You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bill Hotel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zadren
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 486
Ήταν γνωστή του site;Χθες 21, κατά τις τέσσερις με πέντε, ήταν κανείς στο Bill; περνούσα μετά από τις πέντε και πέτυχα να βγαίνει ένας δίμετρος ξανθός άγγελος. Τι ήταν αυτό;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.294
- Πόντοι
- 2.256
Τα ποτά λίγο ρε παιδιά!!! Λίγο παραπάνω προσοχή στα ποτά. Παραγγέλνεις jack Daniel's κι έρχεται ένα κάτι σαν drambuie. Παραγγέλνεις bacardi, έρχεται σχεδόν σκέτη Coca-Cola!!! Είμαστε κι εμείς οι αλκοολικοί ρε παιδιά στο παιχνίδι
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.787
- Πόντοι
- 456
φιλε στο πορνοχοτελ θα πιουμε σωστα και καλο ποτο? απορια δηλαδη...Τα ποτά λίγο ρε παιδιά!!! Λίγο παραπάνω προσοχή στα ποτά. Παραγγέλνεις jack Daniel's κι έρχεται ένα κάτι σαν drambuie. Παραγγέλνεις bacardi, έρχεται σχεδόν σκέτη Coca-Cola!!! Είμαστε κι εμείς οι αλκοολικοί ρε παιδιά στο παιχνίδι
αμα θελουμε ντε και καλα ποτακι, ας παρουμε σε εναν διακριτικο σακο μαζι μας... για ελεγχο και ποιοτητα.
Περιγραφή από φίλοΧαμός γίνεται γενικά...
Ακούγονται σε όλους τους ορόφους
Είναι στον Πρίαμο Ηλιούπολη (με γυναίκα)
Ακούει αντρικά βογγητά... 1 φορά.... Μετά από λίγο, το ίδιο βογγητό.... Μετά από λίγο, αντρικό βογγητό..... Άλλος άνδρας, να του λέει "σου αρέσει καβλιάρη μου έτσι που σου τον χώνω;".
Μου λέει ο φίλος, μου έπεσε, έγινα ρόμπα, σηκώθηκα έφυγα. Στην είσοδο συναντώ τύπο με φανελάκι τιραντέ Μινέρβα, να τρέχει ο ιδρώτας πίσω από τον σβέρκο στο λαιμό, το μυστρί το πηλοφόρι το γιαπί.... Για το Salem, του λέω, έχεις καταλάβει ότι πηδάμε στο ίδιο δωμάτιο; σημείωνε σαν τους φυλακισμένους 4 και μια διαγώνιο γραμμή
Lacoba να δεις τι γίνεται...χαχαΠεριγραφή από φίλο
Είναι στον Πρίαμο Ηλιούπολη (με γυναίκα)
Ακούει αντρικά βογγητά... 1 φορά.... Μετά από λίγο, το ίδιο βογγητό.... Μετά από λίγο, αντρικό βογγητό..... Άλλος άνδρας, να του λέει "σου αρέσει καβλιάρη μου έτσι που σου τον χώνω;".
Μου λέει ο φίλος, μου έπεσε, έγινα ρόμπα, σηκώθηκα έφυγα. Στην είσοδο συναντώ τύπο με φανελάκι τιραντέ Μινέρβα, να τρέχει ο ιδρώτας πίσω από τον σβέρκο στο λαιμό, το μυστρί το πηλοφόρι το γιαπί.... Για το Salem, του λέω, έχεις καταλάβει ότι πηδάμε στο ίδιο δωμάτιο; σημείωνε σαν τους φυλακισμένους 4 και μια διαγώνιο γραμμή
The Metalhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 531
- Πόντοι
- 301
Παιδιά ξέρει κανείς την τιμή της σουίτας (ημιδιαμονή και διανυκτέρευση) και αν μπορείς να κάνεις κράτηση εκ των προτέρων, έστω και με προκαταβολή?
tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.264
- Πόντοι
- 496
Ποιος ηταν προχτες κατα τις 7 το απογευμα στο 13 δωματιο νομιζω εδινε πολυ πονο μπραβο σε εσενα που ησουν....καποιος αλλος μαλωνε με μια κοπελα σε ενα αλλο δωματιο...ακομα και απο τον δευτερο ακουγοντουσαν βογγιτα πολυ δυνατα....η πρωτη φορα στις 4 φορες που εχω παει στο μπιλ και ακουω βογγιτα τις αλλες φορες ηταν υσηχα...μου αρεσει να ακουω βογγιτα η αληθεια ειναι!!!!
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.765
- Πόντοι
- 7.636
Συν 10 αν θυμάμαι καλάξερετε αν δεχετε 3 ατομα το bill??εχει καποια εξτρα χρεωση??
ironman95
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω πολυ!!Συν 10 αν θυμάμαι καλά
Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 486
Δέχεται, τώρα η χρέωση πρέπει να είναι η χρεώσει παίζεται ποσό μπορεί να είναιξερετε αν δεχετε 3 ατομα το bill??εχει καποια εξτρα χρεωση??
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.535
- Πόντοι
- 3.556
Θα τα βάλεις σε μια σακούλα όλα με πλαστικά ποτηράκια και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα στη ρεσεψιόν τώρα αν θες και παγάκια αυτό είναι πρόβλημαΑφηνουν να φερεις φαγωσιμα (ουισκυ, κολα, πατατακια, νερο) απο εξω η πρεπει να παραγγελεις αποκλειστικα απο το μπαρ του χοτελ;
Θελω να παρω μια κοπελα για 3 ωρες αλλα θελω να περιλαμβανει και ουισκοποσια η συνεδρια
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.380
- Πόντοι
- 5.006
Θα πάρει από ρεσεψιόν και καλά για το νερό το εμφιαλωμενοΘα τα βάλεις σε μια σακούλα όλα με πλαστικά ποτηράκια και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα στη ρεσεψιόν τώρα αν θες και παγάκια αυτό είναι πρόβλημα
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.535
- Πόντοι
- 3.556
Ναι αλλά ο τύπος θα πάρει κοπέλα για τρεις ώρες που να αντέξουν τα παγάκια. Η θα παραγγέλνει κάθε μισή ώρα παγάκιαΘα πάρει από ρεσεψιόν και καλά για το νερό το εμφιαλωμενο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.380
- Πόντοι
- 5.006
Έχει ψυγειακι για τη σαμπάνια σαμπανιέρα κτλΝαι αλλά ο τύπος θα πάρει κοπέλα για τρεις ώρες που να αντέξουν τα παγάκια. Η θα παραγγέλνει κάθε μισή ώρα παγάκια
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.535
- Πόντοι
- 3.556
Ψυγειακι σε γάμο ξενοδοχείο δεν έχω δεί και τα έχω γυρίσει όλα μανΈχει ψυγειακι για τη σαμπάνια σαμπανιέρα κτλ
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.266
- Πόντοι
- 2.306
Ενα μικρό κουλερ και έγινε η δουλειά. Βέβαια αυτές τις ημέρες τα έβγαζες και μπαλκόνι, με τόσο κρύο θα διατηρούνται. Το καλοκαίρι είναι πρόβλημα όμως..Ψυγειακι σε γάμο ξενοδοχείο δεν έχω δεί και τα έχω γυρίσει όλα μαν
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 6.515
αφου τα χεις γυρισει ολα τυπε για πες, τωρα με τα πολλα κρυα που δουλευουν καλα τα αιρκοντισιον γιατι εχουμε παγωσειΨυγειακι σε γάμο ξενοδοχείο δεν έχω δεί και τα έχω γυρίσει όλα μαν