Νέα

Big Brother 2020

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 321K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Αν παει ο Θεμης σε καποιον το βραδυ και αρχισει να τον πιπωνει στον υπνο του θα τον αποβαλουν ή θα πουνε οτι εφταιγε ο αλλος γιατι κοιμονταν μονο με το σωβρακο και τον προκαλεσε :think: :confused::confused::confused:


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.743
Like
1.426
Πόντοι
366
η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τετοια αμεση εξελιξη... λεω ισως το κανουν αβαβα, καθοτι κι αυτος δυνατος παιχτης, αλλα τα αμεσα αντανακλαστικα, η δημοσιοποιηση και η κατακραυγη απο διαφορους δημοσιολογους οδηγησαν την παραγωγη σε δραστικες ενεργειες...παρολο που αργησαν μια μερα τον τελειωσαν με συνοπτικες διαδικασιες...

κι απ τη στιγμη που πιεσαν και οι χορηγοι ηταν αναποφευκτο...


προχωραμε...

για να δουμε τι κουμασι θα βαλουν...

 

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Μηνύματα
1.899
Like
1.781
Πόντοι
216
Σίγουρα ο τύπος δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν πολλοί με παρόμοιες άρρωστες συμπεριφορές. Σε υπεράσπιση μάλιστα, άρχισαν να μπερδεύουν το politically correct με τις ηθικές αρχές και τον σεβασμό στο συνάνθρωπο. Το "πουστης" ή το "αδερφή" μπήκαν στον ίδιο κουβά με προτάσεις για βιασμό, ακόμη και αν αυτές ήταν "σχήμα λόγου".

Αυτός στο big brother όντως πάει κάθε μέρα ή αλλιώς βιάζει; Στον Άγιο Νικόλαο; Στην πόλη που το χειμώνα κάνεις παρέα με τα φαντάσματα. Προφανέστατα όχι. Ένας κλουβιοκέφαλος είναι που ήθελε να προβάλει μια υποτιθέμενη αντρίλα. Που το μαχαίρι το οποίο λέει πως κρατάει, το έχει για να αναπληρώσει το μυαλό και την παιδεία που του λείπει.

Πήρε μεγάλη έκταση το γεγονός στα social media και ορθώς έγινε. Δε μπορεί μια κοινωνία να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να περνάνε στην κανονικότητα. Αδιαφορώ για τον βλάκα του big brother, δε μπορώ όμως να ανεκτώ να ακουγονται τέτοιες "πλάκες" και να το δεχόμαστε σαν νορμάλ. Αν είναι κάτι με το οποίο διαφωνώ, είναι η ευκαιρία που πήραν οι διάφοροι πολιτικάντηδες για να εμπλέξουν κόμματα σε κάτι που αποτελεί βαθύτερη αξία της κοινωνίας.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Big Brother: Η ατάκα περί βιασμού δεν ήταν τυχαία - Όλες οι αθλιότητες που έχουν ακουστεί

https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/6509/7708598/015000/w660/660/skai-tv.jpg[/img[/URL]]

Ο ίδιος ο Αντώνης προ ημερών παραδέχτηκε δημόσια πως έχει κάνει φυλακή γιατί κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό, αλλά και πως κυκλοφορεί έχοντας ένα μαχαίρι πάνω του. Ο ίδιος είχε αυτοχαρακτηριστεί νευρικός και οξύθυμος στην πρεμιέρα του ριάλιτι, αλλά φαίνεται πως η παραγωγή του "Big Brother" θεωρεί πολύ πιασάρικες τέτοιες ατάκες, ενώ πιστεύει πως τα λόγια αργούν να γίνουν πράξεις. "Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της π...α. Θα του βγάλω το λαρύγγι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος παίκτης στην παρουσίασή του είχε πει πως το μόνο που δεν αντέχει είναι να κάνει παρέα με γκέι άτομα, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε προχωρήσει σε άλλα χυδαία σχόλια τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους ομοφυλόφιλους, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "τις χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρεί γυναίκες", ότι "στην Κρήτη δεν υπάρχουν γκέι", αλλά και πως η συμπαίκτριά του η Χριστίνα "χρειάζεται κ...ι για να στρώσει", την ίδια στιγμή που εξηγούσε στους διδύμους πως να την προσεγγίσουν μαζί και ταυτόχρονα όταν εκείνη θα είναι στο τζακούζι.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Αντώνης το θέμα. Οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και σεξιστικές δηλώσεις βρίθουν μέσα στο ριάλιτι και ακούγονται ήδη από το πρώτο επεισόδιο έως και τη μέρα της αποχώρησης του Αντώνη. Ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης εξέφρασε τις ρατσιστικές του απόψεις από την πρεμιέρα του παιχνιδιού, λέγοντας πως "οι μετανάστες είναι εισβολείς στην Ελλάδα", ενώ συνέχισε να εκφράζει τις εθνικιστικές του απόψεις καθόλη τη διάρκεια της βδομάδας, μαζί με τον Αντώνη, τη Ράνια και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Η Ράνια από την άλλη, που έχει στο χέρι της το τατουάζ "αν δεν γεννιούμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν καθόλου", έχει εκφράσει πολλές φορές τέτοιου είδους απόψεις, ενώ σε συζήτησή της κάποια στιγμή με τον Νικόλα, όταν εκείνος προσπάθησε να της εξηγήσει πως ο ίδιος τάσσεται υπέρ των κοινωνικών ομάδων που αποτελούν μειοψηφίες, τον ρώτησε με βλέμμα γεμάτο απορία "γιατί ξένος είσαι;", ενώ όταν της αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, του απάντησε: "και δεν σου το 'χα".

Άλλωστε, το ίδιο το πρόγραμμα με τα πλάνα που επιλέγει να προβάλλει, αλλά και με τα πρόσωπα που διάλεξε να βάλει στο ριάλιτι, είναι σεξιστικό και ρατσιστικό. Επομένως όλα ξεκινούν από εκεί και οι ατάκες των παικτών ακολουθούν. Η επιλογή παικτών που αποτυπώνουν στερεότυπα της ελληνικής κοινωνίας, "ο γκέι", "ο ομοφοβικός", "ο μάγκας", "η χαζή ξανθιά", "η μπάρμπι", σε συνδυασμό με την επιλογή προβολής κοντινών πλάνων σε επίμαχα σημεία, κυρίως των γυναικών, δείχνουν εξ αρχής την ποιότητα του προγράμματος, πολύ πριν οι παίκτες εξαπολύσουν τέτοιες δηλώσεις.

Το "Big Brother" ήξερε ποιους έβαζε μέσα στο παιχνίδι. Μόνο που δεν περίμενε πως αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της αποχώρησης του Αντώνη, υπήρξαν δεκάδες αντιδράσεις στα social media, οι οποίες απέδωσαν στο θέμα τις διαστάσεις που έπρεπε να έχει και οδήγησαν στη μαζική καταδίκη των δηλώσεων του παίκτη και την απαίτηση για "διωγμό" του. Τα social media απέδειξαν την Κυριακή (07/09) πως όταν θέλουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους για καλό.
[url=https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/psixagogia/tileorasi/big-brother-i-ataka-peri-viasmoy-den-itan-tychaia-oles-oi-athliotites-poy-echoyn-akoystei.7708532.html]Πηγή[/url[/URL]]
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Big Brother: Ήξεραν πολύ καλά ποιος είναι ο Αλεξανδρίδης - Τώρα... έπεσαν από τα σύννεφα!

bigbroth-2.jpg


Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης βρέθηκε εκτός Big Brother, μετά το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσαν οι εμετικές δηλώσεις του μέσα στο παιχνίδι ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Το συνοδευτικό κείμενο που είχε αποστείλει ο σταθμός, αλλά και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη, τα λένε όλα:

«Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του».

Μπαίνοντας στο Big Brother, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, είχε δηλώσει στην κάμερα: «Το σεξ στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σεξ θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».

www.newsbomb.gr/bomber/tromokratis/story/1115652/big-brother-ixeran-poly-kala-poios-einai-o-alexandridis-kai-tora-epesan-apo-ta-synnefa]Πηγή[/url]
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.744
Κριτικές
126
Like
7.780
Πόντοι
7.885
Τσάμπα μάγκας όπως και οι περισσότεροι κρητικοί. Είναι συνηθισμένοι να λένε όλη την μέρα μαλακίες εκεί κάτω,εντελώς τυχαία τον κανόνα επιβεβαιώνει και η άλλη κρητικιά η άννα μαρία
 

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Μηνύματα
1.899
Like
1.781
Πόντοι
216
Ο κουβάς που λέγαμε πριν. Και εγώ κρητικός είμαι και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα καλά και τα κακά του τόπου. Οι περισσότεροι κρητικοί δεν είναι όμοιοι του ή τσάμπα μάγκες. Τα παραδείγματα που βλέπει η Ελλάδα στην τηλεόραση δημιουργούν μια άδικη εικόνα για την πραγματικότητα του νησιού. Μίλησε κανείς για τα τα ποσοστά δωρητών οργάνων στην Κρήτη; Μήπως για τα παιδιά από ορεινά χωριά που αριστεύουν σε πανελλαδικές ή σε πανεπιστήμια; Μήπως για τους διεθνείς επιστήμονές της; Αυτό που έγινε στο reality δεν αφορά μόνο την Κρήτη και είναι κρίμα να αποφεύγουμε το πρόβλημα ως κάτι τοπικό, τη στιγμή που ο σεξισμός, ρατσισμός, κτλ υπάρχει παντού.
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.634
Κριτικές
57
Like
6.817
Πόντοι
5.406
Καλα.... Δυστυχως πολλοι (οχι ολοι ευτυχως) Κρητικοι ειναι τσαμπα μαγκες. Αλλο ενα κουζουλο που επιβεβαιωνει αυτη τη φημη.
Ο εισαγγελεας που ειναι να μαντρωσει αυτο το μουνοπανο,οταν ο ιδιος δηλωνει εξαιρετικα οξυθυμος ,κυκλοφορει με μαχαιρι και ως κερασακι στην τουρτα μιλαει οτι μπορει να προχωρησει σε βιασμο;
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.882
Κριτικές
28
Like
2.817
Πόντοι
6.265
Καηκε πλεον μετα απο αυτο το bb ξεχαστε κωλαρακια κ πιθανα γαμησια οπως στα ξενα θα γινει family friendly αναγκαστικα αφου πλεον μπηκε στο στοχαστρο απο αριστερους φεμινιστριες κλπ απλυτα που θα περιμενουν με το παραμικρο να κοπει
 

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Μηνύματα
1.899
Like
1.781
Πόντοι
216
Δεξιοί, μασκουλινιστές και πλυμένοι εν χορώ ζητούν τη συνέχισή του. Μην ανησυχείς, στη χειρότερη θα κόψουν το streaming απο το site.
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.634
Κριτικές
57
Like
6.817
Πόντοι
5.406
Να κοπειντο big brother και να γινει αγωγη στον κουζουλο για διαφυγοντα κερδη απο τον Σκαι.
Επιπλεον πρεπει να γινει αγωγη και απο τα μελη του bourdela στον κουζουλο διοτι μας στερει πιθανη παρτουζα της ποκερου στο παιχνιδι.
Καποια πραγματα πρεπει να γινουν αμεσα.
 

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Big Brother Live: Τέλος στην προβολή του!

https://[URL unfurl="true"]www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/202009/bfb452_big.jpg[/img[/URL]]

Big Brother: Σάλος επικρατεί από χτες στα social media σχετικά με την εμετική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμό των γυναικών!

Όπως είναι λογικό στον ΣΚΑΙ επικρατεί αναβρασμός με τον κόσμο να ζητάει να "κοπεί" το ριάλιτι από το ΕΣΡ! Μάλιστα ήδη αρκετοί χορηγοί φεύγουν άρον άρον από το Big Brother ενώ προς το παρόν έχει διακοπεί η live μετάδοση από το σπίτι, διότι "ξεφεύγουν" διάφορα "μαργαριτάρια", με αποτέλεσμα μετά η παραγωγή να μην μπορεί να τα καλύψει!

Το αν έκλεισε μόνιμα ή όχι το live δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο το σενάριο που παίζει περισσότερο είναι στο άμεσο μέλλον να επανέλθει αλλά με... καθυστέρηση ώστε να προλαβαίνει η παραγωγή να "κόβει" αντίστοιχα περιστατικά που δεν πρέπει να βγουν προς τα έξω!

Αυτή την στιγμή ωστόσο το live streaming του Big Brother δεν προβάλλεται!

[url=https://[URL unfurl="true"]www.athensmagazine.gr/article/tv/476498-big-brother-live-telos-sthn-probolh-toy]Πηγή[/url[/URL]]
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.222
Like
34.694
Πόντοι
9.931
Τύποι αν στέλναμε στα δικαστηρια και βάζαμε φυλακή όποιον λέει δημόσια, θα την/τον βιάσω, θα την/τον δείρω, θα την/τον σκοτώσω τότε το 80% τον Ελλήνων θα ήταν στα δικαστήρια και στις φυλακές!!
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.882
Κριτικές
28
Like
2.817
Πόντοι
6.265
Τα ειπαμε και χθες απο την προχειροτητα της παραγωγης τα παθε που εχουνε ενα στριμ της πουτσας που καθε 5λεπτσ πεφτει.Αμα βαζανε delay μερικα λεπτα καποιος στο κοντρολ θα αποφασιζε αμεσα αν στην εποχη του πολιτικαλ κορεκτ κατι που ειπωθηκε η εγινε θα κανει κακο στο παιχνιδι και δεν πρεπει να το δειξουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom