Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Μια ζωή διακρίσεις....εμένα - και μόνο εμένα - στη ρεσεπτιόν μου δίνουν σαντιγί, φράουλες, σοκολατάκια εξ ελβετίας και moet chandon imperial πλεμπαίοι...
Μια ζωή διακρίσεις....εμένα - και μόνο εμένα - στη ρεσεπτιόν μου δίνουν σαντιγί, φράουλες, σοκολατάκια εξ ελβετίας και moet chandon imperial πλεμπαίοι...
Έτσι είναι αυτά...Μια ζωή διακρίσεις....
Μην ανυσηχεις Χύσε μέσα παίρνει χάπιΕρωτηση. Αν ξεμείνει κάποιος από προφυλακτικά υπάρχει περίπτωση να καλέσεις ρεσεψιόν και να σου φέρουν?
Για τον Bill λες εσύ ή για την Aegean;το backpack πάντως περνάει δωρεάν. Μπορείς μέσα να έχεις ό,τι νομίζεις εσύ.
Αλήθεια υπάρχει χρέωση από ένα μέγεθος αποσκευής και πάνω;
Ακαποτο σεξ τυπε;Μην ανυσηχεις Χύσε μέσα παίρνει χάπι
Κι αυτοί το ίδιοτο επισκέπτομαι συχνά και έχω μείνει ικανοποιημένος
Ημιδιαμονη πάντως είναι κοντά στα 45 αν θυμάμαι σωστάΚαλησπέρα, η τιμή για διαμονή στη σουίτα ποια είναι, ξέρει κανείς?
Η ημιδιαμονη είναι 22€ και η διαμονή 40€. Στη σουίτα δεν ξέρω τι παίζει.Ημιδιαμονη πάντως είναι κοντά στα 45 αν θυμάμαι σωστά
Αυτό πώς θα το μάθεις; Η σωστή απολύμανση σε αυτα γίνεται και εσωτερικά, στο κύκλωμα των σωληνώσεων.Και δεύτερον εάν εχει πάρει κάποιος την σουίτα εάν γίνεται σωστός καθαρισμός στο τζακουζι έχω ακούσει ότι μπορείς να κολλήσεις διάφορα νοσήματα απ' εκεί..