Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Αν ήτανε το π της παυλας κ, τότε πράγματι θα υπήρχε διαφορά. :grin:

Χαχαχαχα,Μπορείς επίσης να αλλάξεις το ω σε αυ στο nickname σου :wink:

Μεταξύ μας φίλε :wink:

Προκειται για ένα συνεχώς καυλωμενο για κωλαρακια (γυναικεία) γεροντο-παππουλη :tooth:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
Άσε μας ρε Φαήλο Κρανιδιώτη που θες να παίζει και μετά τα μεσάνυχτα.Να μην το βλέπεις τρόμπα,δεν σ'έβαλε κανείς με το ζόρι.Επίσης άλλο το λαιβ στριμινγκ από το ίντερνετ (που διακόπηκε) και άλλο το επεισόδιο που παίζει στο κανάλι βλάκα. Ο κάθε αποτυχημένος σκάει με μια αγωγή-εξώδικο για να πει ότι κάτι κάνει για την κοινωνία και στο τέλος παίρνει το μακρύτερο.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Μεταξύ μας φίλε :wink:

Προκειται για ένα συνεχώς καυλωμενο για κωλαρακια (γυναικεία) γεροντο-παππουλη :tooth:

Δεν αμφιβάλλω. Σας διαβάζω κάπου κάπου και το έχω διαπιστώσει.

:coffee:

Ενημερωμένο το σαη για τα «αίσχη» μας

Φευ

ΥΓ: σε λίγο θα πλακώσουν και τα υπόλοιπα πορνογεροντια από την επαρχία και θα γίνει της μουρλης :tooth:

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96

Συνημμένα

• trailer 8-9.jpg
    trailer 8-9.jpg
    427,1 KB · Εμφανίσεις: 57

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.786
Πόντοι
3.506
εγω παντως δεν παιρνω στα σοβαρα ατομα που βλεπουν τηλεοραση. Με τοσο χαοτικη τεχνολογια και ιντερνετ θεωρω απιστευτα ηλιθιο καποιον ο οποιος ανοιγει ενα μηχανημα που θα του δειξει τοσο περιορισμενο περιεχομενο, με μονη επιλογη να αλλαξεις καναλι μεταξυ των λιγων σαπιων καναλιων. Δικαιολογω μονο κατι γερους που δεν ξερουν απο υπολογιστες, κατα τα αλλα οποιοσδηποτε κατω των 50 βλεπει τηλεοραση πρεπει να ειναι λιγο στοκος στο κεφαλι. Και πειτε μου οτι "να ξεσκασω, βαριεμαι, να χαζεψω πριν κοιμηθω", δεν υπαρχει δικαιολογια. Εχω κατεβασμενα με 2 κλικ 300gigabyte ταινιες και σειρες ΤΣΑΜΠΑ, απο αναλαφρες πιπες (κωμωδιες) για να "ξεσκασω και να χαλαρωσω" οπως λετε μεχρι επιστημονικες πιπες να καψω το κεφαλι μου, εχουμε ΤΣΑΜΠΑ streaming απο 3 πλατφορμες με τεραστια ποικιλια, κοινο, και διαδραστικοτητα... Ειλικρινα, αμα δεν εισαι καμια χοντρελο κουτσομπολα, πουστρακος, ή κωλογερος, δεν εχεις καμια δικαιολογια για να μην κλεισεις τον καρκινο που λεγεται τηλεοραση. Γιαυτο το περιεχομενο (περαν των ταινιων) ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου, γιατι σε αυτα τα ατομα απευθυνεται. Ακομα και οι βλακες που λενε "το βλεπω για να γελασω", τα ιδια σκατοκεφαλα εχετε. Μαζευεστε σε σπιτια με την παρεα και βλεπετε ριαλιτι "για να γελασετε", ποσο πιο πατος...

