κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.573
- Πόντοι
- 19.795
Τον Νικολα οταν τον γνωρισα απο κοντα, απο τα πρωτα λεπτα, μου ειχε σχηματισει την εντυπωση οτι ξαναβρισκα εναν παιδικο φιλο που ειχα να τον δω χρονια.
Αυτος δεν εχει προβλημα ρε μλκ, οποια παει μαζι του ολοκληρωνει τον κυκλο της στο επαγγελμα.Τζιμάκο πρόσεχε εσύ που γαμάς αβέρτα γιατί τα κορίτσια κελαηδάνε στο νηματοθέτη. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο τις πείθει και τι σχέση αναπτύσει μαζί τους, αλλά ξέρω πως κελαηδάνε, το παραδέχτηκε ο ίδιος. ;)
Τον Νικολα οταν τον γνωρισα απο κοντα, απο τα πρωτα λεπτα, μου ειχε σχηματισει την εντυπωση οτι ξαναβρισκα εναν παιδικο φιλο που ειχα να τον δω χρονια.
Ειμαι ολος αυτια και ματια.
Βρήκα τρόπο να γλυτώσουμε τον διασυρμό με την τσόντα. Αρκεί να συνεργαστούμε.
Ειμαι ολος αυτια και ματια.
Αυτος δεν εχει προβλημα ρε μλκ, οποια παει μαζι του ολοκληρωνει τον κυκλο της στο επαγγελμα.
Η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να επιστρέψω αυτούς τους χαρακτηρισμούς αλλά ούτε και να βρίσω με τον πιο χυδαίο τρόπο όπως κανονικά αρμόζει σε αυτόν που με μείωσε. Πολύ πρόχειρα και χωρίς αναφορές δεν είπε απολύτως τίποτα για πως εκμεταλλεύομαι κορίτσια, ούτε ένα επιχείρημα ως όφειλε ούτε μια εξήγηση, μηδέν, μόνο Κατηγορίες και τίποτα. Και όσον αφορά το θέμα που κοινοποίησε δημόσια αυτό ειπώθηκε με πλήθος μηνυμάτων μεταξύ μας, τελειώνοντας από εμού με συγγνώμη από μέρους μου που ρώτησα. Τελειώνοντας κάνω την παράθεση του φίλου Guru13 που η τελευταία πρόταση τα λέει όλα. Δεν αξίζει και ειναι λάθος το έκανα στα πρώτα χρόνια στο φόρουμ να τσακώνομαι με τον κάθε έναν για το παραμικρό γιατί; για το τίποτα πραγματικά για το τίποτα και είναι πολύ ηλίθιο, προέχει η πληροφορία, η εμπειρία, η ενημέρωση.το ποστ Νικ, αφορά, γενικότερα στο κλίμα που θα δημιουργήθει(αν δεν μιλήσω)....είναι κρίμα,μέλη σαν και εσάς,να ασχολείστε,με τέτοια θέματα.δεν είναι σωστό.εδω,τόσα χρόνια, προσπαθούμε,το χόμπι μας,να το αξιοποιήσουμε, καλύτερα,και να το εξελίξουμε.το ίδιο και τα κορίτσια/μέλη.γιαυτο και ποσταρα.
Υ.Γ.δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.αλλα,το αντίθετο.να ανταλλάσσουμε, απόψεις, σωστές.
Μακαρι αυτη την συμπεριφορα να ειχαν ολοι , αλλα δυστυχως εχουν εισχωρησει ανθρωπακια ασημαντα που πισω απο την ανωνυμια βγαζουν το κομπλεξ της δουλειας τους και της αγαμιας τους. Και φυσικα μπηκαν και πουτανακια προς αγραν πελατειαςΗ παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να επιστρέψω αυτούς τους χαρακτηρισμούς αλλά ούτε και να βρίσω με τον πιο χυδαίο τρόπο όπως κανονικά αρμόζει σε αυτόν που με μείωσε. Πολύ πρόχειρα και χωρίς αναφορές δεν είπε απολύτως τίποτα για πως εκμεταλλεύομαι κορίτσια, ούτε ένα επιχείρημα ως όφειλε ούτε μια εξήγηση, μηδέν, μόνο Κατηγορίες και τίποτα. Και όσον αφορά το θέμα που κοινοποίησε δημόσια αυτό ειπώθηκε με πλήθος μηνυμάτων μεταξύ μας, τελειώνοντας από εμού με συγγνώμη από μέρους μου που ρώτησα. Τελειώνοντας κάνω την παράθεση του φίλου Guru13 που η τελευταία πρόταση τα λέει όλα. Δεν αξίζει και ειναι λάθος το έκανα στα πρώτα χρόνια στο φόρουμ να τσακώνομαι με τον κάθε έναν για το παραμικρό γιατί; για το τίποτα πραγματικά για το τίποτα και είναι πολύ ηλίθιο, προέχει η πληροφορία, η εμπειρία, η ενημέρωση.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΙΣ ΣΕΒΕΣΑΙ????τι νομιζεις ρε παιχτη οτι σε κανει εσενα πιο εξυπνο απο τα κοριτσια για πες ;) μηπως εχεις μεγαλυτερο δείκτη ευφυΐας δεν νομιζω το αντιθετο ;) το να επιτιθεσαι και να λες αρλουμπες συννεχως δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουμε και εν πασει περιπτωση απο την στιγμη που δεν σεβεσαι την δουλεια που κανουν καλος η κακως δεν νομιζω οτι εισαι καλυτερος ;) στο κατω κατω την ιδια δουλεια κανετε με διαφορετικο προσχημα αυτη πουλαει το κορμι της και τα παιρνει και εσυ την πληρωνεις για να παρεις το κορμι της για αυτο κανε μας την χαρη σε ενα φορουμ με σχεση το σεξ δεν νομιζω οτι απο εδω μεσα καποιος θα βγει με πτυχιο πανεπιστημίου ;) επιτελους μαθε καποια στιγμη στην ζωη σου να σεβεσαι τους ανθρωπους ....
1)στο νήμα αναζητήσεις call girlsΔεν ξερω που να το ρωτησω οποτε θα το δωσω εδω . Μαγκες εχουμε κανα call girl στα κυβικα της φυρου??
1..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΟΥΤΕ ΕΠΙΠΛΑ,ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΣΟΛΙΑ..Δεν ξερω που να το ρωτησω οποτε θα το δωσω εδω . Μαγκες εχουμε κανα call girl στα κυβικα της φυρου??