Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Εχει πετυχει γυναικα ή ζευγαρι ποτε στο χωρο καποιος;
Οπότε αδιάφορο.Μια φορά έχω πετύχει πριν πανδημίας.μετα τίποτα.τωρα ειδικά ζήτημα είναι να πηγαίνουμε 3 4 άτομα μόνο.απολυτο τίποτα δηλαδή
Εγώ πέτυχα ζευγάρι που η γυναίκα ήταν μουναρα και την είχε για κρακτη για να γαμαει ο τύπος πουστρακιαΟπότε αδιάφορο.
και σε αλλα σινεμα υπαρχει αυτη η τακτικη οτι πρεπει να δωσεις πιπα η και να γαμησεις τον αντρα για να κανεις κατι με την γυναικαΗ γυναίκα του ήταν τόσο μουναρα που είχε πετάξει τους μπαλονοβυζους έξω με μια μαύρη στριγκαρα και οποίος πλησίαζε έπρεπε να κάνει πίπα στον τύπο της παραλίγο να την πατήσω και εγώ αλλά την έκανα τρέχοντας
Κάνει πιπες με μάσκα, προσέχουμε πάνω απ όλα.Εκεί μέσα είναι ένας που γλυφη καυλια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Γενικά μαζεύει κόσμο λόγω της Τρούμπας που είναι δίπλακαι σε αλλα σινεμα υπαρχει αυτη η τακτικη οτι πρεπει να δωσεις πιπα η και να γαμησεις τον αντρα για να κανεις κατι με την γυναικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο το σινεμα υπαρχει ακομα?ειναι ανοιχτο?παει κανεις?
παλιοτερα που ειχα παει μερικες φορες δεν υπηρχε ψυχηΓενικά μαζεύει κόσμο λόγω της Τρούμπας που είναι δίπλα
Είναι που είναι δίπλα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και μαγαζιά της περιοχής και είναι τσιμπούκι για οποιαδήποτε μπενει μέσαπαλιοτερα που ειχα παει μερικες φορες δεν υπηρχε ψυχη
Στείλε μου pm....Καλησπέρα, παίζει κανας ψωλαρας δυνατός γαμιας (bi ή gay αρρενωπός) να ενδιαφέρεται να ξεμουνιασει δεσμευμένο πουτανακι με κωλαρα, ενώ ο γκομενος του τους παιρνει μάτι και την παίζει;
συνεχισε να γραφεις...Καλησπέρα, παίζει κανας ψωλαρας δυνατός γαμιας (bi ή gay αρρενωπός) να ενδιαφέρεται να ξεμουνιασει δεσμευμένο πουτανακι με κωλαρα, ενώ ο γκομενος του τους παιρνει μάτι και την παίζει;
Δεν σε έπιασα..συνεχισε να γραφεις...
Για να μπορεις να γραφεις προσωπικα μνματα πρεπει να συμπληρωσεις ένα αριθμό αναρτήσεων.Δεν σε έπιασα..
Ακόμα δεν αποφάσισες σε πιο τσοντάδικο θα πας;Ποιος θελει σήμερα να έρθει να μου αδειάσει τα χυσια του; Στείλε pm