You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bill Hotel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zadren
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 763
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.303
- Πόντοι
- 3.936
τόσα χρόνια δεν την πέτυχα πότε. για ποια εποχή μιλάτε?Η τύπισσα δουλευε στη ρεσεψιόν..
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.303
- Πόντοι
- 3.936
Καλά η μελαχρινή βαριέται που ζει. τεράστιο ξενέρωμα έχει φάει. όσες φορές πάω μόνος ειναι φυτό..εάν πάω με μη επαγγέλματος με κοιτάει στραβά.Τώρα μια μελαχρινή που βαριέται έχει μείνει και ένας ευγενικός κυριος
Εγώ προσωπικά έχω να πάω πάνω από χρόνο,αλλά τη τελευταία φορά που πήγα την είχα πετύχει.τόσα χρόνια δεν την πέτυχα πότε. για ποια εποχή μιλάτε?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.303
- Πόντοι
- 3.936
μόνον την μελαχρινή πετυχαίνω συνέχεια και μια άλλη πιτσιρικά. ίσως γιατί πάω μετά τις 3 το μεσημέρι η μετα τις 7 το απόγευμαΕγώ προσωπικά έχω να πάω πάνω από χρόνο,αλλά τη τελευταία φορά που πήγα την είχα πετύχει.
Μια φορά που είχα πάει θαταν Σεπτέμβρης βραδάκι.μόνον την μελαχρινή πετυχαίνω συνέχεια και μια άλλη πιτσιρικά. ίσως γιατί πάω μετά τις 3 το μεσημέρι η μετα τις 7 το απόγευμα
Όταν τελείωσα περίμενα λίγο για να πληρώσω .
Η Βάλια ήταν μαυρισμένη από το καλοκαίρι.
Φορούσε ένα μικροσκοπικό μπουστακι και τα βυζιά της ήταν σε κοινή θέα.
Η βίζιτα που είχα πάρει πριν δεν με καυλωσε τόσο.
Έφυγα με φουσκωμένο το παντελόνι.
economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Τόσο μεγάλα βυζιά έχει;Μια φορά που είχα πάει θαταν Σεπτέμβρης βραδάκι.
Όταν τελείωσα περίμενα λίγο για να πληρώσω .
Η Βάλια ήταν μαυρισμένη από το καλοκαίρι.
Φορούσε ένα μικροσκοπικό μπουστακι και τα βυζιά της ήταν σε κοινή θέα.
Η βίζιτα που είχα πάρει πριν δεν με καυλωσε τόσο.
Έφυγα με φουσκωμένο το παντελόνι.
Παντως δείχνει σέξι σαν γυναίκα
Δεν είναι ότι ήταν μεγάλα.Τόσο μεγάλα βυζιά έχει;
Παντως δείχνει σέξι σαν γυναίκα
Φορούσε σουτιέν που τα τόνιζε .
Η όλη εικόνα της ήταν άκρως ερεθιστική.
economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Να φανταστώ μόνο μάτι πήραμεΔεν είναι ότι ήταν μεγάλα.
Φορούσε σουτιέν που τα τόνιζε .
Η όλη εικόνα της ήταν άκρως ερεθιστική.
Το κάτι παραπάνω;όχι ε;
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
παιδια υπαρχει καμια κοπελα με δικο της δωματιο στο bill ?
Όπως φαντάζεσαι.Να φανταστώ μόνο μάτι πήραμε
Το κάτι παραπάνω;όχι ε;
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ και μπραβο σου και άξιος! Το μόνο που μου λείπει από αυτά που περιεγραψες είναι το πορσικο κυριλέ...Τι παρεξήγηση;έχεις την εντύπωση αν πας με πορσικό κυριλέ και κλείσεις δωμάτιο και ανέβεις μόνος σου 4-5 φορές.Δεν την ψήνεις σιγά σιγά;δεν είπαμε να είσαι νεάρντεταλ.Στην τελική απλά ευγενικά να κόψει τα πολλά πολλά μαζί σου.
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Ο Bill μόνο τυπε .παιδια υπαρχει καμια κοπελα με δικο της δωματιο στο bill ?
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.943
- Πόντοι
- 3.446
Εντωμεταξύ υπάρχει ένα Cayenne σχεδόν πάντα αραγμενο στο parking.Ενα γκρι που παρκάρει στις πρώτες θέσεις δεξιαΈχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ και μπραβο σου και άξιος! Το μόνο που μου λείπει από αυτά που περιεγραψες είναι το πορσικο κυριλέ...
Καλα σε πήγα στο ακραίο.Πηγαινε κύριλε ντυμένος.Φερε και κυριλέ ντυμένο γκομενάκι παιχτο ευγενής και ξεκινά σιγά σιγά με τάχα Ρουμ σέρβις να της μιλας ευγενικά και σιγά σιγά ρωτά την διαφορά επαγγελματικά για αρχή είσαι καλή στη δουλειά σου θα σου άρεσε κάτι παραπέρα κλπ κλπ αν βλέπεις ότι μιλάει μπορείς να παίξεις μπάλα.Ποτε δεν ξέρεις.Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ και μπραβο σου και άξιος! Το μόνο που μου λείπει από αυτά που περιεγραψες είναι το πορσικο κυριλέ...
nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Είμαι της άποψης ότι άμα θέλει να γαμηθει μαζί σου, θα γαμηθει μετά 2 το πολύ 3 προσεγγίσεις σου ... αλλιώς, δεν γαμας μέχρι να παγώσει ο πλανήτης... πάντως, σε καμία καμαριέρα θα ψηνόμουν να της τον πετάξω έξω καμία φορά αλλά ενέχει ρίσκο νομίζω..Καλα σε πήγα στο ακραίο.Πηγαινε κύριλε ντυμένος.Φερε και κυριλέ ντυμένο γκομενάκι παιχτο ευγενής και ξεκινά σιγά σιγά με τάχα Ρουμ σέρβις να της μιλας ευγενικά και σιγά σιγά ρωτά την διαφορά επαγγελματικά για αρχή είσαι καλή στη δουλειά σου θα σου άρεσε κάτι παραπέρα κλπ κλπ αν βλέπεις ότι μιλάει μπορείς να παίξεις μπάλα.Ποτε δεν ξέρεις.
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.357
- Πόντοι
- 1.056
τι ειδος ρισκου ? μην στον καθαρισει με αζαξ ? ( πλακα κανω ετσι χαχα)Είμαι της άποψης ότι άμα θέλει να γαμηθει μαζί σου, θα γαμηθει μετά 2 το πολύ 3 προσεγγίσεις σου ... αλλιώς, δεν γαμας μέχρι να παγώσει ο πλανήτης... πάντως, σε καμία καμαριέρα θα ψηνόμουν να της τον πετάξω έξω καμία φορά αλλά ενέχει ρίσκο νομίζω..