You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bill Hotel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zadren
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Ένας φίλος που πήγαν 2 ζευγάρια, μου έκανε παράπονα ότι ενώ είχαν κλείσει 2 δωμάτια και έφυγαν χωριστά και πλήρωσαν χωριστά, στο δεύτερο ζευγάρι τους έκαναν παρατήρηση ότι απαγορεύεται η παραμονή παραπάνω ατόμων σε δίκλινο!!! Τώρα δεν ξέρω... τους είδαν οι καμαριέρες;;; τους είδαν από κάμερα στο διάδρομο;;;;
Λογικά τους είδανεΈνας φίλος που πήγαν 2 ζευγάρια, μου έκανε παράπονα ότι ενώ είχαν κλείσει 2 δωμάτια και έφυγαν χωριστά και πλήρωσαν χωριστά, στο δεύτερο ζευγάρι τους έκαναν παρατήρηση ότι απαγορεύεται η παραμονή παραπάνω ατόμων σε δίκλινο!!! Τώρα δεν ξέρω... τους είδαν οι καμαριέρες;;; τους είδαν από κάμερα στο διάδρομο;;;;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Ε, ναι ρε αδερφέ!!! Λες να τους μυρίσανε;;;; Το θέμα είναι γιατί να γίνει παρατήρηση;;;; Νταξ, δεν τους έκαναν και νταντά αλλά...;;;;Λογικά τους είδανε
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
εγω κυριε τυπε μου ενα βραδυ στο Carol στον Πειραια,μετα τον αγωνα με ανεξαρτητη κορασιδα που ειχε και παραταση,παραγγειλαμε στη ρεσεπτιον απο ενα club sandwich εκαστος,γιατι μας ειχε κοψει λορδα μετα τον αγωνα και που να τρεχαμε.Δηλαδή αν παραγγείλουμε πιτόγυρα ή σάντουιτς με αλοιφές , μας τα ανεβάζουν κανονικά ?
κατσαμε αραχτοι και μας τα ανεβασαν.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Εξαρτάται τίς αλοιφές;Δηλαδή αν παραγγείλουμε πιτόγυρα ή σάντουιτς με αλοιφές , μας τα ανεβάζουν κανονικά ?
Τό όνομα τής ανεξάρτητης παρακαλώεγω κυριε τυπε μου ενα βραδυ στο Carol στον Πειραια,μετα τον αγωνα με ανεξαρτητη κορασιδα που ειχε και παραταση,παραγγειλαμε στη ρεσεπτιον απο ενα club sandwich εκαστος,γιατι μας ειχε κοψει λορδα μετα τον αγωνα και που να τρεχαμε.
κατσαμε αραχτοι και μας τα ανεβασαν.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
μιας και ειμαστε στο νημα του Bill,ναι φιλε.Ερωτηση. Αν ξεμείνει κάποιος από προφυλακτικά υπάρχει περίπτωση να καλέσεις ρεσεψιόν και να σου φέρουν?
μου εχει τυχει αυτο που λες,τηλεφωνησα κατω στη ρεσεψιον και μου ανεβασαν σε 5 λεπτα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Δεν συμφέρεις εσύ σέ φαγητό και προφυλακτικάμιας και ειμαστε στο νημα του Bill,ναι φιλε.
μου εχει τυχει αυτο που λες,τηλεφωνησα κατω στη ρεσεψιον και μου ανεβασαν σε 5 λεπτα.
Κάνα γλυκάκι δεν είχε τό μενού;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
δεν την ξερεις.Τό όνομα τής ανεξάρτητης παρακαλώ
ειναι αλλη φαση αυτη.
ειπα κι εγω,δεν θα το πεις?Δεν συμφέρεις εσύ σέ φαγητό και προφυλακτικά
Κάνα γλυκάκι δεν είχε τό μενού;
makao
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 1.071
Ναι για το Bill. Απο call girl το έμαθα, ειχε ξεμείνει και κανει κίνηση να πάρει ρεσεψιόν να φέρουν, δεν το γνώριζα. Ευτυχώς είχα εγω. Και για το απέναντι ισχύει η και για αλλα ξενοδοχεία? Τα χρεώνουν?μιας και ειμαστε στο νημα του Bill,ναι φιλε.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Πάντως στο κομοδίνο δεν έχει εξ αρχής!!! Απέναντι έχει!!Ερωτηση. Αν ξεμείνει κάποιος από προφυλακτικά υπάρχει περίπτωση να καλέσεις ρεσεψιόν και να σου φέρουν?
makao
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 1.071
Μπράβο, τώρα που το λες, στο απέναντι είχαν ένα στο κομοδίνο πάντα, το θυμήθηκα, ισχύει!Πάντως στο κομοδίνο δεν έχει εξ αρχής!!! Απέναντι έχει!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Κουτάκι βρήκα εγώ!!! Δεν ξέρω πόσα είχε μέσα επειδή είχα δικά μου.Μπράβο, τώρα που το λες, στο απέναντι είχαν ένα στο κομοδίνο πάντα, το θυμήθηκα, ισχύει!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
συνηθως ολα εχουν και ειναι δωρεαν.Ναι για το Bill. Απο call girl το έμαθα, ειχε ξεμείνει και κανει κίνηση να πάρει ρεσεψιόν να φέρουν, δεν το γνώριζα. Ευτυχώς είχα εγω. Και για το απέναντι ισχύει η και για αλλα ξενοδοχεία? Τα χρεώνουν?
στο μονο που μου ζητησαν λεφτα ηταν στο Πριαμος στα Πετραλωνα.
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.934
- Πόντοι
- 736
Πιο παλια στο ξενοδοχειο ειχε σε καθε δωματιο προφυλακτικα.συνηθως ολα εχουν και ειναι δωρεαν.
Τωρα μαλλον πανε και για διαμονη,γιατι εψες το βραδυ που ημανε εκει υπηρχε τυπος που ηθελε να πληρωσει για διαμονη.
makao
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.466
- Πόντοι
- 1.071
Ωραίος, Ευχαριστώ για την ενημέρωσησυνηθως ολα εχουν και ειναι δωρεαν.
slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.934
- Πόντοι
- 736
Εμενα παντως με χαλασε στο συγκεκριμενο Ξενοδοχειο που ειχα σουιτα και δεν με ενημερωσαν οτι υπαρχει δωρεαν φιαλη αφρωδη οινου,παρα οταν πηρα τηλ να παραγγειλω τοτε το ειπαν!
Συν οτι σε λιγοτερο απο 3,5 ωρες στη σουιτα,πηραν τηλ και μου την σπασανε!
Συν οτι σε λιγοτερο απο 3,5 ωρες στη σουιτα,πηραν τηλ και μου την σπασανε!