You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Brother 2020
- Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 336K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.706
Όχι τύπε μου. Όσο δε σέβονται τη βαρυσήμαντη γνώμη του kolompourda και ειρωνεύονται, ο kolompourdas δε θα τους κάνει τη χάρη.Δεν καταλαβαίνω γιατί σκούζετε για τον πιρφοράκια και την τραγουδιάρα. Ο kolompourdas το είχε πει 2μιση μήνες πριν (μόλις είχε αρχίσει το παιχνίδι) ότι αυτοί οι δυο θα φτάσουν μακριά. Τον kolompourda θα τον ακούτε. Αν δεν τον ακούτε, κακό του κεφαλιού σας.
Πες μας και τον νικητή να ρίξουμε όλα τα λεφτά στο στοίχημα
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 6.495
Οι πιο μικροι ανθρωποι στην ιστορια των ρεαλιτι το ζευγαρι της πουτσας..
Η σκυλα γκαριζει δεξια και αριστερα οτι δεν θελει το βετο κ δεν θα παιξει και παει και κανει παγκοσμιο ρεκορ στο παιχνιδι που τυχαια φυσικα κληρωθηκαν τελευταιοι να παιξουν..Και αφου την εσωσε ο ρεζιλης της γελουσαν και τα αυτια της..
Τον αλλο τον βριζει μερα νυχτα και παει με τα μπαλονια και κανει παγκοσμιο ρεκορ για να το παιξει ξανα προστατης της και να του ξανακανει αγκαλιτσες του αντρα του πολλα βαρυ..Απο την στιγμη που και να εχανε παλι η σκυλα του θα κερδιζε αυτος ξεσκιστηκε για να παρει τα φωτα πανω του..
Και οι 3 στον τακο ειναι ακριβως οι 3 που ηθελε η δανεζη..Οπως και την περασμενη εβδομαδα..Αλλα το δικιο την πνιγει κατα τ'αλλα για οτι γινεται στο σπιτι..
Θα εκανα μια ριψοκινδυνη προβλεψη για την επομενη εβδομαδα...Την αρχηγια θα την παρει ειτε ο Κεχαγιας ειτε η δανεζη,ναι δεν ξερω πως μου κατεβηκε τωρα αυτο,απλα διαισθηση..
Η σκυλα γκαριζει δεξια και αριστερα οτι δεν θελει το βετο κ δεν θα παιξει και παει και κανει παγκοσμιο ρεκορ στο παιχνιδι που τυχαια φυσικα κληρωθηκαν τελευταιοι να παιξουν..Και αφου την εσωσε ο ρεζιλης της γελουσαν και τα αυτια της..
Τον αλλο τον βριζει μερα νυχτα και παει με τα μπαλονια και κανει παγκοσμιο ρεκορ για να το παιξει ξανα προστατης της και να του ξανακανει αγκαλιτσες του αντρα του πολλα βαρυ..Απο την στιγμη που και να εχανε παλι η σκυλα του θα κερδιζε αυτος ξεσκιστηκε για να παρει τα φωτα πανω του..
Και οι 3 στον τακο ειναι ακριβως οι 3 που ηθελε η δανεζη..Οπως και την περασμενη εβδομαδα..Αλλα το δικιο την πνιγει κατα τ'αλλα για οτι γινεται στο σπιτι..
Θα εκανα μια ριψοκινδυνη προβλεψη για την επομενη εβδομαδα...Την αρχηγια θα την παρει ειτε ο Κεχαγιας ειτε η δανεζη,ναι δεν ξερω πως μου κατεβηκε τωρα αυτο,απλα διαισθηση..
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Πραγματικά ο άλλος είναι ότι πιο ξεφτυλισμενο έχω δει σε αρσενικό μορφή...
Για τον Μήνα από το my style rocks τι γνώμη έχεις?
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Μπορεί να μου πεί κανείς τα παντελόνια που φοράει ο ντεμέκ πυγμάχος,από που τα παίρνει?Μάρκα Med είναι σαν τα string νομίζω...
Η παλιοβοθρατζού ανοίγει στο στόμα της και βγάζει σκατά και ο άλλος ο ''σκληρός'' πάει συνεχώς και την σώζει αφού βγάλει και καλά....πύρινο λόγο μπροστά στους άλλους γιατί ο Γρ(λ)ηγόρης δεν του έδωσε το χέρι....
Η άλλη τραγουδάει Ξυλούρη μόνη της, το άλλο βάζει μαύρες πλερέζες....όπως το λέτε και εσείς ένα σπίτι γεμάτο ναυάγια... Δεν γράφω πολύ στο forum ρε μάγκες αλλά έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια σας οπότε μπήκα κι εγώ στον χορό....
Η παλιοβοθρατζού ανοίγει στο στόμα της και βγάζει σκατά και ο άλλος ο ''σκληρός'' πάει συνεχώς και την σώζει αφού βγάλει και καλά....πύρινο λόγο μπροστά στους άλλους γιατί ο Γρ(λ)ηγόρης δεν του έδωσε το χέρι....
Η άλλη τραγουδάει Ξυλούρη μόνη της, το άλλο βάζει μαύρες πλερέζες....όπως το λέτε και εσείς ένα σπίτι γεμάτο ναυάγια... Δεν γράφω πολύ στο forum ρε μάγκες αλλά έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια σας οπότε μπήκα κι εγώ στον χορό....
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 6.495
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.197
- Πόντοι
- 6.056
Nα πας σε ωρολογοποιο να στο διορθωσει,γουι αρ νοτ ιν δε τσαριτι μπιζνες χιαρ
ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩΡΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.064
- Πόντοι
- 5.506
θα μας σπαει τα αρχιδια ο λουστρακος με το μαι σταιλ ροκς για κανα διωρο τωρα....Nα πας σε ωρολογοποιο να στο διορθωσει,γουι αρ νοτ ιν δε τσαριτι μπιζνες χιαρ
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.197
- Πόντοι
- 6.056
θα μας σπαει τα αρχιδια ο λουστρακος με το μαι σταιλ ροκς για κανα διωρο τωρα....Nα πας σε ωρολογοποιο να στο διορθωσει,γουι αρ νοτ ιν δε τσαριτι μπιζνες χιαρ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε βλεπεις και my style rocks;
δεν εχω χασει ριαλιτι απο το μακρινο 1999
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.064
- Πόντοι
- 5.506
βαζω στοιχημα μια 100ρου οτι θα σε ξαναρωτησει αν βλεπεις my style rocksΠραγματικά ο άλλος είναι ότι πιο ξεφτυλισμενο έχω δει σε αρσενικό μορφή...
βαλε μωρη κοτα και θα τα κανω προσφορα στον ερασιτεχνη αν κερδισω
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε βλεπεις και Shopping Star;
ναι βλεπω...σημερα εγινε μαδομουνι με την κυρια σοφια και την πιτσιρικα...αλλα τελικα το χιλιαρικο το πηρε η κυρια κυριακουλα που εβαλε σε ολες 1 στην βαθμολογια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 31K