Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.831
- Πόντοι
- 6.256
Οριστε ρε μαλακα τι καταλαβες που φαγωθηκες να ειμαι εδω σημερα;Παλι καψαμε τα μυαλα μας και χασαμε τον υπνο μας!Αι σιχτιρ!!!ω να σου γαμησω γρουσουζη
Οριστε ρε μαλακα τι καταλαβες που φαγωθηκες να ειμαι εδω σημερα;Παλι καψαμε τα μυαλα μας και χασαμε τον υπνο μας!Αι σιχτιρ!!!ω να σου γαμησω γρουσουζη
ναι βρε μαλακα γιατι ειχες να πας στην συναντηση του CERN να πειτε για την σωματιδιακή φυσική και την ακυρωσες ..Οριστε ρε μαλακα τι καταλαβες που φαγωθηκες να ειμαι εδω σημερα;Παλι καψαμε τα μυαλα μας και χασαμε τον υπνο μας!Αι σιχτιρ!!!
ξέχασες τους δημοσιογράφους;;Δικηγόροι...η πιο σιχαμενη ράτσα στη κοινωνία μετά τους πολιτικούς και τους πρεζεμπορους...
ξέχασες τους δημοσιογράφους;;
σωστα και αυτοι..Νο1 Μπασκίνες!
Καλησπερα ξανα στην παρεα,δεν ειμαι o tsigaros που ποσταρω οτι βλεπω στη πλατφορμα twitter ειμαι φαν του παιχνιδιου!μαρεσουν οι ατακες σας απλως!Να δεις τυπε που αυτός είναι ο γνωστός τσιγαρος
Δεν εισαι μονος τυπε....τους τραμπουκιζω ηδη στο μπουρδελακι τους.Έμεινα μόνος μου,τελευταίος σκουπιδιάστης..ραντεβού στα γουναράδικα νιάμου των μοντελων
Είπαμε σκουπίδι αλλά όχι και να βλέπω ατριχα αγοράκια να χορεύουν.. θαμώνες των σινεμαδων της Ομονοίας οι δίπλα..Δεν εισαι μονος τυπε....τους τραμπουκιζω ηδη στο μπουρδελακι τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντε γαμησου ΧασισοΙησουΧριστε...μας ζαλισες τα αρχιδια.
BIG-BROTHER-άκηδες τον παίρνετε!!
Ναι ρε τυπε τι να λεμε τωρα...Είπαμε σκουπίδι αλλά όχι και να βλέπω ατριχα αγοράκια να χορεύουν.. θαμώνες των σινεμαδων της Ομονοίας οι δίπλα..
Άλλο αυτό!
ΥΓ: (Kαλά μην τους πολυκράζεις μαν γιατί σε λίγο θα έρθουμε από εδώ μόλις τελειώσει το άλλο)
ΥΓ: (Kαλά μην τους πολυκράζεις μαν γιατί σε λίγο θα έρθουμε από εδώ μόλις τελειώσει το άλλο)
Για πείτε ρε τυποι δεν έχω δει σχεδόν καθόλου έχει λαιβ αποτρίχωση και συμβουλές για βραδινό.μεικ απ?Άλλο αυτό!