Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
σταματησες τις μαλακιες σου με τον poustler και αρχισες την επιθεση με τον trobadouro βλεπω... κακως ηρθες λοιπον
Έχεις φωτογένεια ....
σταματησες τις μαλακιες σου με τον poustler και αρχισες την επιθεση με τον trobadouro βλεπω... κακως ηρθες λοιπον
Εγω μια ερωτηση εκανα, και με αποκαλεσες αρχικώς "κλητηρα" και τωρα οτι χρηζω ψυχοθεραπειας.τιποτα.. απλα δεν τρωω κουτοχορτο- κ δεν θα χειροκροτησω την ψυχοθεραπεια σΟνομαζοντας με "κλητηρα" τι ακριβως επιτυγχανεις
το γνωριζουμε οτι εσυ εισαι σαν αυτον- απο εκει που εκπεμπεις απο τη νεα μακρη
κ για εσενα γραφτηκε οτι δουλευεις σε μκο και παιρνεις μπαγιοκο απο εκει- αλλα δεν το καναμε θεμαμαλακια που γραφτηκε καποτε.
αντε ρε ραδιουργε απο 'δω - που θα μας την πεις κιολας - βγηκες παμψηφει φετος μιστερ Μαλαξ - ενω τις αλλες χρονιες παραλιγο κ εχεις τα μουτρα να μιλαςδεν χρειάζεται
αντε ρε ραδιουργε απο 'δω - που θα μας την πεις κιολας - βγηκες παμψιφει φετος μιστερ Μαλαξ - ενω τις αλλες χρονιες παραλιγο κ εχεις τα μουτρα να μιλαςδεν χρειάζεται
Ακομα βεπετε Pig Brother??
Απο τηνμερα που διωξανε αλητικα τον Αλεξανδριδη το σιχαθηκα εντελως...
το λεπον επειδη εγω δεν εχω με κανενα ντραβαλα εχω να πω...μια χαρα κανονικος δικηγορος ειναι ο Αλεξ και καμμιαν σχεση Μπαροκ με τις μαλακιες που του προσαπτετε...μην πιστευετε ευκολα τις παπαριες που γραφονται εδω η σε πμ...ευχαριστω..εδω λεγανε ντελιβερα τον Ντοκ ρε μαλακες
το λεπον επειδη εγω δεν εχω με κανενα ντραβαλα εχω να πω...μια χαρα κανονικος δικηγορος ειναι ο Αλεξ και καμμιαν σχεση Μπαροκ με τις μαλακιες που του προσαπτετε...μην πιστευετε ευκολα τις παπαριες που γραφονται εδω η σε πμ...ευχαριστω..εδω λεγανε ντελιβερα τον Ντοκ ρε μαλακες
Τυπε ντελιβερας ημουν απλα πηγαινα νυχτερινο σχολειο και εβγαλα σιγα σιγα την Ιατρικη...τωρα στα 85 μου καταφερα να τελειωσω και ειδικοτητα.
ηρεμησε- το γνωριζουμε ηδη- μην ανησυχειςΌλοι οι πούστηδες είμαστε ιδιοι και ψεύτες, είναι γνωστό αυτό. Σε μπουρδελα δεν παω αφου μου τον φερμαρουν πακιστανοι στα τσοντοσινεμα
ηρεμησε- το γνωριζουμε ηδη- μην ανησυχειςΌλοι οι πούστηδες είμαστε ιδιοι και ψεύτες, είναι γνωστό αυτό. Σε μπουρδελα δεν παω αφου μου τον φερμαρουν πακιστανοι στα τσοντοσινεμα
με το να ριχνεις λασπη σε αλλους και να τους χαρακτηριζεις- δεν αλλαζει κατι- μην νομιζεις οτι ετσι ξορκιζεις το κακο- μεσα σου ειναι - κ εκει θα μεινειΤυπικος
σωστο....στην πραγματικοτητα ειναι λουστρακος στην ομονοια διπλα στον μπακακοτο λεπον επειδη εγω δεν εχω με κανενα ντραβαλα εχω να πω...μια χαρα κανονικος δικηγορος ειναι ο Αλεξ και καμμιαν σχεση Μπαροκ με τις μαλακιες που του προσαπτετε...μην πιστευετε ευκολα τις παπαριες που γραφονται εδω η σε πμ...ευχαριστω..εδω λεγανε ντελιβερα τον Ντοκ ρε μαλακες
με το να ριχνεις λασπη σε αλλους και να τους χαρακτηριζεις- δεν αλλαζει κατι- μην νομιζεις οτι ξορκιζεις το κακο- μεσα σου ειναι -κ εκει θα μεινειΤυπικος