celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 6.056
Προλαβαινουμε να παμε λεςΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
μην εμπαιζεις βιρλα....συμφωνα με προχειρους υπολογισμους και αν πει καλα τα καλαντα προβλεπω τον ρεμπεσκε σελεμπρε πλουσιοτερο κατα τουλαχιστον 1,40 ευρω μετα της γιορτες.....
7 ατομα ε?Βουλομενο γραμμα διαβαζεις στελνω λινκμην εμπαιζεις βιρλα....συμφωνα με προχειρους υπολογισμους και αν πει καλα τα καλαντα προβλεπω τον ρεμπεσκε σελεμπρε πλουσιοτερο κατα τουλαχιστον 1,40 ευρω μετα της γιορτες.....
Δεν εχω αποφασισει,ισως τα βαλω σε καμια τραπεζα στην Ελβετια,ειναι επικινδυνα τα πραγαμτα εδω7 ατομα ε?Βουλομενο γραμμα διαβαζεις στελνω λινκμην εμπαιζεις βιρλα....συμφωνα με προχειρους υπολογισμους και αν πει καλα τα καλαντα προβλεπω τον ρεμπεσκε σελεμπρε πλουσιοτερο κατα τουλαχιστον 1,40 ευρω μετα της γιορτες.....
Που θα τα επενδύσεις;
Δεν εχω αποφασισει,ισως τα βαλω σε καμια τραπεζα στην Ελβετια,ειναι επικινδυνα τα πραγαμτα εδω7 ατομα ε?Βουλομενο γραμμα διαβαζεις στελνω λινκμην εμπαιζεις βιρλα....συμφωνα με προχειρους υπολογισμους και αν πει καλα τα καλαντα προβλεπω τον ρεμπεσκε σελεμπρε πλουσιοτερο κατα τουλαχιστον 1,40 ευρω μετα της γιορτες.....
Που θα τα επενδύσεις;
Που θα τα επενδύσεις;
Tι 2?Με δουλευεις?Θα ανοιξω οφ σορ και θα τα μεταφερω απο κει,μια δοση καθε μηνα,σε 2-3 χρονια θα ξεμπερδεψω,κρυβε λογιαΔεν εχω αποφασισει,ισως τα βαλω σε καμια τραπεζα στην Ελβετια,ειναι επικινδυνα τα πραγαμτα εδω7 ατομα ε?Βουλομενο γραμμα διαβαζεις στελνω λινκμην εμπαιζεις βιρλα....συμφωνα με προχειρους υπολογισμους και αν πει καλα τα καλαντα προβλεπω τον ρεμπεσκε σελεμπρε πλουσιοτερο κατα τουλαχιστον 1,40 ευρω μετα της γιορτες.....
Που θα τα επενδύσεις;
Θ αντεξει το συστημα τετοια καταθεση ή θα τα σπάσεις σε δυο;
Mην σπαμαρεις,συζηταμε σοβαραΠαλι ψεμματα λεει η ψωλου ρε μαλακες δεν υπαρχει αυτη η πουτανα!!!
Ενα δυστυχισμενο ατομο που θα κάνει πάντα δυστυχισμενους και οσους ατυχους βρεθουν κοντα της.Παλι ψεμματα λεει η ψωλου ρε μαλακες δεν υπαρχει αυτη η πουτανα!!!
Ενα δυστυχισμενο ατομο που θα κάνει πάντα δυστυχισμενους και οσους ατυχους βρεθουν κοντα της.Παλι ψεμματα λεει η ψωλου ρε μαλακες δεν υπαρχει αυτη η πουτανα!!!
Ενα ατομο που δεν εχει να προσφερει τιποτα ούτε σαν σχεση, ούτε σαν φιλη.
Η απολυτη φύρα.
Το κακο ειναι οτι παντα σαν γνησιο παρασιτο θα βρισκει ξενιστέςΕνα δυστυχισμενο ατομο που θα κάνει πάντα δυστυχισμενους και οσους ατυχους βρεθουν κοντα της.Παλι ψεμματα λεει η ψωλου ρε μαλακες δεν υπαρχει αυτη η πουτανα!!!
Ενα ατομο που δεν εχει να προσφερει τιποτα ούτε σαν σχεση, ούτε σαν φιλη.
Η απολυτη φύρα.
Μια ανθρωπινη βδελα που απλα κολλαει σε οποιον θεωρει οτι μπορει να της προσφερει για να τον εκμεταλλευτει...ενα αταλαντο χυσοδοχειο.