Νέα

Blue Iguana Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Γιατι 3 με τη Βερονικα και οχι 3 με τρεις διαφορετικες?δεν παιζει τιποτα εκει μεσα.τι εμπειριες ρε φιλε?εναν απλο χορο καναμε....απλως η Λιθουανη Αγκνες ηταν καπως γρηγορη στις κινησεις της και πιο βιαστικη στο ποτο.η Ουγγαρεζα ηταν πιο αισθησιακη νομιζω.
πληρη εντεκαδα λογικα θα πετυχεις το Σαββατο αλλα δε ξερω αν θα βρεις να κατσεις πουθενα.καθημερινες εχω πετυχει μεχρι 8 κοπελες αν θυμαμαι.

και κατι ακομα.....εγω ειμαι φαν του μαγαζιου ΑΛΛΑ.....το προχθεσινο ουισκυ με γαμησε το κεφαλι.ενα ποτο ηπια και ολη την επομενη μερα δε μποσουσα να συνελθω.εχει ξανασυμβει αυτο στο ιδιο μαγαζι.σας εχει τυχει και εσας ποτε αυτο στο Ιγκουανα??

Έχω γυρίσει τα τελευταία χρόνια πολλά κωλομπαροστριπτιζάδικα .....μία συμβουλή : μόνο η μπύρα είναι σίγουρη , η μπόμπα δεν είναι κανόνας αλλά γενικά κυκλοφορεί πολύ και παντού !
Υ.Γ. Στο Ιγκουάνα όχι αλλά μου έχει τύχει στα μεγαλύτερα !

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχω γυρίσει τα τελευταία χρόνια πολλά κωλομπαροστριπτιζάδικα .....μία συμβουλή : μόνο η μπύρα είναι σίγουρη , η μπόμπα δεν είναι κανόνας αλλά γενικά κυκλοφορεί πολύ και παντού !

αντε και κρασι . το πολυ πολυ να ειναι νερωμενο ...

παντως να πω την αληθεια δεν θυμαμαι να εχω πιει μπομπα σε στριπτιτζαδικο ...

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

:think:  Μαλλον παρειγγειλες Β-52 !!!!!!! Αφου ξερεις οτι ειναι βομβαρδιστικο !!!!  :).ΝΑι φιλος εχεις δικιο  ,σε παρομοια μαγαζια,μονο μπυριτσα και κρασακι.Εσυ κυριος Ric προσοχη στα ξυροκαρπια !!! Σε εμενα να αφηνεται το ξυδακι απο τις ελιτσες και τα καροτακια  :2funny:  :2funny:  :2funny:. Χαιρετω παιδες !!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:think:  Μαλλον παρειγγειλες Β-52 !!!!!!! Αφου ξερεις οτι ειναι βομβαρδιστικο !!!!  :).ΝΑι φιλος εχεις δικιο  ,σε παρομοια μαγαζια,μονο μπυριτσα και κρασακι.Εσυ κυριος Ric προσοχη στα ξυροκαρπια !!! Σε εμενα να αφηνεται το ξυδακι απο τις ελιτσες και τα καροτακια  :2funny:  :2funny:  :2funny:. Χαιρετω παιδες !!!!

τι λετε κυριε !!! που μολις μετα βιας τσιμπαω κανα αμυγδαλακι ...

να λεγες για τα νερα ...  :rolleyes:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
μετα την απογοητευση του caligula πηγα και στο Ιγκουανα.εξι κοπελες,αρκετος κοσμος η Μαρλεν αδειουχα.εκανα ενα πριβε με το υπεροχο πλασμα Αγκνες(Λιθουανια) αλλα διαπιστωσα παλι οτι ο χορος της ειναι καπως σπασμωδικος με βιαστικες κινησεις.μετα πηρα την Ουγγαρεζα Σουζανα,ειναι πιο μεγαλη καπως σπασμενη στη φατσα αλλα αφηνει χαιδεμα μουνακι και σουφρα.μ'αρεσε πραγματικα αυτη η γυναικα.επισης στο μαγαζι ηταν
Βερονικα(Τσεχια)
Αγνη(Ουγγαρια)
Λινα(Λιθουανια)
Ντορα(Ουγγαρια)

η αγαπημενη μου Ταρα δεν επεστρεψε ακομα...

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μετα την απογοητευση του caligula πηγα και στο Ιγκουανα.εξι κοπελες,αρκετος κοσμος η Μαρλεν αδειουχα.εκανα ενα πριβε με το υπεροχο πλασμα Αγκνες(Λιθουανια) αλλα διαπιστωσα παλι οτι ο χορος της ειναι καπως σπασμωδικος με βιαστικες κινησεις.μετα πηρα την Ουγγαρεζα Σουζανα,ειναι πιο μεγαλη καπως σπασμενη στη φατσα αλλα αφηνει χαιδεμα μουνακι και σουφρα.μ'αρεσε πραγματικα αυτη η γυναικα.επισης στο μαγαζι ηταν
Βερονικα(Τσεχια)
Αγνη(Ουγγαρια)
Λινα(Λιθουανια)
Ντορα(Ουγγαρια)

η αγαπημενη μου Ταρα δεν επεστρεψε ακομα...