Τύπε, όταν οι τωρινοί γέροι αποδημήσουν εις Κύριον μόνο ένα 10% θα βλέπει Ελληναράδικα κανάλια. Mε επιλογές Netflix, HBO, Amazon και Youtube στην τηλεόραση ή ιντερνέτι, μόνο κάποιος λοβοτομημένος θα βλέπει τέτοιους βόθρους...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
εγω παντως δεν παιρνω στα σοβαρα ατομα που βλεπουν τηλεοραση. Με τοσο χαοτικη τεχνολογια και ιντερνετ θεωρω απιστευτα ηλιθιο καποιον ο οποιος ανοιγει ενα μηχανημα που θα του δειξει τοσο περιορισμενο περιεχομενο, με μονη επιλογη να αλλαξεις καναλι μεταξυ των λιγων σαπιων καναλιων. Δικαιολογω μονο κατι γερους που δεν ξερουν απο υπολογιστες, κατα τα αλλα οποιοσδηποτε κατω των 50 βλεπει τηλεοραση πρεπει να ειναι λιγο στοκος στο κεφαλι. Και πειτε μου οτι "να ξεσκασω, βαριεμαι, να χαζεψω πριν κοιμηθω", δεν υπαρχει δικαιολογια. Εχω κατεβασμενα με 2 κλικ 300gigabyte ταινιες και σειρες ΤΣΑΜΠΑ, απο αναλαφρες πιπες (κωμωδιες) για να "ξεσκασω και να χαλαρωσω" οπως λετε μεχρι επιστημονικες πιπες να καψω το κεφαλι μου, εχουμε ΤΣΑΜΠΑ streaming απο 3 πλατφορμες με τεραστια ποικιλια, κοινο, και διαδραστικοτητα... Ειλικρινα, αμα δεν εισαι καμια χοντρελο κουτσομπολα, πουστρακος, ή κωλογερος, δεν εχεις καμια δικαιολογια για να μην κλεισεις τον καρκινο που λεγεται τηλεοραση. Γιαυτο το περιεχομενο (περαν των ταινιων) ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου, γιατι σε αυτα τα ατομα απευθυνεται. Ακομα και οι βλακες που λενε "το βλεπω για να γελασω", τα ιδια σκατοκεφαλα εχετε. Μαζευεστε σε σπιτια με την παρεα και βλεπετε ριαλιτι "για να γελασετε", ποσο πιο πατος...

Τύπε, όταν οι τωρινοί γέροι αποδημήσουν εις Κύριον μόνο ένα 10% θα βλέπει Ελληναράδικα κανάλια. Mε επιλογές Netflix, HBO, Amazon και Youtube στην τηλεόραση ή ιντερνέτι, μόνο λοβοτομημένος θα βλέπει τέτοιους βόθρους...

Υγρη απαξιωση απο τους Μπακογιαννοπουλους του σαι Μπορντελα ντοτ κομ!!!Παλι καλα που υπαρχετε εσεις οι υψηλου επιπεδου και νοημοσυνης τυποι και δεν εχει πιασει πατο το σαι!:wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
Η αγροτισσα με τα ψευτικα βυζια μεγεθος 40 και τα πλαστικα χειλη κατακρινει τα αλλα ξεκωλα του παιχνιδιου που τα πεταξανε εξω....:confused::confused::confused:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τον Ζακ ή Ζαχαρία πως τον λένε τον θέλω μέσα μου... (ακάποτα :embarrased: )

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
Τα πηρε ο Μπιγκ Μπραδερ...θα τα γαμησει τα ναυαγια!:confused::confused::confused:

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.420
Πόντοι
201
Δες τις λουγκρες και τι προβαλλει το κωλοκαναλο,να προσπαθουν να μαθουν αν και ο αλλος ειναι πουστης για να τον αρπαξουν και εκει μεσα,λες και λιγους λουτσους απο πακι εχει φαει ο gay ακτιβιστης και λιγους ο θεμης απο ταριφες,40αρηδες κλπ,συμφωνα με τα λεγομενα του στο youtube.Tο αλλο με τον δηθεν βιαστη τους πειραξε,μεχρι και ο χοντροφαηλος βγηκε να πει το μακρυ του και το κοντο του,απο απλυτους,φεμιναζι,τουιτεροτρολακια,ζαιους,λεσβιες,χοντρες,μεχρι αρδ,ακροδεξιους,συντηρητικους,στρειτ,λευκοι ιπποτες,ολοι βγηκαν να πουνε για ελληνικη τηλεοραση σκουπιδι,αυτο περιμεναμε την ατακα που ειπε ο ΓΡΟΘΟΣ ο συμπατριωτης μου τα ξημερωματα πανω στη καλαμπουρι,που το μονο που βιαζει ειναι τη χουφτα του...

Υ.Γ. Ποκερου μετα το παιχνιδι να παει αμεσα σιρινα για ισπανικα,πισωκολλητα,γκανγκμπανγκ με τουλαχιστον 6-7 ατομα και bukkake στα γυαλια και στα βυζια πανω:bigdick:
Υ.Γ.2 Το πιο δυνατο μωρο ειναι η ρανια αλλα ως γνησια ελληνιδα δεν ειναι τερμα ξεκωλο και δε τα πεταει οπως ρουμανα,ποκερου και ντομπερμαν.Απορω πως δε την εχει παντρευτει ακομη ο τυπας στη βεροια που εχει σχεση,για τετοιο μωρο αξιζει να σαι μουνοδουλος/σκλαβος/χορηγος εφ'ορου ζωης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε Ραΐσα μας εχεις πρηξει τ αρχιδια με ποιον θα γαμηθεις

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
Πωπω μαλακες βρωμοφαλαινα σιχαμα!!!:vomit:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εν τω μεταξύ δείχνουν ακόμα πλάνα από πσκ... λολ
εγώ τα έχω δει live όλα αυτά... ότι να ναι...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
tenor.gif

Συνημμένα