Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Α ρε μαλακα Πισωγλεντερ τι συγχαρητηρια σε ολους;Εναν εναν να τους δινεις συγχαρητηρια για να περασει και αλλος χρονος!!!
αν αυτοί που υπάρχουν είναι σαν την Μούμια, τον μπούκα ή τον βαψομαλλιά, καλύτερα ο χασίκλας που δεν υπάρχει..κανονικα το μουνοπανο ο χασικλης δεν επρεπε καν να παιζει στα παιχνίδια ,σαν να μην υπαρχει στο σπιτι ειναι γαμω την πουτανα του
Τι αμαξι εχεις τυπε;Προσεχε τι θα πεις.....αυριο θα ερθει ο αλλος να παρει το αμαξι , πουτσα μου τον βλεπω να παιρνει θα καθεται απ εξω μεχρι να ξυπνησω
2 εχω τυπε.. μαλλον 3 αλλα το ενα δεν το εχω εγωΑρχισε το σοου το μουνοπανο η Μουμια...ε ρε καριολοκαριολαρα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αμαξι εχεις τυπε;Προσεχε τι θα πεις.....
Ένα ζασταβα κυκλοφορεί όλο κι όλο σε όλη την Αττική...2 εχω τυπε.. μαλλον 3 αλλα το ενα δεν το εχω εγω
δεν μπορω να πω μαρκα , θα καρφωθουμε , εχω και το μουνι τον Αθηναιο που με ψαχνει για δανεικα
για να εισαι τοσο σιγουρος θα το έχεις εσυ μαν , σωραιοςΈνα ζασταβα κυκλοφορεί όλο κι όλο σε όλη την Αττική...
Το μοντέλο το σπέσιαλ έχεις με το τασάκι,;για να εισαι τοσο σιγουρος θα το έχεις εσυ μαν , σωραιος
περιμένει να βρει εισιτηρια με 9,90 να παει Ρωμη , μεχρι τοτε θα μας πρηζει τα αρχιδια , κανε υπομονη τυπε κανε υπομονηΓιατι σκυλοτρωγεστε εσεις οι δυο ρε μαλακες;
Ψάχνω να βρω ξενοδοχείο που να μην θέλουν ραπίντ...περιμένει να βρει εισιτηρια με 9,90 να παει Ρωμη , μεχρι τοτε θα μας πρηζει τα αρχιδια , κανε υπομονη τυπε κανε υπομονη
ανεβηκε το μπατζετ ? θα πας ξενοδοχείο?Ψάχνω να βρω ξενοδοχεία που να μην θέλουν ραπίντ...
Όλα τα αντίσκηνα κλεισμένα κάτω από τις γέφυρες του Τίβερη...ανεβηκε το μπατζετ ? θα πας ξενοδοχείο?
πουλα τον υπνόσακο στον ΑΘηναιο να βγαλεις τα σπασμενα να παρεις το ραπιντ
πουτσα σου , ανεβα σε κανα δεντρο και κοιμησου, παλια σου τεχνη κόσκινοΌλα τα αντίσκηνα κλεισμένα κάτω από τις γέφυρες του Τίβερη...
Ελα από κάτω κατά τις 10 το πρωί να κεράσω κολατσιό...πουτσα σου , ανεβα σε κανα δεντρο και κοιμησου, παλια σου τεχνη κόσκινο
θα ειμαι κατω απο την περγκολαΕλα από κάτω κατά τις 10 το πρωί να κεράσω κολατσιό...
Καληνύχτα μωράκι...θα ειμαι κατω απο την περγκολα
ω να σου γαμησω γρουσουζηΚαληνύχτα μωράκι...