Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 334K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ναι,μονο που σκυλομουρα,την ερωτηση ο friendzoned looser την εκανε και σε σενα,οποτε βουλωνε σαπακι και get ready για το αποθηκακι του κωλομπαρου στους ελαιωνες για ανακουφιστικα τσιμπουκια σε βαμβακοπαραγωγους:pipa2:
:confused::confused::confused:
Ετσι οπως τα καταφερε η σκυλού, το μονο τραγουδι που θα ξαναπει δημοσιως θα ειναι το πολυ πολυ τα καλαντα την πρωτοχρονια σε μερικα σπιτια μπας και βγαλει κανενα φραγκο
ετοιμη για ραφι τυπε,γατα μονο να παρει,εκτος αν την λυπηθει κανας 70αρης γοητευτικος επιχειρηματιας με παιδια και εγγονια και την μαζεψει να τον γεροκομισει,οχι τσαμπε ομως,πρωινη ρουφηχτικη τις κατουροκαυλες τουλαχιστον:sunglasses:
Λες να πηρε χαμπαρι ακομη και ο μπετόστοκος ο Κεχαγιας και να μην την περιμενει απ' εξω με λουλουδια?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Σαλτα γαμησου βαψομαλια μπουστη με ικτερο!!!:angry:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ναι,μονο που σκυλομουρα,την ερωτηση ο friendzoned looser την εκανε και σε σενα,οποτε βουλωνε σαπακι και get ready για το αποθηκακι του κωλομπαρου στους ελαιωνες για ανακουφιστικα τσιμπουκια σε βαμβακοπαραγωγους:pipa2:
Ετσι οπως τα καταφερε η σκυλού, το μονο τραγουδι που θα ξαναπει δημοσιως θα ειναι το πολυ πολυ τα καλαντα την πρωτοχρονια σε μερικα σπιτια μπας και βγαλει κανενα φραγκο
ετοιμη για ραφι τυπε,γατα μονο να παρει,εκτος αν την λυπηθει κανας 70αρης γοητευτικος επιχειρηματιας με παιδια και εγγονια και την μαζεψει να τον γεροκομισει,οχι τσαμπε ομως,πρωινη ρουφηχτικη τις κατουροκαυλες τουλαχιστον:sunglasses:
Λες να πηρε χαμπαρι ακομη και ο μπετόστοκος ο Κεχαγιας και να μην την περιμενει απ' εξω με λουλουδια?
ειναι τοσο βαθεια χωμενος στην friendzoned τυπε,χαζος δεν ειναι παντως,λογικα θα του την πεσαν ολοι,θα του ειπε η μανα του οτι θα καταπιει κανα κωνειο αν φερει την ψωλου στο σπιτι,θα του την επεσε και κανα καλο νιμου:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ειναι τοσο βαθεια χωμενος στην friendzoned τυπε,χαζος δεν ειναι παντως,λογικα θα του την πεσαν ολοι,θα του ειπε η μανα του οτι θα καταπιει κανα κωνειο αν φερει την ψωλου στο σπιτι,θα του την επεσε και κανα καλο νιμου:confused::confused::confused:
Η μανα του καπως του το ειχε φερει απ εξω απ εξω και δημοσιως, προσωπικα τον θεωρω θεόχαζο, θα δειξει

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Ο γρηγορης οταν μιλαει δεν καταπινει τα σαλια του?και ακουμε στιγμες το σλλλρροοουυυυπ μεσα στο στομα του?μηπως ειναι συνηθεια απο οταν ειναι γονατιστος στα σοκακια της Μυκονου και σαλιωνει μπουρια?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εννοιτε οτι η ερωτηση που εκανε ο χαφτωμουνις οτι ητανε καραστημενη απο την παραγωγη γιατι προσπαθουν να ξεπλυνουν την σκυλου.
η πουστρα παντελονατη παντως. σταθερη στις αποψεις τις για την σκυλου. οταν θα βγει η πουστρα απο το παιχνιδι και κανει εκπομπη στο καναλι της, σκυλου και χαφτωμουνις δεν θα ξερουνε που να κρυφτουνε.
ζακ εδωσε καλη απαντηση μεχρι στιγμης το παει καλα αποφευγει τα ξεκατινιασματα και καλα κανει.
η τρελη στο κοσμο της και συνεχιζει κανει το παιχνιδι τις. ελλησετε παντως γιατι καταλαβε οτι να ειναι μαλωμενη με ολους δεν φαινετε και ωραιο.
ρουφιανος-δυδιμος αγαθομουνης -μποντζοβις καρικατουρες αδιαφοροι εντελως.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τυποι τι παιζει εδω? εχω χασει επαφη με τα ριαλιτυ και ακομα πιρφοριζω με την αλμπανα απο το παουερ οφ λαβ 1 :wanker::wanker:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
τυποι τι παιζει εδω? εχω χασει επαφη με τα ριαλιτυ και ακομα πιρφοριζω με την αλμπανα απο το παουερ οφ λαβ 1 :wanker::wanker:

Που το θυμήθηκες το πρώτο Π.Ο.Λ.?
Θα μου πεις εδώ μέσα έχουμε σε μέλος,ότι πιο κοντινό υπάρχει στον υιοθετημένο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

τυπ εγω χω ορκιστει πως θα ξαναδω ελληνικο ριαλιτυ μονο αμα βαλουνε μεσα σκληρους χιστες του σαη ραοπαο ή νασο αθανασιαδη :wanker::wanker:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

τυπ εγω χω ορκιστει πως θα ξαναδω ελληνικο ριαλιτυ μονο αμα βαλουνε μεσα σκληρους χιστες του σαη ραοπαο ή νασο αθανασιαδη :wanker::wanker:

Εγώ ως εννοούσα ως ότι κοντινότερο στον υιοθετημένο,τον Sad Man.

Ραοπάο ρε και τα μυαλά στα κάγκελα,να κυκλοφορεί με μποξεράκι του Θρύλου και να απειλεί ότι θα τους γαμήσει όλους!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ο γρηγορης οταν μιλαει δεν καταπινει τα σαλια του?και ακουμε στιγμες το σλλλρροοουυυυπ μεσα στο στομα του?μηπως ειναι συνηθεια απο οταν ειναι γονατιστος στα σοκακια της Μυκονου και σαλιωνει μπουρια?

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Αν τους έλεγε ο ΒΒ θα μείνετε κάνα δίμηνο μέσα,ο Γληγόρης θα έσφιγγε τα δόντια του,θα κουνούσε την σημαία με το ουράνιο τόξο,και θα έβλεπε και χαρά στα σκέλια και η ιερή gay αγελάδα
Αυτό που μίλησε σε καθρέπτη-ψηφοφόρους η Αλίκη στο Ναυτικό με βάζει σε σκέψεις αν αξίζει να το πάρει κανένας από όλους αυτούς...
Ο Ζακ είναι κουτοπόνηρα ανύπαρκτος
Αυτά τα δύο κουτάβια ήταν κρυμμένα στους θάμνους του Β.Β. κοιμόταν τρεις μήνες σερί και τώρα θυμήθηκαν να βγουν στο σαλόνι για να διεκδικήσουν την λεία..

Vas(2)

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
255
Πόντοι
20
Πέντε είναι τα βίντεο της καριολας από Καζακστάν....και όχι ένα...
Απλά διακρίνω μικρότερο στήθος. Μάλλον είναι το φυσικό της πριν την πλαστική. Δε ξέρω πως να τα στείλω.. σε κάποιον
άμα τα έχεις φίλε στείλε και από εδώ αν δεν σου κάνει κόπο

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Ο Κεχαγιας πριν πει την ερωτηση του αιωνα γιατι δεν μας ειπε ποσο αντρας ειναι?:crazy:
Ο Γρηγορης ειναι σκουληκι μυθικο..Τον κοβω ομως με καποιο τροπο να καταφερνει να παρει την δευτερη ασυλια ..
Ο Ζακ που πιστευετε οτι αξιζει να παρει τα φραγκα πιο πολυ,ουτε σε ερωτηση για το τι καιρο εχει εξω δεν θα απαντησει σταρατα..
Το ξαναλεω,κανεις δεν αξιζει ουτε 100 ευρω απο εκει..Αλλα αν θα επρεπε να τα παρει καποιος θα τα μοιραζα σε Πυργιδη και Βαρουξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom