jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 204
- Πόντοι
- 21
Προφανως η παραγωγη μετα την αποφαση να τους κοψουν τις προμηθειες για την επομενη εβδομαδα αποφασισε να διωξει τη φαλαινα μπας και επιβιωσουν οι υπολοιποι....![]()
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Προφανως η παραγωγη μετα την αποφαση να τους κοψουν τις προμηθειες για την επομενη εβδομαδα αποφασισε να διωξει τη φαλαινα μπας και επιβιωσουν οι υπολοιποι....![]()
Μπραβο Ζακ, την εφαγες την Αφροδιτη
Κολομπουρδα τι εγινε, περιμενω την αυτοκριτικη σουΚάπου πήρε το μάτι μου σήμερα πλάνο που βγήκε τελείως γυμνή από το μπάνιο και πήγε μέχρι το δωμάτιο να ντυθεί. Όταν λέμε γυμνή ούτε μπουρνούζι.Ενος λεπτου σιγη για ολους τους τυπους που ειναι παντρεμενοι με χοντρες και καθε πρωι βλεπουνε τετοιο θεαμα![]()
εχουν κλεισει και τα φαγαδικα στην Βαρη να πηγαινε καρφι να τσακιζε κανα βουβαλι αμασητο![]()
Μια φορά στη ζωή σου συμφώνησες και γαμήθηκαν όλα. Δε φταίω. Υποστηρικτής του Κούλη δεν είσαι; Έπρεπε να το περιμένω.Κολομπουρδα τι εγινε, περιμενω την αυτοκριτικη σουΚάπου πήρε το μάτι μου σήμερα πλάνο που βγήκε τελείως γυμνή από το μπάνιο και πήγε μέχρι το δωμάτιο να ντυθεί. Όταν λέμε γυμνή ούτε μπουρνούζι.Ενος λεπτου σιγη για ολους τους τυπους που ειναι παντρεμενοι με χοντρες και καθε πρωι βλεπουνε τετοιο θεαμα![]()
Ρε τι εισαι εσυΜια φορά στη ζωή σου συμφώνησες και γαμήθηκαν όλα. Δε φταίω. Υποστηρικτής του Κούλη δεν είσαι; Έπρεπε να το περιμένω.Κολομπουρδα τι εγινε, περιμενω την αυτοκριτικη σουΚάπου πήρε το μάτι μου σήμερα πλάνο που βγήκε τελείως γυμνή από το μπάνιο και πήγε μέχρι το δωμάτιο να ντυθεί. Όταν λέμε γυμνή ούτε μπουρνούζι.Ενος λεπτου σιγη για ολους τους τυπους που ειναι παντρεμενοι με χοντρες και καθε πρωι βλεπουνε τετοιο θεαμα![]()
Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα πλάνο που βγήκε τελείως γυμνή από το μπάνιο και πήγε μέχρι το δωμάτιο να ντυθεί. Όταν λέμε γυμνή ούτε μπουρνούζι.Ενος λεπτου σιγη για ολους τους τυπους που ειναι παντρεμενοι με χοντρες και καθε πρωι βλεπουνε τετοιο θεαμα![]()
εχουν κλεισει και τα φαγαδικα στην Βαρη να πηγαινε καρφι να τσακιζε κανα βουβαλι αμασητο![]()
Ο Εξωγηινος αμα εισπνευσει ηλιον θα μιλαει σαν αντρας....![]()
Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα πλάνο που βγήκε τελείως γυμνή από το μπάνιο και πήγε μέχρι το δωμάτιο να ντυθεί. Όταν λέμε γυμνή ούτε μπουρνούζι.Ενος λεπτου σιγη για ολους τους τυπους που ειναι παντρεμενοι με χοντρες και καθε πρωι βλεπουνε τετοιο θεαμα![]()
Ευτυχως δεν το ειδα τυπε![]()
![]()
[/quote]Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα πλάνο που βγήκε τελείως γυμνή από το μπάνιο και πήγε μέχρι το δωμάτιο να ντυθεί. Όταν λέμε γυμνή ούτε μπουρνούζι.Ενος λεπτου σιγη για ολους τους τυπους που ειναι παντρεμενοι με χοντρες και καθε πρωι βλεπουνε τετοιο θεαμα![]()
![]()