ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.226
- Πόντοι
- 506
Kάποτε τα τσοντοσινεμα εγραφαν απ' εξω "δυο εργα σεξ" ή κατι τετοια.
Πλεον θα γραφουν "Νικολ 9-12 το βραδυ για περιορισμενες εμφανισεις αυτη τη βδομαδα".
Kάποτε τα τσοντοσινεμα εγραφαν απ' εξω "δυο εργα σεξ" ή κατι τετοια.
Πλεον θα γραφουν "Νικολ 9-12 το βραδυ για περιορισμενες εμφανισεις αυτη τη βδομαδα".
καλη διασκεδαση κουκλα μου ..... και οσοι πατε ! :-* :-*
Ετσι ακριβωςKάποτε τα τσοντοσινεμα εγραφαν απ' εξω "δυο εργα σεξ" ή κατι τετοια.
αυτα ειναι...
Λιγο πιο δυνατα θαθελα το βραδυ αποτι ο τυπακος στο βιντεο μου
Παρασκευη στις 19:00 μεχρι τις 21:30 θαμαι blue vision για τις ορεξεις σας κ μονο
Καθαριοτητα κ ασφαλεια
Για να σκισετε το στενο κωλομουνακι μου
Ευχαριστω για τα καλα σΠρώτη επίσκεψη σήμερα το βραδάκι στο μαγαζί. 8 η είσοδος. Σαν χώρος δεν μου πολυάρεσε. Το attraxx, σαν παρόμοιος χώρος, είναι καλύτερος. Στον πάνω όροφο σε μία καμπίνα μια cross. (Η Νικόλ? μπορεί...) Πρέπει να πέρασαν μερικοί...αν και δεν είχε πολλούς εκείνη την ώρα. Ακουστικά μπορώ να πω πάντως πως πρέπει να κάνει καλό deepthroating! Μετά ήρθε κι άλλος ένας και άλλαξε σε "γυναίκα" στο υπόγειο. Καμμία σχέση όμως νομίζω με την 1η. Η Ένας νεαρός τον έπαιζε στο υπόγειο αραχτός σε μια καμπίνα, λίγοι γυρόφερναν πέρα δώθε, άλλοι άραζαν σε ένα πάσο που έχει και μιλούσαν (μάλλον γνωστοί), ε δεν έκατσα πολύ κι έφυγα. Μέτρια πράγματα...Κι αυτή η μυρωδιά από τα τσιγαριλίκια, έλεος...
Μαλλον νομιζε οτι εχουμε αποκριες.Μετά ήρθε κι άλλος ένας και άλλαξε σε "γυναίκα" στο υπόγειο.
Στις 18:00 η ωρα και για 3 ωρες αποψε
Για τις ορεξεις σας
Για να ξεδωσετε οπως γουσταρετε
Θα σας περιμενω οσο πιο σεξι ντυμενη κ στημενη
Φιλακια
Θα σας περιμενω απο τις 18 κ μετα
Για 3 ωρες τρελα καυλωμενη να με ταισετε κ να με σκισετε
Αν με βγαλει καποιος πολυ ευχαριστωςανεβασε φωτο με το ροζ ολοσωμο και τις γοβες