Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Μετα απο καρε καρε αναλυση που εκανα με το ενα χερι, καταληγω οτι ειναι αυτη.
Αρχικα στο 9ο δευτερολεπτο του βιντεο διακρινεται δερματοστιξια στον παραμεσο του αριστερου της χεριου, ομοιο με το "σπαθι". Συμφωνα με παλαιοτερες φωτογραφησεις, ειχε προηγηθει των υπολοιπων στα αλλα δακτυλα.
Επισης στο 35ο δευτερολεπτο διακρινεται ετερη δερματοστιξια η οποια συμπιπτει με το υπαρχον, στη βαση του αριστερου της αντιχειρα.
Αρχικα στο 9ο δευτερολεπτο του βιντεο διακρινεται δερματοστιξια στον παραμεσο του αριστερου της χεριου, ομοιο με το "σπαθι". Συμφωνα με παλαιοτερες φωτογραφησεις, ειχε προηγηθει των υπολοιπων στα αλλα δακτυλα.
Επισης στο 35ο δευτερολεπτο διακρινεται ετερη δερματοστιξια η οποια συμπιπτει με το υπαρχον, στη βαση του αριστερου της αντιχειρα.
:hπαιδια το live με φαινεται σαν σκηνοθετημενο live δηλαδή βλεπουμε live αλλα κασετα με μονταζ . Δεν ξερω αν συμφωνει καποιος μαζι μου η οχι
Τι χρονολογια κοβεις το βιντεο μαστορα ? κανε ερευνα επειγοντως !!! Εχουμε θεμα στο δεξι χερι που επαιζε το μπεο... Τι θα πουμε για τα 2 tatto που μας λειπουν ? Κατι θα πρεπει να πουμε στο φιλοθέαμον κοινοΜετα απο καρε καρε αναλυση που εκανα με το ενα χερι, καταληγω οτι ειναι αυτη.
ισως δεν είμαι και 100% σιγουρος αλλα κατι τετιο αντιλαμβάνομαι αφου το διακοπτουν για κανα 2λεπτο περιπου κάθε τοσο και λιγακι:hπαιδια το live με φαινεται σαν σκηνοθετημενο live δηλαδή βλεπουμε live αλλα κασετα με μονταζ . Δεν ξερω αν συμφωνει καποιος μαζι μου η οχι
Λες να είναι ετεροχρονισμένο και να μεταδίδεται κατόπιν ελέγχου και ψαλιδίσματος;
ισως δεν είμαι και 100% σιγουρος αλλα κατι τετιο αντιλαμβάνομαι αφου το διακοπτουν για κανα 2λεπτο περιπου κάθε τοσο και λιγακι
ναι στο πρώτο κάτι έχει στο δάχτυλο!
το δεύτερο, ρε μάγκα μου, που το βλέπεις;
οράματα;
Δεν πρόκειται για live μετάδοση. Παρουσιάζονται όσα συμβαίνουν στο σπίτι με 20 λεπτά καθυστέρηση.:hπαιδια το live με φαινεται σαν σκηνοθετημενο live δηλαδή βλεπουμε live αλλα κασετα με μονταζ . Δεν ξερω αν συμφωνει καποιος μαζι μου η οχι
Δεν πρόκειται για live μετάδοση. Παρουσιάζονται όσα συμβαίνουν στο σπίτι με 20 λεπτά καθυστέρηση.:hπαιδια το live με φαινεται σαν σκηνοθετημενο live δηλαδή βλεπουμε live αλλα κασετα με μονταζ . Δεν ξερω αν συμφωνει καποιος μαζι μου η οχι
Επιτηδες το κάνει.ωχ ....κατι ειπε για λαθρο ο δημαρχος.... περιμενουμε αντιδρασεις απο ΜΚΟ...Αντιφα...κτλ κτλ...
Μαλλον κοκκινη θα φαει κ αυτος...