εγω παντως δεν παιρνω στα σοβαρα ατομα που βλεπουν τηλεοραση. Με τοσο χαοτικη τεχνολογια και ιντερνετ θεωρω απιστευτα ηλιθιο καποιον ο οποιος ανοιγει ενα μηχανημα που θα του δειξει τοσο περιορισμενο περιεχομενο, με μονη επιλογη να αλλαξεις καναλι μεταξυ των λιγων σαπιων καναλιων. Δικαιολογω μονο κατι γερους που δεν ξερουν απο υπολογιστες, κατα τα αλλα οποιοσδηποτε κατω των 50 βλεπει τηλεοραση πρεπει να ειναι λιγο στοκος στο κεφαλι. Και πειτε μου οτι "να ξεσκασω, βαριεμαι, να χαζεψω πριν κοιμηθω", δεν υπαρχει δικαιολογια. Εχω κατεβασμενα με 2 κλικ 300gigabyte ταινιες και σειρες ΤΣΑΜΠΑ, απο αναλαφρες πιπες (κωμωδιες) για να "ξεσκασω και να χαλαρωσω" οπως λετε μεχρι επιστημονικες πιπες να καψω το κεφαλι μου, εχουμε ΤΣΑΜΠΑ streaming απο 3 πλατφορμες με τεραστια ποικιλια, κοινο, και διαδραστικοτητα... Ειλικρινα, αμα δεν εισαι καμια χοντρελο κουτσομπολα, πουστρακος, ή κωλογερος, δεν εχεις καμια δικαιολογια για να μην κλεισεις τον καρκινο που λεγεται τηλεοραση. Γιαυτο το περιεχομενο (περαν των ταινιων) ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου, γιατι σε αυτα τα ατομα απευθυνεται. Ακομα και οι βλακες που λενε "το βλεπω για να γελασω", τα ιδια σκατοκεφαλα εχετε. Μαζευεστε σε σπιτια με την παρεα και βλεπετε ριαλιτι "για να γελασετε", ποσο πιο πατος...