orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Η δικηγόρος του «Big Brother»: Δεν είμαι μέντιουμ αλλά είναι φορές που έχω το Άγιο Πνεύμα
αλεξ παντρεψου την
Ψυχολογικά τεστ περνάνε πριν μπούνε στο παιχνίδι;
Η δικηγόρος του «Big Brother»: Δεν είμαι μέντιουμ αλλά είναι φορές που έχω το Άγιο Πνεύμα
αλεξ παντρεψου την
Τι η πιο ισορροπημένη, αυτή λέει ότι πιστεύει στα θαύματα που γίνονται στο Λυκαβηττό!Συμφωνώ. Εκτός από γκομεναρα, η "αγρότισσα" φαίνεται και η πιο ισορροπημένη εκεί μέσα.μαγκες εχω μια υποψια οτι μονο η χωριατισσα ειναι σε υγιη ψυχολογικη κατασταση....
ΑχαχαχαχαχαΤι η πιο ισορροπημένη, αυτή λέει ότι πιστεύει στα θαύματα που γίνονται στο Λυκαβηττό!
Έτσι είναι οι ισορροπημένες;
Να και κάτι που συμφωνούμε..Βάλτε μια ψηφοφορία μέχρι 2 επιλογές ο καθένας μας.
Ποκερού και αγρότισσα απο εμένα!
Μιλάμε για συμπεριφορά. Ούτε είναι υστερική, ούτε είναι κλαψιαρα, ούτε φερεται σαν ξελιγωμενη, ούτε τσακώνεται, ούτε προκαλεί. Από αυτήν την άποψη όντως η αγρότισσα φαίνεται η πιο ισορροπημένη εκεί μέσα (προς το παρόν τουλάχιστον).Τι η πιο ισορροπημένη, αυτή λέει ότι πιστεύει στα θαύματα που γίνονται στο Λυκαβηττό!Συμφωνώ. Εκτός από γκομεναρα, η "αγρότισσα" φαίνεται και η πιο ισορροπημένη εκεί μέσα.μαγκες εχω μια υποψια οτι μονο η χωριατισσα ειναι σε υγιη ψυχολογικη κατασταση....
Μιλάμε για συμπεριφορά. Ούτε είναι υστερική, ούτε είναι κλαψιαρα, ούτε φερεται σαν ξελιγωμενη, ούτε τσακώνεται, ούτε προκαλεί. Από αυτήν την άποψη όντως η αγρότισσα φαίνεται η πιο ισορροπημένη εκεί μέσα (προς το παρόν τουλάχιστον).Τι η πιο ισορροπημένη, αυτή λέει ότι πιστεύει στα θαύματα που γίνονται στο Λυκαβηττό!Συμφωνώ. Εκτός από γκομεναρα, η "αγρότισσα" φαίνεται και η πιο ισορροπημένη εκεί μέσα.μαγκες εχω μια υποψια οτι μονο η χωριατισσα ειναι σε υγιη ψυχολογικη κατασταση....
Η Ρουμάνα είναι γκομενάρα, μου θυμίζει λίγο την ηθοποιό που κάνει την Γουόντερ Γούμαν.
Να μην είχε και τα τατού του Κονορ ΜακΓκρεγκορ και θα ταν τοπ!!
δεν εχει χεσει ομως ακομα απο την στιγμη που μπηκε στο σπιτι...
αμα συνεχισει ετσι, θα χρειαστει αυστηρο πρωκτικο σεξ για να ξεμπλοκαρει το συστημα...
[/quote]δεν εχει χεσει ομως ακομα απο την στιγμη που μπηκε στο σπιτι...
αμα συνεχισει ετσι, θα χρειαστει αυστηρο πρωκτικο σεξ για να ξεμπλοκαρει το συστημα...
Η Ραμόνα, ξέρουμε, έχει ενεργηθεί;
υποψήφιοι για αποχώρηση οι Χρήστος Μακρίδης με 9 αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με 6 αρνητικές ψήφους και η Αννα Μαρία Ψυχαράκη με 5 αρνητικές ψήφους.
Ο δήμαρχος είχε πει στο βίντεο πριν μπει στο παιχνίδι και που είδαν και όλοι οι συμπαίκτες του την φράση "η Ελλάδα στους Έλληνες". Λογικό να ψηφιστεί από την πλειοψηφία των συμπαικτών του αφού στιγματίστηκε ως φασίστας. Και αν η ψήφος του κοινού δεν είναι θετική (έτσι ώστε να τον ψηφίσει θετικά το χωριό του) προβλέπω να φεύγει.Για τον δήμαρχο δεν το περιμενα, μαλλον θεωρουσα πιο λογικη επιλογη το αλβανακι.
Οι αλλες δυο επιλογες εξαιρετικές.
Οσο συντομοτερα φύγουν τοσο καλύτερα.