slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 232
- Πόντοι
- 20
Γουστάρω τρελά να με κατουράνε. Το ψήνετε να το κανονίσουμε;
εχει 4-5 μονιμα παθητικα ζομπι εδω και χρονια εκει θα σε κατασπαραξουνΥπάρχει κανείς παθητικός sub που να ενδιαφέρεται για ώριμο στο εν λόγω μαγαζί?
Ρίξε σήμα εγκαίρως την επόμενη φορά να έρθουμε να γίνουμε πολλοιΚαταπληκτικά περάσαμε χθες το βράδυ 3 άτομα μία παρτούζα φανταστική. Άντε μήπως και ζωντανέψει το εν λόγω μαγαζί.
Μοναδική παραφωνία ένας τύπος είχε ξαπλώσει κάπνιζε μαύρο ήτανε Ντάγκλα κοιμόταν όρθιος.
Αδερφέ λόγω δουλειάς πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα εκεί .είχα απογοητευτεί τόσο καιρό και ξαφνικά προχθές έγινε η φάση.δεν μπορείς να υπολογίσεις αν έχει κόσμο που θέλει να παίξει ερωτικά η μαλακες να κάνουν σβούρες μέσα εκεί και να μην κάνουν τίποτα ποτέΡίξε σήμα εγκαίρως την επόμενη φορά να έρθουμε να γίνουμε πολλοι
οι ιδιοι που πανε μονιμαΘα πάει κανείς απόψε;
Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα είχε πολύ λίγο κόσμο... Κάτι γινόταν αλλά αν είναι να περιμένεις 5 ώρες μπας και μπει τπτ αξιόλογο δεν αξίζει το 8ευρω..Τι λέει παιδιά έχει καθόλου κίνηση αυτές της ημέρες? Έστρωσε καθόλου ?
Οπότε φίλε πιστεύω συνήθως πάει ανάλογα την ώρα που παςΤην προηγούμενη εβδομάδα που πήγα είχε πολύ λίγο κόσμο... Κάτι γινόταν αλλά αν είναι να περιμένεις 5 ώρες μπας και μπει τπτ αξιόλογο δεν αξίζει το 8ευρω..
Παιδιά όποτε έχω πάει δεν έχω δει κόσμο. Γενικά είμαι παθητικό και υποτακτικό και γουστάρω τρελά να με κυκλοφορούν εκεί μέσα με λουράκι στα τέσσερα και γυμνό. Το ψήνει κανείς να κανονίσουμε τέτοια φάση; Ντύνομαι και με γυναικεία αν θέλουν οι γαμιάδες μου.
Ε μάλλον. Εγώ έχω πάει Παρασκευή -Σαββατο μετά τις 8-9 το βράδυ. Υπέθεσα θα είχε πιο πολύ κόσμο τέτοιες ώρες.Οπότε φίλε πιστεύω συνήθως πάει ανάλογα την ώρα που πας
γιατι ποτε ειχε κοσμο αυτο το σινεμα ,τα ιδια παθητικα ζομπι εδω και χρονια υπαρχουν εκει μεσαΤην προηγούμενη εβδομάδα που πήγα είχε πολύ λίγο κόσμο... Κάτι γινόταν αλλά αν είναι να περιμένεις 5 ώρες μπας και μπει τπτ αξιόλογο δεν αξίζει το 8ευρω..
o ένας ημουν εγω...αν μιλας για Πεμπτη απογευμα. σου εχω στειλει απειρα inbox μηνυματα αλλα δεν εχεις απαντησει...Επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί εχτές 6:30 Με 8:00 τέσσερα άτομα όλα κι όλα αλλά έγινε καλό παιχνίδι με τους τρεις ο ένας έκανε σβούρες.μονο κοίταγε.μιλαμε για πολύ τσιμπουκωμα και ο ηλικιωμένος έχυνε απίστευτα δεν το έχω ξαναδεί αυτό.σαν βρύση.αλλα πολύ λίγος κόσμος ρε παιδιά κρίμα