Νέα

Blackberry Storm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 790
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
καλησπέρα συναγωνιστές

Το έχει κανείς ?
Εντυπώσεις ?
Σας δίνει την εντύπωση οτι είναι αργό εκεί που δεν πρέπει (browser, άνοιγμα εικόνων κτλ) και υπερβολικά γρήγορο εκεί που δεν πρέπει (autorotation, lock/unlock κτλ.) ??
Έχετε πειράξει το firmware ? Αν ναι έχετε δεί διαφορά με το νέο (4.7.0.131) ??

Ευχαριστώ

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το πηρε φιλος μου και το επεξεργαστηκα για κανενα μισαωρο . αργο οσο δεν παει , η αποκριση της οθονης ειναι πολυ αργη . δεν το δοκιμασα στο ιντερνετ αλλα ο φιλος μου ειπε οτι ειναι αργο γενικα .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το έχει κανείς ?
Εντυπώσεις ?

Μου το έδωσαν πρόσφατα, σαν αναβάθμιση του 8300-gsm... έχοντας εμπειρία από το Apple iPhone δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κι όλας... άλλο ένα gadget στην τσέπη!

Σας δίνει την εντύπωση οτι είναι αργό εκεί που δεν πρέπει (browser, άνοιγμα εικόνων κτλ) και υπερβολικά γρήγορο εκεί που δεν πρέπει (autorotation, lock/unlock κτλ.) ??
Έχετε πειράξει το firmware ? Αν ναι έχετε δεί διαφορά με το νέο (4.7.0.131) ??

ΔΕΝ έχω πειράξει καμιά από τις αρχικές ρυθμίσεις κ ούτε πρόκειται εφ' όσον είναι εταιρική συσκευή... πάντως όλες οι λειτουργίες δουλεύουν όπως κ πριν... με βασική διαφορά την έλλειψη πληκτρολογίου!
Προσωπικά, μ' ενοχλεί η απουσία Wi-Fi (αν κ απ' ότι λέγεται, η RIM θα διαθέσει στην αγορά το Σεπτέμβριο μία νέα έκδοση τού 9500) !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom