ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μπεσα τωρα , ποιος ξεκώλιαζε Κυπραία ?
μπεσα τωρα , ποιος ξεκώλιαζε Κυπραία ?
Η panic σχετίζεται όντως με Αφραγκουζο ? Για αυτό βάλανε μέσα την ψωλα ?Τύπε αυτό δεν είναι τίποτα....ομαδικό αγώνισμα βέτο για να σώσουν τα 2 σιχαμερά βρωμότσουλα αλλά δεν τους έκατσε...δεν ρίχνουν ποινή σε ψωλίτα γιατί έχει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία που με κάποιον τρόπο συνδέεται με τον όμιλο του Αφραγκούζου και με την Πετσούλα ήταν ζευγάρι πριν μπουν στην χαβούζα του πισωγλέντερ
Εγώ θα πήγαινα όλες εκεί μέσα πλην της Κύπριας !μπεσα τωρα , ποιος ξεκώλιαζε Κυπραία ?
μπεσα τωρα , ποιος ξεκώλιαζε Κρητικατσι ?
το καρφωνες το χαλούμι τυπε ?
ΝαιΗ panic σχετίζεται όντως με Αφραγκουζο ? Για αυτό βάλανε μέσα την ψωλα ?
αρα και Ισιδωρο ρε τυπε ?Εγώ θα πήγαινα όλες εκεί μέσα πλην της Κύπριας !
και με ισιδωρο?Εγώ θα πήγαινα όλες εκεί μέσα πλην της Κύπριας !
δεν θα με αντιγραφειςκαι με ισιδωρο?
Στην αρχη ειχα βαλει απαραβατο ορο τυπε μουσαμα στην μαπα η διχτυ καλυψης τεθωρακισμενων τουλαχιστον,τωρα αυστηρα στα 4 για κωλο μονο εμπαινα,χωρις να γυρισει κεφαλι ουτε μοιρατο καρφωνες το χαλούμι τυπε ?
να το γαμας στα 4 και να τραβας μαλλι και να σου μενουν στα χερια τα εξτενσιονς ?
και να σου λεει σκισε με τζαμε , ξεκωλιασέμεν και λαλισε το μου
ακάποτα ?Στην αρχη ειχα βαλει απαραβατο ορο τυπε μουσαμα στην μαπα η διχτυ καλυψης τεθωρακισμενων τουλαχιστον,τωρα αυστηρα στα 4 για κωλο μονο εμπαινα,χωρις να γυρισει κεφαλι ουτε μοιρα
Αυτός θα είναι του τρίτου η του ουδέτερου φύλου !αρα και Ισιδωρο ρε τυπε ?
είσαι παλικαρος τυπε
παμε αλλαγες αβαταρ.δεν θα με αντιγραφεις
γαμαγες Γκουνταρενα και να αφηνες να βλεπει ο κακομοιρης ο δικός της ?παμε αλλαγες αβαταρ.
γαμουσα και αφηνα και αθηναιο να βλεπει.γαμαγες Γκουνταρενα και να αφηνες να βλεπει ο κακομοιρης ο δικός της ?
με φυλακοβια δεν τα κανεις; αυτα.Στην αρχη ειχα βαλει απαραβατο ορο τυπε μουσαμα στην μαπα η διχτυ καλυψης τεθωρακισμενων τουλαχιστον,τωρα αυστηρα στα 4 για κωλο μονο εμπαινα,χωρις να γυρισει κεφαλι ουτε μοιρα
παιχτουρα εισαι , σκεφτεσαι και τον φίλο μαςγαμουσα και αφηνα και αθηναιο να βλεπει.
ακαποτος τυπε,τσιμπουκι μονο μην με βαλεις να δωσω,μην με ρωτησεις σε παρακαλωακάποτα ?
Μπεσα τυπε το μπαν σε πειραξε ανεπανορθωτα.....μπεσα τωρα , ποιος ξεκώλιαζε Κυπραία ?