κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.766
- Πόντοι
- 19.795
Η Ορφανίδου όντως φαίνεται για μεγάλη καυλωστρα, αλλά την κόβω να γουστάρει πιτσιρικάδες.Αυτη η ορφανίδου με καυλώνει άπειρα, αλλά φαίνεται πολυ bitch
Δουλευε μπαργουμαν-γλαστρα σε ενα μαγαζι εδω στην γειτονια μου... Ψαχνει για φραγκατους φυσικα....Η Ορφανίδου όντως φαίνεται για μεγάλη καυλωστρα, αλλά την κόβω να γουστάρει πιτσιρικάδες.Αυτη η ορφανίδου με καυλώνει άπειρα, αλλά φαίνεται πολυ bitch
Δουλευε μπαργουμαν-γλαστρα σε ενα μαγαζι εδω στην γειτονια μου... Ψαχνει για φραγκατους φυσικα....Η Ορφανίδου όντως φαίνεται για μεγάλη καυλωστρα, αλλά την κόβω να γουστάρει πιτσιρικάδες.Αυτη η ορφανίδου με καυλώνει άπειρα, αλλά φαίνεται πολυ bitch
Δεν ξερω τι παιζει,αλλα το προφιλ της στο ΦΒ κλασικο προφιλ βιζιτας.... ενα σωρο φωτο απο διακοπες στο εξωτερικο,και ολες οι φωτο απο δωματια ξενοδοχειου..
Μια φωτο απο το σπιτι της μεσα δεν...
Το έχει δηλώσει άλλωστε "Με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο"Η Ορφανίδου όντως φαίνεται για μεγάλη καυλωστρα, αλλά την κόβω να γουστάρει πιτσιρικάδες.
[/quote]
αξιος της τυχης του οποιος καθεται να δει τον πακι στην Ελληνικη τηλεοραση.
εγω απεχω.
Δεν ξερω τι παιζει,αλλα το προφιλ της στο ΦΒ κλασικο προφιλ βιζιτας.... ενα σωρο φωτο απο διακοπες στο εξωτερικο,και ολες οι φωτο απο δωματια ξενοδοχειου..
Μια φωτο απο το σπιτι της μεσα δεν...
ρε τυπε ιακωβε ασχετο αλλα στο καινουργιο σαη ολα τα θεματα κοσμοπολιτανιζουν και ολες οι κριτικες προβοσκιδιζουν η ειναι η ιδεα μου?αξιος της τυχης του οποιος καθεται να δει τον πακι στην Ελληνικη τηλεοραση.
εγω απεχω.
Κατσε τυπε θα πεσει πολυ σκουπιδιασμα.ολα τα μελη εχουνε οπλισει
ρε τυπε ιακωβε ασχετο αλλα στο καινουργιο σαη ολα τα θεματα κοσμοπολιτανιζουν και ολες οι κριτικες προβοσκιδιζουν η ειναι η ιδεα μου?αξιος της τυχης του οποιος καθεται να δει τον πακι στην Ελληνικη τηλεοραση.
εγω απεχω.
Κατσε τυπε θα πεσει πολυ σκουπιδιασμα.ολα τα μελη εχουνε οπλισει
Ο πιο νορμαλ, για να μην πω ο μόνος νορμάλ, εκει μεσα είναι ο Μπαγκλαντεσιανος!
Ιακωβε,εισαι το κυνηγοσκυλο εδω μεσα....περιμενουμε φωτο απο sideboob,nipslip κτλ... Τα ματια ανοιχτα μην σου ξεφυγει τιποτα....Ο πιο νορμαλ, για να μην πω ο μόνος νορμάλ, εκει μεσα είναι ο Μπαγκλαντεσιανος!
Τυπε την 1η ημερα οι περισσοτεροι νορμαλ δειχνουν.