Νέα

Bi sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos3535
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι καλα με τοση ζεστη ανασα δεν περνουμε

ίδια σκατά και εδώ.. τέλειωσε και η άδεια ρε γαμώτο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: το μόνο καλό είναι ότι το μπορντέλο η αθήνα δεν έχει καθόλου κόσμο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ίδια σκατά και εδώ.. τέλειωσε και η άδεια ρε γαμώτο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: το μόνο καλό είναι ότι το μπορντέλο η αθήνα δεν έχει καθόλου κόσμο...
Τουλαχιστον περπατας ανετα οχι να κανεις μια ωρα να πας απο ενα σημειο σε καποιο αλλο

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Μου αρέσει πολύ να γαμάω γκομενα μαζι με κάποιον αλλον και καβλωνω πολυ να τους βλεπω να γαμιώνται και αυτοι δίπλα μου. Το λεχει κανει μια φορα και ηταν τρέλα. Βέβαια μαρεσει και να πιάνω πουτσο αντρα και να τον βάζω σο μουνι της γυναίκας.

Οποιοι εχουν ανάλογες εμπειριες ή και φαντασιώσεις  ας στειλουν απάντηση.

Ψαχνω να βρω κάτι ανάλογο με καναν φιλο εδώ μέσα να κανουμε μαζι, ακομα και να πληρωσω δεν με νοιαζει να γαμηθουμε παρτουζα με την γκόμενα καποιου ή με πουτανα...

περιμενω.....

Μάγκες μην το γελάτε καθόλου..... η ποιο σεξουαλική βραδυα που έχω περάσει ήταν με μια φίλη μου "τρόπος του λέγην φίλη" και τον κολητό της.... τη γαμουσαμε και οι δύο ολο το βράδυ και κάθε φορά που έχυνα τα έριχνα και στους δύο ...... κορυφαία φάση οι δύο τους σε 69 και εγώ να γαμάω την κοπελίτσα πισοκολητά και πότε πότε να τον βγάζω και να τον δίνω τσιμπούκι στον κολητό της.... άλλα κόλπα... αλλά τώρα που μεγαλώσαμε δεν μας παίρνουν στα σοβαρά τα πιπινοδιαστροφικά μωρά και ψάχνουν 25άρηδες με άτριχα σώματα για να κάνουν τα κόλπα τους.... τι να πείς "ού γαρ έρχεται μόνον"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom