Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
τυπε το μελος troumbakis εχει τις λεπτομερειεςΤο χαλί είναι από τον οίκο Μοιραρακη?? 1,5 εκατομμύριο κόμπους ανά τετραγωνικό??
τυπε το μελος troumbakis εχει τις λεπτομερειεςΤο χαλί είναι από τον οίκο Μοιραρακη?? 1,5 εκατομμύριο κόμπους ανά τετραγωνικό??
μηπως ειδες την ταινια last christmas?Την δεκαετια του 1970 η επισκεψη στο Μινιον τα Χριστουγεννα ηταν το γεγονος της χρονιας για μενα. Οσοι δεν το εχουν ζησει δεν ξερουν για τι πραγμα μιλαμε.
Ακομη θυμαμαι τις κυλιομενες σκαλες που δεν υπηρχαν πουθενα αλλου.
Ηταν τοση η κοσμοσυρροη, που στις εισοδους ειχε σεκιουριταδες που εβαζαν τον κοσμο σε ταξη μην ποδοπατηθεί.
?????Λοιπον παιχταραδες πεζουν 4 βιντακια τα 2 ειναι τα γνωστα και αλλα 2 διαρκεια 8 λεπτων το ενα και 15 το αλλο
οποιος ξηγηθει κεραστικη σε στουντιακι της επιλογης μου η στο μπιλλ με κολ γκιρλ της επιλογης μου τα περνει + την παρτουζα της Ραλλη απο το κοτεροΔΩΡΟ,δεν ξαναγινε τετοια προσφορα!!!!τιποτα δεν ειναι τσαμπα στη ζωη αλανια...Με ενα απλο πλην τιμιο κερασμα στην Ιωαννινων η Μαραθωνος σας δινω στεγνα το ονομα του μελους που μου τα στειλε...Ηδη απο εχθες δυο τυχεροι μολις παρελαβαν τα δωρα τους και ζουν ιστορικες στιγμες αναπτυσωντας τριχοφυια στις παλαμες...Προλαβετε
Οταν γυρισεις σπιτι ριξε συνθημα να πεσω για υπνο....οταν ξεκινησει ριχτε κανα συνθημα να πεσει συρμα για να γυρισμό σπίτι
γυρισε.Οταν γυρισεις σπιτι ριξε συνθημα να πεσω για υπνο....
Ασκημε,δυσμορφε,κακομουτσουνε,βρωμερε,τρισαθλιε,αποκρουστικε Ευλογητε δυσειδες απωθητικό αηδιαστικό και εφιαλτικό σίχαμα,αλυκτουν τα σκυλιά και τα πουλιά απομακρυνωνται στο πέρασμα σου,μια δυσοσμία κάνει τα ζώα με χαμηλό ανασοποιτικο να πεθάνουν και οι άνθρωποι στη θέα σου μαρμάρωνουν
εκει που αρχιζε στις 02.00 το ξεκινανε απο τις 11.00,να προλαβουν και τα γεροντια να τον παιξουνε πριν τους παρει ο υπνος μπροστα στην tvοταν ξεκινησει ριχτε κανα συνθημα να πεσει συρμα για να γυρισμό σπίτι
Δε θα γαμηθεις ποτέ Ευλογητεεεε, οε, οεεεεεε !!ξέροχυνω με θλίψη ευλογητου...δε θα σε γαμησει ούτε σκύλος σιχαμερό υποκειμενο