Μια κοπελα απο Ουγγαρια με πολυ ωραιο σωμα (αδυνατο) δουλευει ακομα ?
Ονομα δε θυμαμαι.Τον Οκτωμβριο που ειχα παει δουλευε,λογικα δεν ειναι απο τις καινουργιες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Μια κοπελα απο Ουγγαρια με πολυ ωραιο σωμα (αδυνατο) δουλευει ακομα ?
Ονομα δε θυμαμαι.Τον Οκτωμβριο που ειχα παει δουλευε,λογικα δεν ειναι απο τις καινουργιες.
καταλαβαινω ποια λες αλλα δε μου'ρχετε και μενα το ονομα.μελαχρινη,πολυ αδυνατη και αφηνε να της πιασεις το μουνι στο πριβε.επισης μιλουσε ασταματητα σε βαθμο που σου εκανε κεφαλι.οχι δεν ειναι.απο Ουγγαρεζες μονο αυτες οι δυο που αναφερω παραπανω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μια Τσέχα,λεπτή(πολύ),ψηλή σχετικά, με καρέ μαύρο μαλάκι,ηλίκία 20-21 μπορεί και πιο μκρή που δούλευε παλιά στο μαγαζί την πέτυχε κανείς πουθενά?Ένα φεγγάρι δούλευε σε ηλεκτρονικά φρουτάκια πιο μετά.Είχε και σκουλαρίκι στη μύτη,σας λέει τίποτα το τεμάχιο?Τα είχε(αρραβωνιασμένη?)με ένα πιτσιρικά

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Μια Τσέχα,λεπτή(πολύ),ψηλή σχετικά, με καρέ μαύρο μαλάκι,ηλίκία 20-21 μπορεί και πιο μκρή που δούλευε παλιά στο μαγαζί την πέτυχε κανείς πουθενά?Ένα φεγγάρι δούλευε σε ηλεκτρονικά φρουτάκια πιο μετά.Είχε και σκουλαρίκι στη μύτη,σας λέει τίποτα το τεμάχιο?Τα είχε(αρραβωνιασμένη?)με ένα πιτσιρικά
H περιγραφή μοιάζει με τη βερόνικα, αλλά δεν ξέρω αν εννοείς αυτή

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Κι εγώ Βερόνικα σκέφτηκα αλλά μάλλον δεν είναι αυτή αφού ψάχνει για μαυρομάλλα ο συνάδελφος.  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ίσιο κοντό σχετικά καρεδάκι και ωραία φάτσα?

breakthru

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες μου έτυχε κι εμένα μπόμπα ποτο εκεί. Συμφαίρει αν είστε 3 και πάνω το μπουκάλι (100€) το οποίο το κρατάτε και κάβα. Εκτυπώστε κ καμιά καβλοκάρτα κ θα είστε κομπλέ (αν πάτε για την καβα οι καβλοκάρτες δεν ισχύουν). Με τους σερβιτόρους δεν είχα ποτέ πρόβλημα-το αντίθετο-αν και δεν εχω πάει πολλες φορές. Αν μιλάτε για μια Ουγγρη που μιλούσε πολύ καλά αγγλικά, δεν θα έμενε πολυ καιρό Ελλάδα. Ενδιαφέρουσα η επίσκεψη μετά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου... :boobies:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
Εγώ πάντως τη πέτυχα χθές το απόγευμα στο κέντρο ! έτσι κι αλλιώς κάθε άλλο παρά fun της είμαι !
η Μαρλεν ηταν χθες το βραδυ στο Ιγκουανα ως πελατισσα,ντυμενη κανονικα,μαζι με μια αλλη καυλιαρα φιλη της.δεν εργαζεται ομως πλεον εκει μου ειπαν τα αλλα κοριτσια.κατα τ'αλλα...δοκιμασα χθες στο πριβε την Λιθουανη Λινα η οποια δε με ενθουσιασε,μολις πηγαινα να βαλω λιγο χερι αμεσως τραβιοταν και εκανε αποτομες κινησεις.επισης γελαει ολη την ωρα σαν χαζοχαρουμενη,κατι το οποιο εμενα μου τη δινει.και εκανα και ενα πριβε με την Ουγγαρεζα σχεδον milf Σουζανα η οποια ειναι ενταξει οπως σας ειχα ξαναπει.

επισης χθες διαπιστωσα οτι η Βερονικα,αν και δε τη συμπαθω,ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει πανω σε πιστα στριπτηζαδικου.αισθησιασμος,συγχρονισμενες κινησεις,πραγματικα μαγευτικη πανω στην πιστα!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ησυχια χτες στο μαγαρι ..μονο 5-6 γκομενες οι γνωστες ....εκαναν 40 λεπτα να μου ερθουν ....η φαση ειναι κατα τις 2 ηρθαν 4 μπαζογκομενες πελατισσες ..λεσβιες οπτικα αν και η μια βλεποτανε ...δυστιχως εφυγα και δεν ειδα κανενα σκηνικο ...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μία ουγγαρέζα παίχτες που δουλευε πριν 3-4 χρόνια μελαχροινή μουνάρα
φορούσε ένα δαντελωτό ασπρο κορμάκι συνέχεια
θυμάται κανένας πως λεγόταν?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
αυτη την βερονικα μια λεπτη ξανθια αν θυμαμαι καλα την ειχα πει μια φορα που ειχα παει στο ιγκουανα . Ποσα χρηματα θα ηθελες για να παμε ξενοδοχειο και θιχτηκε !!! Δεν ειμαι πουτανα εγω κανω στριπτιζ. Αυτο ακριβως ειπε. Λεω μπραβο ηθικολογια η βερονικα !!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom