Νέα

Big Brother 2020

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος1011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
47
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε, πληρωμη για ενα βιντεο; σε αυτο το φορουμ; Οποιος το εχει και ζηταει λεφτα ας το βαλει στον πατο του.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
μπροστά στην τραγουδιάρα ο γκρινιάρης από τα στρουμφάκια είναι γλυκούλης...

arxigasmas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
46
Πόντοι
0
ρε μαγκες η χοντρη μονο τρωει και οταν δν τρωει στις 10 λεξεις που λεει οι 9 ειναι κεχαγιας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Έχει κυκλοφορήσει και φωτό με τις βυζάρες της Χριστίνας στην πιάτσα....

ΥΓ. Η σκύλου σιχαμα ελεηνιδα

arxigasmas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
46
Πόντοι
0
:shit:

Συνημμένα

• xontrh.png
    xontrh.png
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 76

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
1 ώρα τσακωμός ρουμούνας με κουραδόμαγκα :S και το επεισόδιο είναι 1μιση ώρα :S

υγ. θα του έπαιρνα μία :pipa1: του Δημήτρη προκειμένου να ηρεμήσει...

Popopovic

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
167
Πόντοι
1
Όποιος μου καταθέσει πρώτος εκτός από τρία βίντεο θα στείλω και ασπρόμαυρες φωτογραφίες Night vision με την Φάλαινα να δακτυλωνει τον Θέμη.:(

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
Έχει κυκλοφορήσει και φωτό με τις βυζάρες της Χριστίνας στην πιάτσα....

ΥΓ. Η σκύλου σιχαμα ελεηνιδα

Τυπε σε ευχαριστω για τα 4 βιντεακια που μου εστειλες και τις φωτογραφιες...:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
1 ώρα τσακωμός ρουμούνας με κουραδόμαγκα :S και το επεισόδιο είναι 1μιση ώρα :S

υγ. θα του έπαιρνα μία :pipa1: του Δημήτρη προκειμένου να ηρεμήσει...

Ρε τραβα ψοφα αγαμητη wannabe πουτανα....:confused::confused::confused:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
στήσανε το αγώνισμα και έγινε χαμός στο σπίτι
η σοφία στήθηκε μόνη της για να βάλει τα ντόμινο και δεν μίλησε κανείς :S

υγ. ο hellraiser με ζηλεύει όπως ζηλεύει η τραγουδιάρα τη ρουμάνα... :wink: την/τον φαντάζομαι να παρακολουθεί bigbrother και να γράφει στο bou, φορώντας δαντελωτό στρινγκάκι που χάνετε μες την τρίχα και το λίπος και φαίνεται σα να μη φοράει τίποτα...

arxigasmas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
46
Πόντοι
0
Κατι ελαφρυ για βραδυ με ενα τονο βουτυρο απο τον θεμιστοκλη

Συνημμένα

• xontrhh.png
    xontrhh.png
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 23

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
στήσανε το αγώνισμα και έγινε χαμός στο σπίτι
η σοφία στήθηκε μόνη της για να βάλει τα ντόμινο και δεν μίλησε κανείς :S

υγ. ο hellraiser με ζηλεύει όπως ζηλεύει η τραγουδιάρα τη ρουμάνα... :wink: την/τον φαντάζομαι να παρακολουθεί bigbrother και να γράφει στο bou, φορώντας δαντελωτό στρινγκάκι που χάνετε μες την τρίχα και το λίπος και φαίνεται σα να μη φοράει τίποτα...

Η μονη αγαμητη λουγκρα που ζητιανευει για πουτσα εισαι εσυ για ποιες αλλες μιλας;:confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
ακουσα και εγω για ροζ βιδεο παικτριας του μαστερ σεφ, και λεω θα ψωλοχυσουμε με την κοντη την αλβανιδα...και τελικα παω και βλεπω την ντεκαβλε την σπυριδουλα ρε πουστη μου!!!!:confused:
παλι καλα που δεν ειδαμε κανα τζωρτζη....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
ακουσα και εγω για ροζ βιδεο παικτριας του μαστερ σεφ, και λεω θα ψωλοχυσουμε με την κοντη την αλβανιδα...και τελικα παω και βλεπω την ντεκαβλε την σπυριδουλα ρε πουστη μου!!!!:confused:

Τυπε στειλε pm και θα σου στειλω το βιντεακι με Τρουμπακη να γλυφει κονσερβα με φασολια....:confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006

Τυπε στειλε pm και θα σου στειλω το βιντεακι με Τρουμπακη να γλυφει κονσερβα με φασολια....:confused::confused::confused:

δεν την εχεις δει την ανωμαλη ακομα τυπε?:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256

Τυπε μπηκε ο διαολος μεσα της...τι ειναι αυτα τα αισχη απο αυτο το εναρετο πλασμα;:confused::confused::confused:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056
σύντροφοι υπάρχει κανά link με το βίντεο της παίκτρια πόκερ ή το κατεβάσανε ?? Το έχει κανένας σε αρχείο ?
Θα το βρεις στην σελίδα 132 του νήματος. Υπάρχει και στο xhamster αν πληκτρολογήσεις το όνομα της στα λατινικά και μετά big brother θα στο βγάλει.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.309
Πόντοι
1.056

:new_shocked: Αυτό δεν το χα δει. Ρε τη Σπυριδούλα αν και με τα πλαστικά για 2 λεπτά δίνει "πόνο":rockon: Και δεν της το χα, τη θεωρούσα ξενερωτη.
Πάντως με τόσα βιντεάκια που κυκλοφορούν τώρα τελευταία από πρώην παίκτριες ριάλιτι, το ολίγων δευτερολέπτων και με κακή ανάλυση βιντεάκι της Τουνη όρθια στο άσπρο range rover μοιάζει με σκηνή από οικογενειακή ταινία :confused:.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256
Αγροτισσα δεν ξερει να κοψει ενα λαχανο τυποι....καραφλοφασιστας κανει τα παντα αλλα δεν κουναει τον κωλο του απο τον καναπε.:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom