Νέα

Bill Hotel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zadren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 761
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.193
Πόντοι
496
Αυτο που εχω καταλαβει εγω με το μπιλ δεν ξερω αν γινεται και αλλου ειναι οτι κρατανε δωματια ρεζερβε για τους πολυ τακτικους....!!!!

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.371
Πόντοι
456
Πολύ περίεργο φαίνεται. Δεν μπορεί να το γράφει στο site τους και να σου ρίχνουν άκυρο όταν πας εκεί
Κι όμως.

Και να σκεφτείς ότι είμαι και σχετικά τακτικός πελάτης.

Δεν πειράζει ευκαιρία να γνωρίσουμε και το Prive.

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.193
Πόντοι
496
Δεν αποκλείεται ούτε αυτό
Εχω παει και εχω δει πανω στον παγκο της ρεσεψιον κλειδια ενω μου ειχε πει δεν εχει δωματιο....πηγα να της πω αυτα τι ειναι?αλλα δεν το συνεχισα...ενα απλο ξενδοχειο ειναι ο πριαμος πολυ καλυτερο!

Under The Red Hood

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
162
Πόντοι
0
Εχω παει και εχω δει πανω στον παγκο της ρεσεψιον κλειδια ενω μου ειχε πει δεν εχει δωματιο....πηγα να της πω αυτα τι ειναι?αλλα δεν το συνεχισα...ενα απλο ξενδοχειο ειναι ο πριαμος πολυ καλυτερο!
Το έχω δει κι αυτό με τα κλειδιά. Μπορεί να σου απαντούσε ότι μόλις τα επέστρεψαν. Δικαιολογίες πάντα υπάρχουν

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
Παίζει κάποια ενδιαφέρουσα παρουσία στη ρεσεψιόν;

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
182
Πόντοι
0
Πρόσφατα είχα κανονίσει με ακριβοθώρητη νεαρή που έχει νήμα εδώ για τις 7.00 μμ.

Έχοντας τελειώσει από πολύ νωρίς τις δουλειές μου και αφού βαρέθηκα να πίνω καφέδες ψάχνοντας για λίγη δροσιά αποφασίζω να πάω στο bill (κατά τις 13.00) και να ζητήσω ένα δωμάτιο μέχρι τις 8.00 μμ.

Μου απάντησαν ότι δε γίνεται και πρέπει να μείνω max 3 ώρες να κάνω check out και να ξαναπάω.

Οπότε αναγκάστηκα να ακυρώσω τη συνάντηση (δυστυχώς).
Eάν έκανες εικονικό check-out και μετά εικονικό check-in από το δωμάτιο σου δεν θα σου το αφήνανε; Θα είχε άραγε την χρέωση επί 2 ή θα είχε κάποια έκπτωση;

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.371
Πόντοι
456
Eάν έκανες εικονικό check-out και μετά εικονικό check-in από το δωμάτιο σου δεν θα σου το αφήνανε; Θα είχε άραγε την χρέωση επί 2 ή θα είχε κάποια έκπτωση;
Η αλήθεια είναι ότι μπλόκαρα.

Δεν το περίμενα κι ούτε είχα σκεφτεί εναλλακτικές.

Αγχώθηκα γιατί έπρεπε να ακυρώσω στο κορίτσι.

Αυτοί μου είπαν ότι πρέπει να κάνω check out στις 3 ώρες και να ξανακάνω check in.

Δεν ήταν το πρόβλημα τα χρήματα (τι 40 € τι 44 ).

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.622
Πόντοι
11.096
Αυτο που εχω καταλαβει εγω με το μπιλ δεν ξερω αν γινεται και αλλου ειναι οτι κρατανε δωματια ρεζερβε για τους πολυ τακτικους....!!!!
Για κυρίες περισσότερο πού είναι τής δουλειάς, κλείνουν τό δωμάτιο για ολόκληρη την ημέρα καί ειδικά στον τρίτο όροφο.
Αυτό τό 36 ειδικά έχει αναστεναξει :cheesy::cheesy:

Under The Red Hood

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
162
Πόντοι
0
Για κυρίες περισσότερο πού είναι τής δουλειάς, κλείνουν τό δωμάτιο για ολόκληρη την ημέρα καί ειδικά στον τρίτο όροφο.
Αυτό τό 36 ειδικά έχει αναστεναξει :cheesy::cheesy:
Γιατί ποια πηγαίνει σε εκείνο το δωμάτιο;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πεστου να πάρει τηλ βρε φίλε μου
Τόσο δύσκολο είναι αγόρι μου
Δεν το σήκωναν..Λες να μην τηλ/σε;Και γι΄αυτό έστειλε email αλλά δεν είδε ούτε με αυτό προκοπή...Δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις έχουν γραμμένη στα @@ τους την επικοινωνία...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261
Η αλήθεια είναι ότι μπλόκαρα.

Δεν το περίμενα κι ούτε είχα σκεφτεί εναλλακτικές.

Αγχώθηκα γιατί έπρεπε να ακυρώσω στο κορίτσι.

Αυτοί μου είπαν ότι πρέπει να κάνω check out στις 3 ώρες και να ξανακάνω check in.

Δεν ήταν το πρόβλημα τα χρήματα (τι 40 € τι 44 ).
επειδη ειχες παει μεσημερι, λογικα παντα, δε σου εδωσαν γιατι θα κερδιζαν παραπανω απο τους υπολοιπους πελατες, μιας και κλεινουν περισσοτερα δωματια-αρα περισσοτερα φραγκα.
συν το οτι καποιες απο τις (γνωστες) εργαζομενες εχουν αποκλειστικη συνεργασια και θελουν δωματια ελευθερα για καθε ωρα (ας πουμε).
αν ειχες παει βραδυ επειδη δεν εχει την ιδια κινητικοτητα, ανετα θα σου εδιναν.
εχω κανει διανυκτερεση στο μπιλ.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.371
Πόντοι
456
επειδη ειχες παει μεσημερι, λογικα παντα, δε σου εδωσαν γιατι θα κερδιζαν παραπανω απο τους υπολοιπους πελατες, μιας και κλεινουν περισσοτερα δωματια-αρα περισσοτερα φραγκα.
συν το οτι καποιες απο τις (γνωστες) εργαζομενες εχουν αποκλειστικη συνεργασια και θελουν δωματια ελευθερα για καθε ωρα (ας πουμε).
αν ειχες παει βραδυ επειδη δεν εχει την ιδια κινητικοτητα, ανετα θα σου εδιναν.
εχω κανει διανυκτερεση στο μπιλ.
Εκ των συμφραζομένων προέκυψε ότι είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες.

Το θέμα είναι ότι αν θέλεις να κάνεις πολύωρο ή δύο ραντεβού συνεχόμενα τι θα κάνεις.

Θα κατέβεις να κάνεις check out και θα ξανανέβεις;

Σε κάθε περίπτωση παραγνωριστήκαμε και με το Bill.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom