Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 335K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Μωρή καριόλα σκυλού λυσσασμένη και με καλαζάρ....θα τον ξεφτιλίσω είπες..όχι θα ξεφτιλιστεί μόνος του..Αί γαμήσου με κανά πλαστικό γιατί με τον μουνόδουλο πιο εύκολο θα είναι να του βάλεις κάνα στραπόν στον κώλο παρά να σε πηδήσει....
φερελπις σκουπιδιαστης τυπε,keep going:wanker:
:confused::confused::confused:

Το φέρελπις σκουπιδιαστής πάει για μένα;;; Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάφρος και ρίχνω μπινελίκι αβέρτα, το δέχομαι...Απλά σαν νεούδι εδώ στον χώρο δεν έχω εκφραστεί πολύ... :2funny::2funny:
ρίξε μαν καργα μπινελικι με τις γαμιολες ολες εκε μέσα...:P

Πάμε μωρή πόρνη σκυλού...Δείξε πάλι τον χαρακτήρα σου στο κοινό...Δείξε ότι είσαι ΠΟΥΤΑΝΑ στην ψυχή, έτοιμη για καβγά, για να μας δείξεις πάλι ότι έχεις αρχίδια και πούτσα όπως λες σιχαμένη... Σε κρατάει το κουτάβι ο δήθεν πυγμάχος που όταν βγείς έξω θα τον πετάξεις σαν λεμονόκουπα... Όλο δεν εννοείς,όλο δεν ξέρεις,όλο προσβάλλεις... ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΟΥ ΨΩΛΟΥ ΣΤΡΑΒΟΓΑΜΙΟΛΑ

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Μωρή καριόλα σκυλού λυσσασμένη και με καλαζάρ....θα τον ξεφτιλίσω είπες..όχι θα ξεφτιλιστεί μόνος του..Αί γαμήσου με κανά πλαστικό γιατί με τον μουνόδουλο πιο εύκολο θα είναι να του βάλεις κάνα στραπόν στον κώλο παρά να σε πηδήσει....
φερελπις σκουπιδιαστης τυπε,keep going:wanker:
:confused::confused::confused:

Το φέρελπις σκουπιδιαστής πάει για μένα;;; Η αλήθεια είναι ότι είμαι κάφρος και ρίχνω μπινελίκι αβέρτα, το δέχομαι...Απλά σαν νεούδι εδώ στον χώρο δεν έχω εκφραστεί πολύ... :2funny::2funny:

Τύπε μιας και έρχεσαι από το μέλλον(2 ώρες μποστά) μπορεις να μας πεις ποιος φεύγει γιατι θέλω να πα να την πέσω.

Δεν ξέρω τί παίζει με το ρολόι... Μάλλον είναι βλαμμένο σαν εμένα... Βλέπω να φεύγει η Ραμόνα..Πάει το μάτι...:2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Ρε εσείς η Ακρόπολη είναι ακόμα στον βράχο ή έπεσε?? Τζάμπα τα μπετά που έβαλαν εκεί πριν λίγο καιρό...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Και εμειναν μεσα οι κρυμμενοι τυφλοποντικαραδες (κουταβο-zακ- γλυφτρο-γληγολης). Η αλβανιδα τρελοκαμαριερα με τα πολυαριθμα κομπλεξ. Η σκυλοβια τσοντοβια και το σνιφ-pet της. 0 δηθεν καθως πρεπει αρχικωλοτρυπιδατος πουστροκλοουν. Και η αστεγη Λουκα, θαλασσο-βλαχα. -Το εφτασε εκει που ηθελε ο αβανταδορος Β.Β. :confused:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
επομενη που θα φυγει θα ειναι η αλβανιδα οχι επειδη πειραζει κανεναν απλα
θα φαει πεσιμο και απο τις δυο κλικες γιατι πλεον τα ορια στενευουν και θα γινει ο αδυναμος κρικος.
η τρελη του σπιτιου εχει περασει στο απυροβλητο πλεον και παει φουλ για τελικο ολοι θα βαρανε προσοχες μπροστα τις. κανεις δεν θα την ψηφισει ξανα. θα τρεμουν ολοι να βγουνε μαζι τις στο τακο.
η ρουμανα σημερα πηρε χαμπαρι οτι την ρουφιανα ολοι αγαπανε αλλα τον ρουφιανο κανενας και βλεπω να αλλα το τροπαριο και θα αρχισει τα κολλητηλικια με κανενα απο τους χαφτωμουνιδες ζακ-γρηγορη.
το πουτανι η τραγουδιαρα μεχρι 2-3 παρασκευες ακομα και τελος μετα. σημερα εγινε ρομπα εντελως. τα βετο την κρατησαν μεχρι τωρα απο τον μαλακα που σερνει.

Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Τονμπούλο ο μπουχέσας αλαζόνας καραφλοκόνδορας.Τον πόνεσε η αποχώρησή του κι ας έλεγε το αντίθετο.Ήταν ο μόνος που έβγαλε ένταση κατα την αποχώρησή του, αναφερόμενος σε καταστάσεις που δεν του άρεσαν.Και μας ζάλισε τα μεζέα με γυναίκα και κόρη.

Ο Μικρούτσικος, αν και σε αυτή την κατάταση, ευφυής και εύστοχος στα σχόλιά του.Η καλύτερη επιλογή της παραγωγής για αυτή την περίσταση.

Το σούργελο η τραγουδιάρα ό,τι πιο τοξικό έχω δει σε ριάλιτι. Σκουπίδι μεγατόνων.

Όλοι αυτοί που κρατάνε μέσα την τρελή αμφιβάλω αν θα ήθελαν ή θα μπορούσαν να συνυπάρξουν μαζί της για κάποιες ώρες.Λυπηρή πλέον η κατάστασή της.

Γενικά πάντως μου φαίνονται πολύ επίπεδοι οι χαρακτήρες.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Εμαθα τι θα γινει την επομενη εβδομαδα μαγκες..
Υποψηφιοι Ραμονα-Βαρουξης-Αννα Μαρια..
Αρχηγια Κεχαγιας(του ειπε ο μπιγκ ηδη τι και πως)
Βετο Ζακ..το εκαψε..
Αποχωρηση Βαρουξης
Την αλλη εβδομαδα σας λεω την συνεχεια..
Δανεζη ψοφα.
Κεχαγια αυτοκτονα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
O Δημαρχος αποδειχτηκε χαζος.Το πλεονεκτημα του ηταν το οτι ολοι σχεδον ηταν εναντια του,για αυτο και 5φορες ειχε μεινει μεσα γιατι ο κοσμος σε μεγαλο ποσοστο οταν βλεπει τετοια παει με αυτον που δεχεται την επιθεση.Αυτος καμαρωνε τελευταια οτι αλλαξε το κλιμα τουμπα υπερ του στο σπιτι και πλεον δεν εχει προστριβες και τα εχει καλα με ολους.Δεν καταλαβε οτι αυτο ηταν η καταδικη του ουσιαστικα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.454
Πόντοι
3.656
η τρελη τσακωνεται με την πισινα (το σχολιο ειναι για την επομενη τεταρτη ,γυρω στις δωδεκαμιση το βραδυ με το παλιο ρολοι):confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.070
Πόντοι
10.411
Παιδια καποιος καμμενος να ανοιξει νημα και για αυτο...:confused::confused::confused:

[/quote]
:new_shocked: :vomit:

tenor.gif

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

buba

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
215
Πόντοι
21
Πολύ soft και ο πυργιδης που μας το έπαιζε τυπάς και χάος. Έφυγε ο κολλητός του και θα βάλει τα κλαματα μου

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μποντζοβης θελει ενα μπουρι σομπας για να στανιαρει.
χθες τον εβριζε και σημερα κανει τη θλιμμενη χηρα:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πυργιδη καλο το παραμυθακι αλλά δεν εχει δρακο.
Ενταξει, θα παρεις τις ψηφους του αντιδημαρχου οταν θα εισαι προτεινομενος, φτανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom