iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Γεια σας....
Έχω ένα φορτίο να παραδώσω.
Που να ξεφορτώσω;
Γεια σας....
Έχω ένα φορτίο να παραδώσω.
Που να ξεφορτώσω;
τυπε εισαι μπρουκλης?Νάτος ο πιο σωστος απο ολους.Δεν πιστεύω να χάσατε την ευκαιρία να ρίξετε ένα χιλιάρικο στην ΑΜ. Τα πιο εύκολα 200 ευρώ της ζωής σας.
Εγω εβαλα κατι παραπανω, για να ειμαι ειλικρινης.
Επιτοκιο 20% σε μια ημερα, η απολυτη επενδυση ηταν.
Μην βαζεις στοιχημα...με τετοια υποκριτικη ικανοτητα αυτη επεισε εναν λαο να την ψηφισει δε θα πεισει εναν δικαστη η καλυτερη δικηγορος κοροιδα
Νομίζω ήταν τα πιο εύκολα λεφτά μετά μαζί με τις Eurovision.Νάτος ο πιο σωστος απο ολους.Δεν πιστεύω να χάσατε την ευκαιρία να ρίξετε ένα χιλιάρικο στην ΑΜ. Τα πιο εύκολα 200 ευρώ της ζωής σας.
Εγω εβαλα κατι παραπανω, για να ειμαι ειλικρινης.
Επιτοκιο 20% σε μια ημερα, η απολυτη επενδυση ηταν.
Και καλα θα κανει η γυναικα. Τσαμπα δηλαδη την γιατροπορευει και της δινει την θεραπευτικη της αγωγη τοσα χρονια? Ας βγαλει και κατι η ταλαιπωρηΠραγματικά τύποι πιστεύω ότι θα της τα φάει η μάνα της πριν προλάβουν οι γάτες....
βαζω οσο πιο καραγκιοζης τοσο καλυτεροσ δικηγοροςΜην βαζεις στοιχημα...με τετοια υποκριτικη ικανοτητα αυτη επεισε εναν λαο να την ψηφισει δε θα πεισει εναν δικαστη η καλυτερη δικηγορος κοροιδα
Ρε ανθρωπε του θεου, θεωρεις οτι υπαρχει καποιος που θα την παντρευτει? Για ποιο λογο?την τρελη μην την εχετε χαζη. απλα επαιξε σημερα το τελευταιο επεισοδιο τις τρελας τις.
πρωτην νυφη θα κατεβει στο χωριο και το καλοκαιρι ισως την δειτε να κανει και το γαμο τις. οσο για την δικηγορια τις καηκαν τα αρχιδια.
ετσι και αλλιως δεν νομιζω να υπαρχει ατομο στο πλανητη γη να την βασιστει να παει σε δικαστηριο μαζι τις.
Ρε πούστη μου, δεν υπαρχει στο μπου ενας συναδελφος δικηγορος απο το Ηρακλειο της Κρητης να μας δωσει πληροφοριες για το τι ειδους δικηγορία ασκεί η Αννα Μαρια εκει περα?
Ρε ανθρωπε του θεου, θεωρεις οτι υπαρχει καποιος που θα την παντρευτει? Για ποιο λογο?την τρελη μην την εχετε χαζη. απλα επαιξε σημερα το τελευταιο επεισοδιο τις τρελας τις.
πρωτην νυφη θα κατεβει στο χωριο και το καλοκαιρι ισως την δειτε να κανει και το γαμο τις. οσο για την δικηγορια τις καηκαν τα αρχιδια.
ετσι και αλλιως δεν νομιζω να υπαρχει ατομο στο πλανητη γη να την βασιστει να παει σε δικαστηριο μαζι τις.
τύπε την κόβω τόσο καιρό χωρίς φάρμακα όταν θα της πάει αύριο το πρωί την πορτοκαλάδα της με τα φαρμακακια της και θυμηθεί την αρρώστια της η τρελή να τη σκοτωνειΚαι καλα θα κανει η γυναικα. Τσαμπα δηλαδη την γιατροπορευει και της δινει την θεραπευτικη της αγωγη τοσα χρονια? Ας βγαλει και κατι η ταλαιπωρηΠραγματικά τύποι πιστεύω ότι θα της τα φάει η μάνα της πριν προλάβουν οι γάτες....
Πού το ειδες αυτο?Ρε πούστη μου, δεν υπαρχει στο μπου ενας συναδελφος δικηγορος απο το Ηρακλειο της Κρητης να μας δωσει πληροφοριες για το τι ειδους δικηγορία ασκεί η Αννα Μαρια εκει περα?
Στην Αθήνα είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβητρια.
Τα 100χιλ θα τα χαρούν οι συγγενείς και η τρελή πάει καρφί στο Δαφνί.
Τυπε χωρις τις γνωμες μας δεν θα πετυχει η μαλακια??Παιδια πειτε μου την γνωμη σαs για την μαγικη 3αδα που εγραψα ψυχολογα μιλφαρα - ποκερου - Ρανια
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/09/1113-620x330.jpg[/img[/URL]] [/quote]
μπυρα μυθος σε κουτακι πινει ο αλβανος:confused:
Υπαρχει ομως ο Ανδρεας Γεωργιου τύπε, προπερσι πηρε τον Ντανο, φετος νομιζω θα κανει παλι την σωστη κινησηΚρίμα που δεν ζει ο Φωσκολος,αυτή για Λαμψη και καλημέρα ζωή θα'ταν ταμαμ