Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα ήθελα, πραγματικά, να δώσω απο αυτό εδώ το βήμα ,συγχαρητήρια στον πατέρα της ψωλοποκερούς για την ανατροφή της. Ελπίζω να την καμαρώνει...:confused::confused::confused:

το θεμα ειναι εμεις πως θα γινει να την "καμαρωσουμε" τυπε.....:bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom:
Χθες που την εδειξε να χορευει ξυπολητη, δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1.55 στο υψος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
εχει νταγκλαρει απο την νυστα η τραγουδιαρα και εχει τον αλλο τον μαλακα διπλα της να μην εχει κλεισει στομα ολο το βραδυ....:confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406
καλησπερα παιδια εχθες το πρωι ο αντιδήμαρχος ετρεξε στην αυλη του σπιτιου 15 χιλιόμετρα τζόκινγκ τα μετρησε ο μπιγκ μπραδερ:hi:
Καθε μερα τρεχει τυπε αλλα ειναι σε stealth mode και δεν τον πιανουν τα ρανταρ :sunglasses::sunglasses:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εχει νταγκλαρει απο την νυστα η τραγουδιαρα και εχει τον αλλο τον μαλακα διπλα της να μην εχει κλεισει στομα ολο το βραδυ....:confused:
αντι να της κανει καμια sleep attack αλα wοodman και να της χωσει πουτσοτρυπιδι στο στομα καθεται και της χαιδευει το χερι ολη την νυχτα αυπνος:sunglasses:
:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αντι να της κανει καμια sleep attack αλα wοodman και να της χωσει πουτσοτρυπιδι στο στομα καθεται και της χαιδευει το χερι ολη την νυχτα αυπνος:sunglasses:
Τύπε εντελως ασχετο αλλά μου το θυμισες

Ειχα μια γκομενα πριν κατι χρονια, και μου ελεγε οτι της αρεσει να την πηδανε ενω κοιμαται
Οσες φορες κοιμηθηκαμε μαζι ομως δεν το εκανα ποτέ, την λυπομουν να την ενοχλησω

Εκανα μαλακια? Γνωμη σου

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406
Αυτος κανει περισσοτερη κρεβατομουρμουρα απ'οση εχω φαει απ'ολες τις γκομενες που ειχα τυπε :confused::confused::confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Ειχα μια γκομενα πριν κατι χρονια, και μου ελεγε οτι της αρεσει να την πηδανε ενω κοιμαται
Οσες φορες κοιμηθηκαμε μαζι ομως δεν το εκανα ποτέ, την λυπομουν να την ενοχλησω

Εκανα μαλακια? Γνωμη σου
οταν ηταν ξυπνια την γαμουσες τυπε η παλι την λυποσουν:think:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406

Εκανα μαλακια? Γνωμη σου
Τυπε μηπως βαριοταν οταν την πηδουσες στο ξυπνιο της και ηθελε να σε ξεπεταξει οσο εριχνε τουφες?:confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006

που να δει και το 8λεπτο βιδεο της τραγουδιαρας...θα βουρκωσει ο φουκαρας...:confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δειτε λιγο στο θρεντ κορονοιου αλλο ριαλιτυ

ξεβρακωνω τον αλεξ

:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Εκανα μαλακια? Γνωμη σου
Τυπε μηπως βαριοταν οταν την πηδουσες στο ξυπνιο της και ηθελε να σε ξεπεταξει οσο εριχνε τουφες?:confused::confused:
Μωρε δεν βαριοτανε καθολου

Εγω βαριομουν καμια φορα και δεν με αφηνε να φυγω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.882
Πόντοι
1.406

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πολύ τραγικά τους τα λεει, αυτοι θα νομιζουν τωρα οτι εκει εξω επικρατει κατι σαν πυρηνικος πολεμος

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ξεροχυνω με ψυχακι Αννα Μαρια :confused::confused::confused::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
τιγκα στα ναυαγια το μπιγκ μπραδερ....πραγματικα πολυ δυνατο ριαλιτι που το κατεστρεψε το πολιτικαλ κορεκτ ναπουμε...:confused:
δικηγορος πιο τρελη απο τους τρελους...μπροστα της οι νοσηλευομενοι στο δαφνι ειναι υγιεστατοι...
αλβανιδα σαικο κιλερ...ακομα δεν μπορει να χωνεψει το ακυρο που εφαγε απο τον ερωτα της ζωης της, τον διδυμο που ηξερε 3 ολοκληρες μερες...μετα την σημερινη εκρηξη της, ισως να μακερωσει κανεναν...
η τραγουδιαρα, που ηταν 32 ετων πριν μια 20ετια, κλασικη σκυλα....εχει κανει κατοικιδιο της τον κεχαγια, που ειναι πυρφορος με ψυχολογικα και περιοδο...
ποκερου, μερα νυχτα ονειρευεται πουτσους...κινητη χυσοκανατα...
διδυμοι, γκο γκο μποις ετοιμοι για μυκονο...
ειναι και ο δημαρχος που εχει βγαλει αιμορροιδες απο το καθισιο να πουμε...

υγ: αμα εμπαινε και ο θεομουρλος ο τατουατζης ο μαυριδης, θα ηταν πληρες το παιχνιδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom