Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Γραμμη ζωης βαψομαλλια....Μαμα μου ειπε,Μπαμπα τι επαθες.Μαμα τι θα γινει με τον Μπαμπα,Μπαμπα Μαμα.
ανω γλυφαδιωτης και αυτος.επαθε εμφραγμα ο πατερας του , δεν θα επαιρνε μπροστα η βιραγκο που ειχε μεταμορφωσει σε μαιμου χαρλει
Γυναικα η πουτανα η κορη σου παλι χαμουρευεται στη τηλεοραση!
την επαιρνε να σκυψει και λιγο και να τον παρει στον στομα για ενα γρηγορο
κατσε θα μας πει και ποτε του καηκαν τα μαλλια απο το ντεκαπαζ.Γραμμη ζωης βαψομαλλια....Μαμα μου ειπε,Μπαμπα τι επαθες.Μαμα τι θα γινει με τον Μπαμπα,Μπαμπα Μαμα.
βλεπει τηλεοραση και λεει μαλακα τηλεοραση ειναι αυτο η καθρεπτης? βλεπω τον Πετσα μεσαΧασικλας κοιταει ανετος,εχει βρεθει απειρες φορες στα επειγοντα με O.D.,δεν νοιωθει
η κλασσικη ζωη του μέσου μέλους εδω μέσα δηλαδηΜαλακες γραμμη ζωη βαψομαλλια...επαθε εμφραγμα ο γεροξεφτυλας πατερας μου,εκανα γυμναστικη για να μην ειμαι χοντρομπουχεσας,πεθανε ο παππους μου και πηγα σε ψυχιατρο γιατι ημουν ναυαγιο της ζωης.
Βασικα του ειπε γιατι αναπνεεις και απλα ντρεποταν να το πει....πηγε στον γιατρο και του ειπε δεν εχεις τιποτα,τι ναυαγιο ειναι αυτο ρε τυποι
μηπως πρεπει να ξεκινησω τρεξιμο?η κλασσικη ζωη του μέσου μέλους εδω μέσα δηλαδη
Ευτυχώς που δεν δείχνουν το εγκεφαλογράφημα του (μια ατελείωτη ευθεία)γραμμη ζωης Πετσα