Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.867
- Πόντοι
- 6.256
Α ρε μαλακα Πισωγλεντερ τι συγχαρητηρια σε ολους;Εναν εναν να τους δινεις συγχαρητηρια για να περασει και αλλος χρονος!!!
αν αυτοί που υπάρχουν είναι σαν την Μούμια, τον μπούκα ή τον βαψομαλλιά, καλύτερα ο χασίκλας που δεν υπάρχει..κανονικα το μουνοπανο ο χασικλης δεν επρεπε καν να παιζει στα παιχνίδια ,σαν να μην υπαρχει στο σπιτι ειναι γαμω την πουτανα του
Τι αμαξι εχεις τυπε;Προσεχε τι θα πεις.....αυριο θα ερθει ο αλλος να παρει το αμαξι , πουτσα μου τον βλεπω να παιρνει θα καθεται απ εξω μεχρι να ξυπνησω
2 εχω τυπε.. μαλλον 3 αλλα το ενα δεν το εχω εγωΑρχισε το σοου το μουνοπανο η Μουμια...ε ρε καριολοκαριολαρα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αμαξι εχεις τυπε;Προσεχε τι θα πεις.....
Ένα ζασταβα κυκλοφορεί όλο κι όλο σε όλη την Αττική...2 εχω τυπε.. μαλλον 3 αλλα το ενα δεν το εχω εγω
δεν μπορω να πω μαρκα , θα καρφωθουμε , εχω και το μουνι τον Αθηναιο που με ψαχνει για δανεικα
για να εισαι τοσο σιγουρος θα το έχεις εσυ μαν , σωραιοςΈνα ζασταβα κυκλοφορεί όλο κι όλο σε όλη την Αττική...![]()
Το μοντέλο το σπέσιαλ έχεις με το τασάκι,;για να εισαι τοσο σιγουρος θα το έχεις εσυ μαν , σωραιος
περιμένει να βρει εισιτηρια με 9,90 να παει Ρωμη , μεχρι τοτε θα μας πρηζει τα αρχιδια , κανε υπομονη τυπε κανε υπομονηΓιατι σκυλοτρωγεστε εσεις οι δυο ρε μαλακες;![]()
Ψάχνω να βρω ξενοδοχείο που να μην θέλουν ραπίντ...περιμένει να βρει εισιτηρια με 9,90 να παει Ρωμη , μεχρι τοτε θα μας πρηζει τα αρχιδια , κανε υπομονη τυπε κανε υπομονη
ανεβηκε το μπατζετ ? θα πας ξενοδοχείο?Ψάχνω να βρω ξενοδοχεία που να μην θέλουν ραπίντ...![]()
Όλα τα αντίσκηνα κλεισμένα κάτω από τις γέφυρες του Τίβερη...ανεβηκε το μπατζετ ? θα πας ξενοδοχείο?
πουλα τον υπνόσακο στον ΑΘηναιο να βγαλεις τα σπασμενα να παρεις το ραπιντ
πουτσα σου , ανεβα σε κανα δεντρο και κοιμησου, παλια σου τεχνη κόσκινοΌλα τα αντίσκηνα κλεισμένα κάτω από τις γέφυρες του Τίβερη...![]()
Ελα από κάτω κατά τις 10 το πρωί να κεράσω κολατσιό...πουτσα σου , ανεβα σε κανα δεντρο και κοιμησου, παλια σου τεχνη κόσκινο
θα ειμαι κατω απο την περγκολαΕλα από κάτω κατά τις 10 το πρωί να κεράσω κολατσιό...![]()
Καληνύχτα μωράκι...θα ειμαι κατω απο την περγκολα![]()
ω να σου γαμησω γρουσουζηΚαληνύχτα μωράκι...![]()