Ε εντάξει μέσο όρο κάπου εκεί άντε 4-5 αν την βλέπεις λίγο μαζεμένη αλλά να σου.μιλαει.Καμαριερες τις έχω άχτι και γω.Ποσες φορές τελειώνω από συνάντηση και της πετυχαίνω να καθαρίζουν το δίπλα δωμάτιο με ανοιχτές πόρτες η στο διάδρομο απέξω και μου έρχεται να βουτήξω μερικές συμπαθητικές για νέο γύρο.Αλλα σκέφτομαι τον Στρος Καν και μαζεύομαι.Είμαι της άποψης ότι άμα θέλει να γαμηθει μαζί σου, θα γαμηθει μετά 2 το πολύ 3 προσεγγίσεις σου ... αλλιώς, δεν γαμας μέχρι να παγώσει ο πλανήτης... πάντως, σε καμία καμαριέρα θα ψηνόμουν να της τον πετάξω έξω καμία φορά αλλά ενέχει ρίσκο νομίζω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bill Hotel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zadren
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Καταλαβα...Κρίμα...Όπως φαντάζεσαι.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Ο bill είχε μια μελαχρινή κοντούλα. όποτε παραγγέλνω κ είναι αυτή όλο χαμόγελο είναι. Εχω καιρό να την πετύχω...θα πετάξω την...επαγγελματική κάρτα.Είμαι της άποψης ότι άμα θέλει να γαμηθει μαζί σου, θα γαμηθει μετά 2 το πολύ 3 προσεγγίσεις σου ... αλλιώς, δεν γαμας μέχρι να παγώσει ο πλανήτης... πάντως, σε καμία καμαριέρα θα ψηνόμουν να της τον πετάξω έξω καμία φορά αλλά ενέχει ρίσκο νομίζω..
Είμαι της άποψης ότι άμα θέλει να γαμηθει μαζί σου, θα γαμηθει μετά 2 το πολύ 3 προσεγγίσεις σου ... αλλιώς, δεν γαμας μέχρι να παγώσει ο πλανήτης... πάντως, σε καμία καμαριέρα θα ψηνόμουν να της τον πετάξω έξω καμία φορά αλλά ενέχει ρίσκο νομίζω..
Μην το κανεις.
Το δοκιμασε καποτε ο Στρος Καν του ΔΝΤ.
Δεν πηγε καθολου καλα αν θυμασαι!
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Θυμάμαι θυμάμαι.. αλλά, το άλλο με τον Bill και την Monica που το έχω δοκιμάσει, πήγε μία χαρά για μένα, χάλια για τον Bill...Μην το κανεις.
Το δοκιμασε καποτε ο Στρος Καν του ΔΝΤ.
Δεν πηγε καθολου καλα αν θυμασαι!
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.980
- Πόντοι
- 3.446
Μια φορά το Νοέμβριο την είχα πετύχει.Ειναι προσχαρη και ευγενικηΟ bill είχε μια μελαχρινή κοντούλα. όποτε παραγγέλνω κ είναι αυτή όλο χαμόγελο είναι. Εχω καιρό να την πετύχω...θα πετάξω την...επαγγελματική κάρτα.
Θυμάμαι θυμάμαι.. αλλά, το άλλο με τον Bill και την Monica που το έχω δοκιμάσει, πήγε μία χαρά για μένα, χάλια για τον Bill...
Λες το Bill να πηρε το ονομα του απο τον Κλιντον;
Τιμης ενεκεν; Χαχαχα!
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.980
- Πόντοι
- 3.446
Για τα τσιμπουκια που του έπαιρνε η γραμματεαςΛες το Bill να πηρε το ονομα του απο τον Κλιντον;
Τιμης ενεκεν; Χαχαχα!
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
The planet man λεκιασντ meΛες το Bill να πηρε το ονομα του απο τον Κλιντον;
Τιμης ενεκεν; Χαχαχα!
Για τα τσιμπουκια που του έπαιρνε η γραμματεας
Στην κριτικη ειχε γραψει δεν τα παιρνει στο στομα.
Την εχυσα στο φορεμα.
Που να ηξερε ο κακομοιρης!
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.980
- Πόντοι
- 3.446
Έλαβαν δειγμα dna και έπεσε στη φακαΣτην κριτικη ειχε γραψει δεν τα παιρνει στο στομα.
Την εχυσα στο φορεμα.
Που να ηξερε ο κακομοιρης!
Make the move!!!!Ο bill είχε μια μελαχρινή κοντούλα. όποτε παραγγέλνω κ είναι αυτή όλο χαμόγελο είναι. Εχω καιρό να την πετύχω...θα πετάξω την...επαγγελματική κάρτα.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Ξερεις κάτι ή απλή συμβουλή?Make the move!!!!
Όχι φίλε μου μακάρι να ήξερα να σου έδεινα στοιχεία.Απλά σε παροτρύνωΞερεις κάτι ή απλή συμβουλή?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
ευχαριστώ φίλε μου καλέ. Ειμαι αποφασισμένος με την πρώτη ευκαιρία. Εαν δεν έχει αλλάξει εργοδότηΌχι φίλε μου μακάρι να ήξερα να σου έδεινα στοιχεία.Απλά σε παροτρύνω
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 446
Δεν ξέρω αν έχει τύχει κ σε άλλον να πηγαίνεις για δωμάτιο,να σου λένε ότι είναι γεμάτο,να λες ότι θα περιμένω για όσο χρειαστεί,κ μετά από 10 λεπτά να σου δίνουν δωμάτιο ως δια μαγείας!!!τους συμφέρει να διώχνουν κόσμο;; γιατί πριν από μένα όταν μπήκα ήταν ένα παλικάρι κ ζητούσε δωμάτιο,με αποτέλεσμα να φύγει!
Ο τολμων νικα.Make the move!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
κάτι πρέπει να γίνει πάντως με την τσιγαρίλα....κάθε φορά που πάω μετά φεύγω λες κ έχω άσθμα...είναι τρομερά ενοχλητικό που επιτρέπουν το κάπνισμα στο δωμάτιο μέσα. και δεν πα να το αερίζουν κλπ?? έχουν ποτίσει τα δέρματα και οι κουρτίνες