Νέα

Blue Iguana Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
678
Πόντοι
81
Είχα προτείνει ένα φεγγάρι σε κυρία του blue iguana ένα παρτουζωμα στην σκηνή. Μακάρι, να υπάρξει show κάποια στιγμή.
Η συγκεκριμένη που αναφέρω πάντως είχε κάνει πριβέ με μια του Caligula την εποχή εκείνη με μένα να παίρνω ένα ωραιότατο μάτι, και είχε ανέβει δυο φορές στην πίστα του Le Cabaret.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
814
Πόντοι
86
Η συγκεκριμένη που αναφέρω πάντως είχε κάνει πριβέ με μια του Caligula την εποχή εκείνη με μένα να παίρνω ένα ωραιότατο μάτι, και είχε ανέβει δυο φορές στην πίστα του Le Cabaret.
Αυτή που λέω εγώ έχει μία αγάπη για τα ομαδικά αθλήματα...

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Μια ερώτηση στους αγωνιστές, η γυμνασμένη είναι ακόμα εκεί? Νομίζω αναφέρεται ως Λαρα, Σας ευχαριστώ, ,

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
180
Πόντοι
1
Μια ερώτηση στους αγωνιστές, η γυμνασμένη είναι ακόμα εκεί? Νομίζω αναφέρεται ως Λαρα, Σας ευχαριστώ, ,
Απο αυτά που δείχνει στο ινσταγκραμ, προφανώς είναι ακομη εκεί,, εξάλου από τότε που την παρακολουθώ δεν πρεπει να εχει δουλεψει και αλλου. Μπορείς βεβαια να ρωτήσεις και στην σελίδα του Blue Iguana στο ινσταγκραμ, εχει τυχη να τους ρωτησω καποια στιγμη κάτι και μου εχουν απαντήσει. Να ξέρεις ότι δεν δουλεύει κάθε μέρα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
58
Πόντοι
6
Απο αυτά που δείχνει στο ινσταγκραμ, προφανώς είναι ακομη εκεί,, εξάλου από τότε που την παρακολουθώ δεν πρεπει να εχει δουλεψει και αλλου. Μπορείς βεβαια να ρωτήσεις και στην σελίδα του Blue Iguana στο ινσταγκραμ, εχει τυχη να τους ρωτησω καποια στιγμη κάτι και μου εχουν απαντήσει. Να ξέρεις ότι δεν δουλεύει κάθε μέρα.
Νομιζω 3 μερες δουλευει

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
814
Πόντοι
86
Την συγκεκριμένη την έχω δει από κοντά στην Τσιμισκή με άτομο που ήταν το πολύ 25 χρονών και αν ... Ούτε καν την προσέχεις . Άσε που από ότι ξέρω και νομίζω ότι έχει και βίντεο που την γαμουσε ένας μαθητής στο MMA 22 23 χρονών. Καλύτερα να πας στο μαγαζί με κάνα δυο φίλους σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom