όταν πατάς το καταλαβαίνεις.ασχετο όμως από αυτό πολύ παρατημένο ρε φίλετα δωματια και γενικά ο χωρος σε τι κατάσταση είναι ? εχω να πάω προ πανδημίας και ήδη είχε αρχίσει να ειναι παρατημενο το μαγαζι
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 206
βρηκες κανεναν στο σινεμα η παλι αδειο ηταν?Μια που έχω ρεπό σήμερα ξεκινάω για τον Πειραιά στο blue vision .όσοι πιστοί γουστάρετε ελάτε για παιχνίδι
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μύστη συνάδελφε όταν το ποτάκι στο διπλανό μπάρ έχει 5 ευρώ και έχει και φραπεδιά από την γκόμενα που δουλεύει μέσα, δυστυχώς, δύσκολα πάει ο άλλος μύστης μέσα στο τσονταδικο, κάτω από τα βλέμματα των πελατών του υδρηματος ΟΠΑΠ play που έχει δίπλα, δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτήΦίλε 2 - 3 ήταν εκεί κάτι έγινε αλλά δεν βλέπω φως δεν προχωρά το κατάστημα
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Μπορεί φίλε μου αλλά το μαγαζί είναι εντελώς παρατημένο.φαντασου εχτές είχε κλείσει τον κλιματισμό και του λέω ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Τελικά με τα πολλά τον άνοιξε.επειτα το ψυγείο που έχει τα νερά και τα αναψυκτικά δεν δουλεύει..όλα αυτά είναι σημάδια εγκατάλειψης
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τα παράπονα σας για την λειτουργία του υδρηματος μύστη συνάδελφε, στο υδρημα στο Γκάζι είναι ο ιδιοκτήτης, και εκεί θα σας ενημερώσει ο ίδιοςΜπορεί φίλε μου αλλά το μαγαζί είναι εντελώς παρατημένο.φαντασου εχτές είχε κλείσει τον κλιματισμό και του λέω ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Τελικά με τα πολλά τον άνοιξε.επειτα το ψυγείο που έχει τα νερά και τα αναψυκτικά δεν δουλεύει..όλα αυτά είναι σημάδια εγκατάλειψης
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Σιγά φίλε μου μην πάω στο Γκάζι να κάνω παράπονο.δικο του το μαγαζί δικές του και οι κατραπακιες.εμεις σαν πελάτες βολευομαστε και αλλούΤα παράπονα σας για την λειτουργία του υδρηματος μύστη συνάδελφε, στο υδρημα στο Γκάζι είναι ο ιδιοκτήτης, και εκεί θα σας ενημερώσει ο ίδιος
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Άμα δεν κάνεις παράπονα, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί και να βάζει χρήμα στην τσέπη μέχρι, που θα δεί ότι δεν έχει κέρδος και θα κλείσει,η σωστοί πελάτες, πρέπει να κάνουν τής παρατηρήσεις τους, στους ιδιοκτήτες, των υδρηματων , και οι πελάτες ευθύνονται για την σωστή λειτουργία των υδρηματων διασκέδασης, και ψυχαγωγίας και χαλάρωσης μύστη συνάδελφεΣιγά φίλε μου μην πάω στο Γκάζι να κάνω παράπονο.δικο του το μαγαζί δικές του και οι κατραπακιες.εμεις σαν πελάτες βολευομαστε και αλλού
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά