baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
κερναει αυριο κοφι μπερυ εγω θα φερω ζαχαρη,ο αλεξ κουπες ο σεσκουλας καφε.παιχτουρα εισαι , σκεφτεσαι και τον φίλο μας
κερναει αυριο κοφι μπερυ εγω θα φερω ζαχαρη,ο αλεξ κουπες ο σεσκουλας καφε.παιχτουρα εισαι , σκεφτεσαι και τον φίλο μας
θελουμε γραμμη ζωης Αθηναιουκερναει αυριο κοφι μπερυ εγω θα φερω ζαχαρη,ο αλεξ κουπες ο σεσκουλας καφε.
Μήπως έπεσε κι αυτός όμως σε καμία λακούβα με το αυτοκίνητο όπως η Κύπρια και μας το πει ?θελουμε γραμμη ζωης Αθηναιου
ολο μια ευθεία γραμμη απο την μερα που γεννηθηκε , μεχρι να ψοφήσει
Τυπε εστειλα αναφορα στον Αντι οτι παρενοχλουν εναν μπουστη που εχουμε εδω μεσα...θεμα χρονου να παρουν πουλο ξανα.μπηκαν τα μπαναρισμενα νιαμου κ μπαχαλεψαν ενα υπερλαμπρο σκουπιδοθρεντ
οχι πλυθυντικος ενας ειναι.μπηκαν τα μπαναρισμενα νιαμου κ μπαχαλεψαν ενα υπερλαμπρο σκουπιδοθρεντ
καλος χαφιες εισαι και συ.Τυπε εστειλα αναφορα στον Αντι οτι παρενοχλουν εναν μπουστη που εχουμε εδω μεσα...θεμα χρονου να παρουν πουλο ξανα.
Να ανακαλεσεις το και συ ρε παλιοσκατιαρη!!!οχι πλυθυντικος ενας ειναι.
καλος χαφιες εισαι και συ.
Με το κεφάλι έπεσε όταν ήταν μωρό.Μήπως έπεσε κι αυτός όμως σε καμία λακούβα με το αυτοκίνητο όπως η Κύπρια και μας το πει ?
Τυπε απο που το καταλαβες;Οταν εκεινο το πισωγλεντζεδικο υποθετο με τα γυαλια ειπε οτι Βρωμομουνα η Σερβα ειναι η αγαπημενη του παιχτρια;Οι καλεσμένοι στους καναπέδες μου κάνουν για μεγαλύτερα ναυάγια από αυτούς που είναι μέσα
καλα συγνωμη.Να ανακαλεσεις το και συ ρε παλιοσκατιαρη!!!
Γιαννοπουλος παλαιμαχος πουστης τυπε,εχει μαραζωσει πουτσες απο δω ως το Ορμενιο σε σειρα,η αλλη η ψωλα κανεις δεν λεει ποια ειναι,αναγκαζομαι να περιμενω στο τελος που θα πει το ονομα για να τον παιξωΟι καλεσμένοι στους καναπέδες μου κάνουν για μεγαλύτερα ναυάγια από αυτούς που είναι μέσα
ποια ψωλα ειναι διπλα στην πουστρα με τα κοκκινα γυαλια
ρε ποια ειναι αυτη η τσοντα στον καναπε με τον αλλον τον τρυπιο στην μεση
σισυ.Γιαννοπουλος παλαιμαχος πουστης τυπε,εχει μαραζωσει πουτσες απο δω ως το Ορμενιο σε σειρα,η αλλη η ψωλα κανεις δεν λεει ποια ειναι,αναγκαζομαι να περιμενω στο τελος που θα πει το ονομα για να τον παιξω
και τσαμπα το γαμησι
Ειπες τον Νασο μπουστη τυπε;
Στο έφτιαξαO Μπάμπης ακονίζει το στραπ ον.....