Under The Red Hood
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Το γράφει στο site τους είναι 40€Δεν δέχονται διαμονή.
Το γράφει στο site τους είναι 40€Δεν δέχονται διαμονή.
Αυτό τους είπα κι εγώ.Το γράφει στο site τους είναι 40€
Πολύ περίεργο φαίνεται. Δεν μπορεί να το γράφει στο site τους και να σου ρίχνουν άκυρο όταν πας εκείΑυτό τους είπα κι εγώ.
Δεν αποκλείεται ούτε αυτόΑυτο που εχω καταλαβει εγω με το μπιλ δεν ξερω αν γινεται και αλλου ειναι οτι κρατανε δωματια ρεζερβε για τους πολυ τακτικους....!!!!
Κι όμως.Πολύ περίεργο φαίνεται. Δεν μπορεί να το γράφει στο site τους και να σου ρίχνουν άκυρο όταν πας εκεί
&το prive μια χαρα ειναι&πολυ καλο!!Κι όμως.
Και να σκεφτείς ότι είμαι και σχετικά τακτικός πελάτης.
Δεν πειράζει ευκαιρία να γνωρίσουμε και το Prive.
Με ποια είχες κλείσει και ακύρωσες;Κι όμως.
Και να σκεφτείς ότι είμαι και σχετικά τακτικός πελάτης.
Δεν πειράζει ευκαιρία να γνωρίσουμε και το Prive.
Εχω παει και εχω δει πανω στον παγκο της ρεσεψιον κλειδια ενω μου ειχε πει δεν εχει δωματιο....πηγα να της πω αυτα τι ειναι?αλλα δεν το συνεχισα...ενα απλο ξενδοχειο ειναι ο πριαμος πολυ καλυτερο!Δεν αποκλείεται ούτε αυτό
Το έχω δει κι αυτό με τα κλειδιά. Μπορεί να σου απαντούσε ότι μόλις τα επέστρεψαν. Δικαιολογίες πάντα υπάρχουνΕχω παει και εχω δει πανω στον παγκο της ρεσεψιον κλειδια ενω μου ειχε πει δεν εχει δωματιο....πηγα να της πω αυτα τι ειναι?αλλα δεν το συνεχισα...ενα απλο ξενδοχειο ειναι ο πριαμος πολυ καλυτερο!
ΆνναΜε ποια είχες κλείσει και ακύρωσες;
Αννα24;
Eάν έκανες εικονικό check-out και μετά εικονικό check-in από το δωμάτιο σου δεν θα σου το αφήνανε; Θα είχε άραγε την χρέωση επί 2 ή θα είχε κάποια έκπτωση;Πρόσφατα είχα κανονίσει με ακριβοθώρητη νεαρή που έχει νήμα εδώ για τις 7.00 μμ.
Έχοντας τελειώσει από πολύ νωρίς τις δουλειές μου και αφού βαρέθηκα να πίνω καφέδες ψάχνοντας για λίγη δροσιά αποφασίζω να πάω στο bill (κατά τις 13.00) και να ζητήσω ένα δωμάτιο μέχρι τις 8.00 μμ.
Μου απάντησαν ότι δε γίνεται και πρέπει να μείνω max 3 ώρες να κάνω check out και να ξαναπάω.
Οπότε αναγκάστηκα να ακυρώσω τη συνάντηση (δυστυχώς).
Η αλήθεια είναι ότι μπλόκαρα.Eάν έκανες εικονικό check-out και μετά εικονικό check-in από το δωμάτιο σου δεν θα σου το αφήνανε; Θα είχε άραγε την χρέωση επί 2 ή θα είχε κάποια έκπτωση;
Για κυρίες περισσότερο πού είναι τής δουλειάς, κλείνουν τό δωμάτιο για ολόκληρη την ημέρα καί ειδικά στον τρίτο όροφο.Αυτο που εχω καταλαβει εγω με το μπιλ δεν ξερω αν γινεται και αλλου ειναι οτι κρατανε δωματια ρεζερβε για τους πολυ τακτικους....!!!!
Γιατί ποια πηγαίνει σε εκείνο το δωμάτιο;Για κυρίες περισσότερο πού είναι τής δουλειάς, κλείνουν τό δωμάτιο για ολόκληρη την ημέρα καί ειδικά στον τρίτο όροφο.
Αυτό τό 36 ειδικά έχει αναστεναξει
Δεν το σήκωναν..Λες να μην τηλ/σε;Και γι΄αυτό έστειλε email αλλά δεν είδε ούτε με αυτό προκοπή...Δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις έχουν γραμμένη στα @@ τους την επικοινωνία...Πεστου να πάρει τηλ βρε φίλε μου
Τόσο δύσκολο είναι αγόρι μου
επειδη ειχες παει μεσημερι, λογικα παντα, δε σου εδωσαν γιατι θα κερδιζαν παραπανω απο τους υπολοιπους πελατες, μιας και κλεινουν περισσοτερα δωματια-αρα περισσοτερα φραγκα.Η αλήθεια είναι ότι μπλόκαρα.
Δεν το περίμενα κι ούτε είχα σκεφτεί εναλλακτικές.
Αγχώθηκα γιατί έπρεπε να ακυρώσω στο κορίτσι.
Αυτοί μου είπαν ότι πρέπει να κάνω check out στις 3 ώρες και να ξανακάνω check in.
Δεν ήταν το πρόβλημα τα χρήματα (τι 40 € τι 44 ).
Εκ των συμφραζομένων προέκυψε ότι είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες.επειδη ειχες παει μεσημερι, λογικα παντα, δε σου εδωσαν γιατι θα κερδιζαν παραπανω απο τους υπολοιπους πελατες, μιας και κλεινουν περισσοτερα δωματια-αρα περισσοτερα φραγκα.
συν το οτι καποιες απο τις (γνωστες) εργαζομενες εχουν αποκλειστικη συνεργασια και θελουν δωματια ελευθερα για καθε ωρα (ας πουμε).
αν ειχες παει βραδυ επειδη δεν εχει την ιδια κινητικοτητα, ανετα θα σου εδιναν.
εχω κανει διανυκτερεση στο μπιλ.