ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 26
Εγω από τις19.30 δεν την είδα πουθενάΡε αδέλφια ανταπόκριση από το blue vision θα έχουμε ή πεσατε όλοι με τα μούτρα στα γαμησια με την nicol
Μάλλον μούφα ήταν ...
Εγω από τις19.30 δεν την είδα πουθενάΡε αδέλφια ανταπόκριση από το blue vision θα έχουμε ή πεσατε όλοι με τα μούτρα στα γαμησια με την nicol
ευτυχώς μαν που το έγραψες μόλις ειχα βάλει παπούτσια κ θα έτρωγα ακυρω γιατι έτσι βρε μωρο εεεΕγω από τις19.30 δεν την είδα πουθενά
Μάλλον μούφα ήταν ...
δεν έχει τπτ μαν εεε νεκρό..Πάντως άμα γουστάρει κανένα άτακτο κοριτσάκι ας έρθει να το ξεκολιασω
εγω λεω να πας εκει θα ειναι .ευτυχώς μαν που το έγραψες μόλις ειχα βάλει παπούτσια κ θα έτρωγα ακυρω γιατι έτσι βρε μωρο εεε
Παρε με τηλ να παω σενα χοτελ κοντα εκει να με σκισεις να μη μεινεις με το παραπονοΠάντως άμα γουστάρει κανένα άτακτο κοριτσάκι ας έρθει να το ξεκολιασω
αααα ρε νικολ κανενα δεν αφηνεις με το πουλι στο χερι .ετσι μπραβο κοριτσι μουΠαρε με τηλ να παω σενα χοτελ κοντα εκει να με σκισεις να μη μεινεις με το παραπονο
Παρε με τηλ να παω σενα χοτελ κοντα εκει να με σκισεις να μη μεινεις με το παραπονο
[/queote]
Να έρθω και εγώ Νικόλ?
ειναι βαρια τα παρασημα καυλιαρη μου
Εγώ πάντως λέω να πάω μια βολτούλα σήμερα κατα τις 5 στο σινεμά...
Εγώ πάντως λέω να πάω μια βολτούλα σήμερα κατα τις 5 στο σινεμά...
Βαλε και καμπανουλες.....Σήμερα ειναι η τελευταια μέρα , μετα κλείνει μεχρι την Κυριακη ! Λέω για πρωτη φορα να ξυρίσω όλο το σώμα και να φορέσω γυναικεία ! για κανα gangbang αλλά σκεφτομαι οτι μπορεί να πάω και να μαι μονος ... χαχαχα .. προχθες ειχε 2-3 ατομα ρε γαμωτο ..
Σήμερα ειναι η τελευταια μέρα , μετα κλείνει μεχρι την Κυριακη ! Λέω για πρωτη φορα να ξυρίσω όλο το σώμα και να φορέσω γυναικεία ! για κανα gangbang αλλά σκεφτομαι οτι μπορεί να πάω και να μαι μονος ... χαχαχα .. προχθες ειχε 2-3 ατομα ρε γαμωτο ..