Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε λεω να το κλεισουμε το μαγαζι νωρις αποψε....Πουτσα,ποτίσει η βαφή αγόρι μου κορίτσι μου.....
Τυπε λεω να το κλεισουμε το μαγαζι νωρις αποψε....Πουτσα,ποτίσει η βαφή αγόρι μου κορίτσι μου.....
Τυπε νομίζω καταντήσαμε κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ......καράφλα γαμιεσεΤυπε λεω να το κλεισουμε το μαγαζι νωρις αποψε....
Ολοι οι μουνηδες ρεταρανε τυπε....Ιακωβας,Νασος,Νιπλης και παει λεγοντας.Μονο εσυ και εγω εχουμε απομεινει οι τελευταιοι των Σκουπιδιστων...Τυπε νομίζω καταντήσαμε κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ......καράφλα γαμιεσε
Ολοι οι μουνηδες ρεταρανε τυπε....Ιακωβας,Νασος,Νιπλης και παει λεγοντας.Μονο εσυ και εγω εχουμε απομεινει οι τελευταιοι των Σκουπιδιστων...
Τι εγινε παλι ειχες παει για φαγητο;Ουστ απο δω!
Τι εγινε και εσυ λιποθυμησες απο τους απανωτους αυνανισμους και τωρα συνηλθες;τζαμπα καιει η λαμπα
μην εισαι μουνης και πουλας το σιριαλ και την ομαδαΤι εγινε παλι ειχες παει για φαγητο;Ουστ απο δω!
Λοιπονς να ξες εσυ και οι αλλοι μουνηδες οτι αυριο και μεθαυριο θα σας γραψω ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ στη καραπουτσακλαρα μου και θα περασω κουαλιτι ταιμ με τη γουτσου γουτσου μου βλεποντας το notebook για 234η φορα!!!ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΟΛ!!!μην εισαι μουνης και πουλας το σιριαλ και την ομαδα
ρε μαλακακ , ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!!!Λοιπονς να ξες εσυ και οι αλλοι μουνηδες οτι αυριο και μεθαυριο θα σας γραψω ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ στη καραπουτσακλαρα μου και θα περασω κουαλιτι ταιμ με τη γουτσου γουτσου μου βλεποντας το notebook για 234η φορα!!!ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΟΛ!!!