kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Για γιασμιν ξερει κανενασ τιποτα περισσοτερα? Μια συναντηση, ξενοδοχειο?
Απο ολα τα μωρα εκει μεσα αυτη σου γυαλισε; Εχει κανει ενα κωλο σα φρεγατα
Για γιασμιν ξερει κανενασ τιποτα περισσοτερα? Μια συναντηση, ξενοδοχειο?
Αλήθεια οι ισπανιδες δουλευουνε ακόμα;Επίσκεψη στο μαγαζί αργά καθημερινή με σχετική νέκρα. Παρούσες οι Νικόλ, αδυνατισμένη ρωσσίδα πολύ καλή στον στύλο και η γνωστή Μόνικα. Η έκπληξη ήταν δύο αδερφές ισπανίδες 33 - 35 χρ. που ζούν στην Ελβετία, μορφωμένες (Ψυχολόγος η μεγάλη, κτηνίατρος η μικρή) με τέλεια αγγλικά - γαλλικά, με σωματάρες οι οποίες ήταν ανεκπαίδευτες και δεν ήταν ποτορουφήκτρες και μιλήσαμε για αρκετή ώρα αφού πήρα για χορό την κάθε μία. Στην σύντομη ιστορία της ζωής τους που μου ειπαν μου εξήγησαν πως έχει η πορνεία στην Ελβετία (Πανάκριβη) αφού είναι συνιδιοκτήτριες του κεκαλυμένου μπουρδέλου Salon su plaisir () και όποθ η μεγάλη κάνει και εξτραδάκια ως dominatrix
απο αρχες σεπτεμβριου εχουνε φυγειΑλήθεια οι ισπανιδες δουλευουνε ακόμα;
ξεχασετην φιλε,ειναι κατελημενη εδω και3 χρονια
Να μου ζήσεις ρε Νίκο! Κι έλεγα πού θα πάω το Σαββατοκύριακο!Ενδιαφέρουσα new entry στο Iguana (Τουλάχιστον για εμένα) η ελληνίδα Μαριάννα. 21 χρ. κατά δήλωσή της από Αθήνα πολύ ωραίο σωματάκι ψηλή σγουρομάλλα μέση δακτυλίδι και πολύ καλή και επιθετική στον χορό !! Θέλει βέβαια δουλειά στο pole dancing. Κατά τα άλλα η γνωστή Monica η Βικτωρία κ.λπ.
δεν είναι πανακριβη η πορνεια στην ελβετια, ένα μεροκάματα παιρνουν και εκει ανα βιζιτα, απλα εκει το μεροκαματο είναι 4πλασιο από εδώ. και για αυτό μαζεύουνε και ιεροδουλες πολύ καλυτερες από εδώ πχ ξανθιες τσεχες και ουγγαρεζες 1.80 αντιστοιχα η ρουμανογυφτισα υψους 1.60 θα κανει καριερα ελλαδα για το 1/4 των χρηματωνΕπίσκεψη στο μαγαζί αργά καθημερινή με σχετική νέκρα. Παρούσες οι Νικόλ, αδυνατισμένη ρωσσίδα πολύ καλή στον στύλο και η γνωστή Μόνικα. Η έκπληξη ήταν δύο αδερφές ισπανίδες 33 - 35 χρ. που ζούν στην Ελβετία, μορφωμένες (Ψυχολόγος η μεγάλη, κτηνίατρος η μικρή) με τέλεια αγγλικά - γαλλικά, με σωματάρες οι οποίες ήταν ανεκπαίδευτες και δεν ήταν ποτορουφήκτρες και μιλήσαμε για αρκετή ώρα αφού πήρα για χορό την κάθε μία. Στην σύντομη ιστορία της ζωής τους που μου ειπαν μου εξήγησαν πως έχει η πορνεία στην Ελβετία (Πανάκριβη) αφού είναι συνιδιοκτήτριες του κεκαλυμένου μπουρδέλου Salon su plaisir () και όποθ η μεγάλη κάνει και εξτραδάκια ως dominatrix
Επίσκεψη στο μαγαζί καθημερινή ημέρα. Είχα να το επισκεφτώ περίπου δύο χρόνια. Κατάσταση αποκαρδιωτική. Καμία σχέση με τις παλιές καλές εποχές όπου τα 20χρονα μπιμπελό τσεχάκια πηγαινοέρχονταν μέσα στο μαγαζί. Χώρος φιλικός, προσωπικό φιλικό αλλά τα κορίτσια κάτω του μετρίου, επιεϊκώς. Μία ξανθιά ομορφούλα, με ωραίο κορμί ονόματι Ελίζα που είχε μαζέψει και όλο το χαρτί και από εκεί και πέρα το χάος. Η Γιασμίν έχει ξεμείνει από παλιά αλλά η περιφέρεια έχει μεγαλώσει επικίνδυνα. Τα υπόλοιπα κορίτσια τα έβλεπα στην πίστα να χορεύουν και ήταν σαν να βλέπω την κυρά Σούλα την 45άρα τσουβάλα γειτόνισσα. Κωμικοτραγική κατάσταση. Αν δεν ανανεώσουν τις κοπέλες καλύτερα να το γυρίσουν σε κωλόμπαρο. Κρίμα γιατί στο παρελθόν ήταν από τα πιο αξιόλογα και ποιoτικά μαγαζιά του είδους. Βερόνικα come back.
πολυ ομορφα τα παρουσιαζεις κιολαςΕπίσκεψη στο μαγαζί καθημερινή ημέρα. Είχα να το επισκεφτώ περίπου δύο χρόνια. Κατάσταση αποκαρδιωτική. Καμία σχέση με τις παλιές καλές εποχές όπου τα 20χρονα μπιμπελό τσεχάκια πηγαινοέρχονταν μέσα στο μαγαζί. Χώρος φιλικός, προσωπικό φιλικό αλλά τα κορίτσια κάτω του μετρίου, επιεϊκώς. Μία ξανθιά ομορφούλα, με ωραίο κορμί ονόματι Ελίζα που είχε μαζέψει και όλο το χαρτί και από εκεί και πέρα το χάος. Η Γιασμίν έχει ξεμείνει από παλιά αλλά η περιφέρεια έχει μεγαλώσει επικίνδυνα. Τα υπόλοιπα κορίτσια τα έβλεπα στην πίστα να χορεύουν και ήταν σαν να βλέπω την κυρά Σούλα την 45άρα τσουβάλα γειτόνισσα. Κωμικοτραγική κατάσταση. Αν δεν ανανεώσουν τις κοπέλες καλύτερα να το γυρίσουν σε κωλόμπαρο. Κρίμα γιατί στο παρελθόν ήταν από τα πιο αξιόλογα και ποιoτικά μαγαζιά του είδους. Βερόνικα come back.
πολυ ομορφα τα παρουσιαζεις κιολας
τι λαιβ σεξ ρε μεγαλε το μαγαζι μεγαλο περιπτερο ειναι με 6-7 στριμωγμενους καναπεδεςLive sex show δεν παιζει ε;