Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Τρομερο εκτακτο δελτιο τυποι...ενας μαλακας που πηγε να διασχισει ενα χειμαρρο και αγνοειται και 3 πιθηκια που εγκλωβιστηκαν σε ενα δεντρο.
πιστευω ο πιο πονηρος είναι ο θεμης εκει μεσα μακραν
Δεν υπαρχει καλος πουστης τυπε
Τι να αφησει πίσω της ρε τύπε, ποιος θα κάνει τωρα σοβαρη σχεση μαζι της?Ok τυποι , προ BB ξερανε μονο οι φιλοι της Χριστινας οτι υπαρχει ροζ βιντεο, τωρα το εμαθε ολη η Ελλαδα
Εχεις απολυτο δικιο τύπε
Αυτο μου θυμιζει κατι υποθεσεις στα δικαστηρια, που καποιος κανει μηνυση στον αλλον οτι τον συκοφαντησε σε εναν τρίτο.
Και τους ρωταω στο δικαστηριο "συγνωμη κύριε, εσεις θεωρειτε οτι συκοφαντηθηκατε επειδη ο κατηγορουμενος ειπε κατι για εσας σε ενα αλλο προσωπο. Τωρα που κανατε μηνυση και το μαθανε άλλοι εκατό, τι πετυχατε?"
Πολυ δικηγορίστικο ε?
Ναι τυπε αλλα θελει και καλα να το αφησει πισω της γιατι ειναι δυνατη
Εισαι ρατσιστής τύπε?πιστευω ο πιο πονηρος είναι ο θεμης εκει μεσα μακραν
μου μύριζε κάτι και μπήκα εδώ και κατάλαβα ότι είναι η βαρβατίλα
Το σαπιο αγαμητο κωλαντερο σου ειναι κατα φαντασια πουτανα....
Δώσε 40€ αν θες να σου κάτσω για κανα 5λεπτο... (σε κόβω για τέτοιον), τζάμπα δεν στο δίνω... πάρτο απόφαση...
Ok τυποι , προ BB ξερανε μονο οι φιλοι της Χριστινας οτι υπαρχει ροζ βιντεο, τωρα το εμαθε ολη η Ελλαδα
Εχεις απολυτο δικιο τύπε
Αυτο μου θυμιζει κατι υποθεσεις στα δικαστηρια, που καποιος κανει μηνυση στον αλλον οτι τον συκοφαντησε σε εναν τρίτο.
Και τους ρωταω στο δικαστηριο "συγνωμη κύριε, εσεις θεωρειτε οτι συκοφαντηθηκατε επειδη ο κατηγορουμενος ειπε κατι για εσας σε ενα αλλο προσωπο. Τωρα που κανατε μηνυση και το μαθανε άλλοι εκατό, τι πετυχατε?"
Πολυ δικηγορίστικο ε?
Ναι τυπε αλλα θελει και καλα να το αφησει πισω της γιατι ειναι δυνατη
Τι να το κάνει ο ΣΚΑΙ τύπε..., ο κουτσικος δεν έχει στύση κ ο Πάριος είναι νούλα ... εδώ στο λαό σου πουλά του Κάνε ένα cash out τώρα που είναι ζεστό το θέμα ...θα το παω κατευθειαν ΣΚΑΙ τυπε,να λυσω το προβλημα των δισεγγονων μουπαρτε και το παρτουζωμα
Ποσο το πουλας τυπε?
αμα του λεγανε για σκισιμο κωλοτρυπιδας αντι για γραμματος
ναι ,μονο που το τουιτερ τα αντιγραφει απο δω τεντυαμα του λεγανε για σκισιμο κωλοτρυπιδας αντι για γραμματος
όλοι έχετε twitter εδώ μέσα βλέπω ε...
σίγουρα βλέπετε και τα ροζ βιντεάκια μου... μμμμμ
να με ακολουθείτε... είτε στο podolagnos_Ath είτε στο spermatodoxeio
Τρομερο εκτακτο δελτιο τυποι...ενας μαλακας που πηγε να διασχισει ενα χειμαρρο και αγνοειται .
Εισαι ρατσιστής τύπε?πιστευω ο πιο πονηρος είναι ο θεμης εκει μεσα μακραν
Για να γαμησουν μπορει τύπεΥπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι αγαπουληδες που θα δώσουν αξία στην ρουφήχτρα της Bosch
Γι αυτό δε θα κάνεις ποτέ καριέρα ως δικηγόρος τύπε.Ok τυποι , προ BB ξερανε μονο οι φιλοι της Χριστινας οτι υπαρχει ροζ βιντεο, τωρα το εμαθε ολη η Ελλαδα
Εχεις απολυτο δικιο τύπε
Πολυ δικηγορίστικο ε?
Τρομερο εκτακτο δελτιο τυποι...ενας μαλακας που πηγε να διασχισει ενα χειμαρρο και αγνοειται .
Βρεθηκε τυπε
Τι να αφησει πίσω της ρε τύπε, ποιος θα κάνει τωρα σοβαρη σχεση μαζι της?
Ποιος θα αγνοησει την καζούρα?
Στα 36 της μαλλον πρεπει να αρχισει να ετοιμαζει γατες και ραφι
Εσύ δηλαδή με όσες έχεις κάνει σχέση και αυτή που παντρεύτηκες (ή θα παντρευτείς) δεν έχουν πάρει ποτέ πίπα στη ζωή τους και δεν έχουν στείλει φωτογραφία τα βυζιά τους σε κανέναν. Θαυμάστε εδώ διάνοια! Λαμπρό μυαλό ο Αλεξ!Για να γαμησουν μπορει τύπε
Αλλά για κατι παραπανω δεν...
Βρεθηκε τυπε
Δοξα τω Θεο μου εφυγε ενα βαρος....
Για να γαμησουν μπορει τύπεΥπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι αγαπουληδες που θα δώσουν αξία στην ρουφήχτρα της Bosch
Αλλά για κατι παραπανω δεν...