ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Νικολακοπουλος τωρα στο mega κανει προβλεψη αποτελεσματος
Νικολακοπουλος τωρα στο mega κανει προβλεψη αποτελεσματος
παραλιγο να βγει η σκιζο τυπε απο το πουθεναΝικολακοπουλος τωρα στο mega κανει προβλεψη αποτελεσματος
Τυπε ποτε θα εχουμε το πρωτο exit poll με τη πρωτη εκτιμηση;
Την Καλησπερα στους Φιλους....ρε παιδια πως την παρακολουθειτε αυτη την ΜΑΛΑΚΙΑ???3-4 φορες απο τα λεγομενα σας με ψησατε να το παρακολουθησω,ετσι για να ειμαι στα πραγματα και στα 5 λεπτα το αλλαξα....δεν αντεξα παραπανω.....τετοιες αντιπαθητικες φατσες δεν εχω δει ετσι μαζεμενες...παρτον ενα-χτυπα τον αλλον ειναι....εντομεταξυ επεσα και στο πρωινο ξυπνημα που κανουνε και ειδα το γυναικειο δωματιο με την Φακλανα....την Καπαρετζου την ξανθια και τον πουστη.....τι γελοιο θεαμα .....η Χοντρη εκανε το τεντωμα της Γατας.....η Καπαρετζου κουνουσε το κεφαλι με το ρυθμο της μουσικης,λες και ειχε πιει κανενα τριφυλλο και ο Πουστης τεντωνε το Κωλο...τουρλοκωλακι για να τον πηδηξει κανενας....δεν αντεξα απο το θεαμα και το αλλαξα..... για μενα οσοι το παρακολουθατε εισαστε ΗΡΩΕΣ.....Γαμω τα στομαχια εχετε...
Καλα να περνατε ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ......
Δεν είναι 11 στην κλίκα. Κάποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι στην κλίκα. Η πραγματική κλίκα είναι Κεχαγιάς-Σοφία-Ζακ-Γρηγόρης. Ραίσα και Βλαδίμηρος θα είναι οι πρώτοι που θα βγουν στη σέντρα μέσα από την κλίκα, και μετά Αφροδίτη και Θέμης.Οταν στα 15 ατομα τα 11 ειναι στην ιδια κλικα, τι ειδους κλικα ειναι αυτη?
Οταν δηλαδη θα καθαρισουν τους "άλλους", τότε τι θα γινει, θα φαγωθουν μεταξυ τους?
Σκάστε ρε και θα μάθουμε πότε έκανε ο θεμιπουστ την πρώτη πίπα, πότε έβαλε την πρώτη ξώβεργα, την πρώτη παρτούζα, γενικά πως ζει μια αδερφή.
Σκάστε ρε και θα μάθουμε πότε έκανε ο θεμιπουστ την πρώτη πίπα, πότε έβαλε την πρώτη ξώβεργα, την πρώτη παρτούζα, γενικά πως ζει μια αδερφή.