Επισκέπτης
οχι μεσα στο παρκο ρε φουστανοδουλε ,απεξο ρε τσιτσο
Ρε καπετάνιο...λέμε θα είναι όλα κλειστά....ούτε μια καντίνα που είναι διαγώνια του γηπέδου....θα είναι off...
οχι μεσα στο παρκο ρε φουστανοδουλε ,απεξο ρε τσιτσο
καλα πιγενετε μονι σας τοτε τριο ολε ριξε και κανα πουτσο στι δικια μου γιατι βαριεμεΡε καπετάνιο...λέμε θα είναι όλα κλειστά....ούτε μια καντίνα που είναι διαγώνια του γηπέδου....θα είναι off...
καλα πιγενετε μονι σας τοτε τριο ολε ριξε και κανα πουτσο στι δικια μου γιατι βαριεμε
κοκλανοπεκτι,ελπιζο μετα να παμε σε κανα ψισταρια να φαμεΕκεί θα είσαι.....να ακούσεις τα κατσαμπάκια.....
κοκλανοπεκτι,ελπιζο μετα να παμε σε κανα ψισταρια να φαμε
να φαμε και τιποτα ρε ολο στι πινα θαμαστεΘα πάμε σε ένα ξενοδοχείο με θέα την ακρόπολη....βέβαια δε θα φάμε...αλλά θα χορτάσουμε με την φανταστική θέα....
Στη δικιά σου πέσ'τα...που θέλει να κρατήσει σιλουέτα....να φαμε και τιποτα ρε ολο στι πινα θαμαστε
που ρε φουλι οτι σου λεη σιμφονις κιολασ και με θαβις τπο πεζις αγια φοτινιΣτη δικιά σου πέσ'τα...που θέλει να κρατήσει σιλουέτα....
που ρε φουλι οτι σου λεη σιμφονις κιολασ και με θαβις τπο πεζις αγια φοτινι
Μελαχρινό γκομενάκι (γκομενάρα δλδ),μαύρο μαλλί,αδύνατη κ καυλιάρα απο τασκένδη αν θυμάμαι καλά....που είσαι δάσκαλεεεεεεεεεεεεε ????????????
δώσε μαθήματα ανηψιέ μου.... Δώσε να μάθουν τι μουνιά κυκλοφόραγαν κάποτε στην πιάτσα.............
Τασκένδη τεράστιε.
Από τα καλύτερα μουνιά εβερ και με χρόνια παρουσίας στον κωλομπαρόχωρο....
Το καλύτερο βέβαια μουνί έβερ σε κωλόμπαρο η συγχωρεμένη η Τζέσικα από Μπέιμπυ Γκολντ.
Ο θεός την πήρε νωρίς γιατί δεν άντεχε να την μοιραζόμαστε οι κοινοι θνητοί...........
Στον άλλο δάσκαλο έκανα επίκληση...εσύ πετάχτηκες μωρή χαμούρα....που είσαι χαμένη μωρή ????
Δε διαφωνώ για Τζέσι...αλλά είχε κ αυτή τα δικά της θέματα...όπως φυσικά κ η Σάντρα.... ;) ;)
ξέρω ποιόν επικαλείσαι....
μετά τη συνταξιοδότησή μου πρέπει να παροτρύνω ταν πνευματικά παιδιά μου να ανοίγουν μάτια και να κόβουν κώλους.
τα χουμε πει αυτά...Aυτό σου έλλειπε....να μην αναγνωρίζεις τον ένα κ μοναδικό δάσκαλο...;)...(καλά μη βαράτε...για μένα είναι ο ένας)!!!
Πνευματικέ πατέρα...χωρίς να θέλω να σε θίξω...αλλά νομίζω οτι το δρόμο τον είχα βρει απο νωρίς....
τα χουμε πει αυτά...
Κάποιοι γεννιούνται στο σωστό δρόμο και κάποιοι είναι μονίμως στο χαντάκι......
απλά πράματα.
κάποιοι γιουβέτσι και κάποιοι γιουβέντους.Όλοι παιδιά ενός Θεού είμαστε...μην είσαι κακός...όλοι έχουν τον τρόπο τους να διακρίνονται....κάποιοι έτσι...κάποιοι γιουβέτσι...
τα χουμε πει αυτά...
Κάποιοι γεννιούνται στο σωστό δρόμο και κάποιοι είναι μονίμως στο χαντάκι......
απλά πράματα.
χε χε....την καλύτερη στρίπερ της Αθήνας δεν την εχεις δει/γνωρίσει ακόμα. ;)
Οταν γίνει αυτό θα κάψεις πολλές αντιστάσεις ....
εγο παντοσ ιμε φουλ ανοχι παντα λεο αν και οχιχε χε....
κάτι ξέρει ο ΜηδενΑνοχή............
Εγώ ψηφίζω Ευγενία απο Μούσσες, αλλά γούστα είναι αυτά...η ποιο μουναρα σπριπτιζου αυτη την περιοδο. Mόνο μια και σε ποιο μαγαζι δουλευει;