ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Εχει στις σουίτεςΨυγειακι σε γάμο ξενοδοχείο δεν έχω δεί και τα έχω γυρίσει όλα μαν
Εχει στις σουίτεςΨυγειακι σε γάμο ξενοδοχείο δεν έχω δεί και τα έχω γυρίσει όλα μαν
Παίρνει παγοκύστες στο σάκο και τυλίγει τη σακούλα με τα παγάκια !Θα τα βάλεις σε μια σακούλα όλα με πλαστικά ποτηράκια και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα στη ρεσεψιόν τώρα αν θες και παγάκια αυτό είναι πρόβλημα
Για κολατσιό στην εξοχηΓια εκδρομή και πικ νικ θά πάτε;
Να τα βάλεις σε backpack και δεν θα έχεις πρόβλημαΑφηνουν να φερεις φαγωσιμα (ουισκυ, κολα, πατατακια, νερο) απο εξω η πρεπει να παραγγελεις αποκλειστικα απο το μπαρ του χοτελ;
Θελω να παρω μια κοπελα για 3 ωρες αλλα θελω να περιλαμβανει και ουισκοποσια η συνεδρια
Κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σκέψου εγώ έχω πάει με 1 σακούλα που είχε 2 σάντουϊτσ (με καλαμάκια χοιρινά) και άλλη μια φορά με μια σακούλα από μακ ντόναλντςΑφηνουν να φερεις φαγωσιμα (ουισκυ, κολα, πατατακια, νερο) απο εξω η πρεπει να παραγγελεις αποκλειστικα απο το μπαρ του χοτελ;
Θελω να παρω μια κοπελα για 3 ωρες αλλα θελω να περιλαμβανει και ουισκοποσια η συνεδρια
Και γαμησες τυπε μετά από αυτό το φαΐ? Σόδες είχες πάρει?Κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σκέψου εγώ έχω πάει με 1 σακούλα που είχε 2 σάντουϊτσ (με καλαμάκια χοιρινά) και άλλη μια φορά με μια σακούλα από μακ ντόναλντς
Αφηνουν να φερεις φαγωσιμα (ουισκυ, κολα, πατατακια, νερο) απο εξω η πρεπει να παραγγελεις αποκλειστικα απο το μπαρ του χοτελ;
Εγώ στο Λακομπα παραγγέλνω efood και μου φέρνουν στο δωμάτιοΑν μπεις με τσάντα, φυσικά και μπορείς, δε θα σου πουν τίποτα.
Έχω πάει σε Bill, και Priamo Παγκράτι και Ηλιούπολη, με κρασιά και φαγώσιμα, τίποτα δε θα σου πουν.
Εγώ στο Λακομπα παραγγέλνω efood και μου φέρνουν στο δωμάτιο
Το κολατσιό πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.Και γαμησες τυπε μετά από αυτό το φαΐ? Σόδες είχες πάρει?
εμένα - και μόνο εμένα - στη ρεσεπτιόν μου δίνουν σαντιγί, φράουλες, σοκολατάκια εξ ελβετίας και moet chandon imperial πλεμπαίοι...Το κολατσιό πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
εγώ είχα κλείσει δυο ορόφους...έκανα μαραθώνιο...Πάντως χτες το απόγευμα είχε αναμονή για δωμάτιο... όχι πολύ βέβαια, αλλά είχε!!
Δεν είναι η εποχή τους τώρα για αυτό!!!εγώ είχα κλείσει δυο ορόφους...έκανα μαραθώνιο...
αλλά σταμάτησα γιατί τους τέλειωσαν οι φράουλες
δεν ξέρω...Δεν είναι η εποχή τους τώρα για αυτό!!!
Ζήτα κάποιο άλλο φρούτο κ εσύ...μηλαρακι δεν κάνει;;;δεν ξέρω...
με κάτι τέτοια πάντως θα με χάσουνε
φίλε ότι κάνει ο 007 και μόνο....εγγυημένη επιτυχία.Ζήτα κάποιο άλλο φρούτο κ εσύ...μηλαρακι δεν κάνει;;;