Διαβάζοντας μετά λύπης μου τα ψεύδη και τις ανακρίβειες έχω να πω τα ακόλουθα:
Μιλάς για εκμετάλλευση γυναικών μέσω της ψηφοφορίας που έχω διενεργήσει με σκοπό το προσωπικό όφελος. Είναι αξιόποινη πράξη Και αν δεν έχεις απτές, ξεκάθαρες αποδείξεις θα περάσω ως οφείλω στην Δικαιοσύνη να βρω και θα βρω το δίκιο μου διότι δεν έχω καμία σχέση με αυτά που λες και κρίνεις εδώ δημόσια είναι παντελώς πέρα για πέρα μυθεύματα. Όσον αφορά τα κορίτσια κελαηδανε σε εμένα για τους πελάτες τούς προφανώς για εκμετάλλευση εμού αλλά και απώτερο σκοπό επίσης για όφελος δικό μου θα πω τα παρακάτω. Όπως σου είχα γράψει σε μήνυμα μου και φυσικά το εκμεταλλέυτηκες υπονοώντας ότι το έχεις μάθει από τρίτους για έμενα, εγώ ο ίδιος στο είπα χωρίς να ονομάσω τις δύο κοπέλες τι λένε για εσένα. Θα μου ηταν πέρα για πέρα ηλίθιο, ανάρμοστο, και πέρα από την λογική που έχω μάθει από μικρός να εκμεταλλεύομαι κατά αυτόν τον τρόπο συνανθρώπους μου και να έχω προσωπικό κέρδος.
Τα ψεύδη και τις ανακρίβειες τις άρχισες εσύ με π.μ. λέγοντας παρανοϊκά πράγματα. Με γνωρίζουν 50 άτομα προσωπικά και κανένας δεν μπορεί να μου προσάψει τίποτα από όσα υπονόησες.
Για τις αξιόποινες πράξεις και τις αίθουσες των δικαστηρίων απλά είσαι για γέλια.
Δε μου λες ρε φίλε να καταλάβω. Τα κορίτσια που πας εσύ δηλαδή σου κελαηδάνε για πελάτες? Για να ξέρω δλδ γιατί σε μένα δεν έτυχε ποτέ. Μήπως ρωτάς εσύ να μάθεις για κάποιους που έχεις θράσος να τους στέλνεις π.μ. ότι δεν τους πας?
Για πιο λόγο έψαχνες τα παλιά μου μνμ τα? Για πιο λόγο μου έστειλες π.μ. λέγοντας ότι δεν με πας? Σε ρώτησα? Με ενδιαφέρει η γνώμη σου?
Για πιο λόγο ισχυρίστηκες ότι 2 κορίτσια που δεν τα ρώτησες καν, σου είπαν από μόνες τους για μένα άσχημα πράγματα?
Δεν έχω πει σε κοπέλα ποτέ ούτε μια άσχημη κουβέντα δεν έχω πειράξει ούτε τρίχα τους και έρχεσαι εσύ με πμ και μου λες ότι κάνω άσχημα πράγματα? Τι είδους? Τι εννοείς άσχημα? Μήπως είναι λάσπη που πρέπει κι εγώ να ψάξω μέσω δικαστικής οδού?
Γιατί για να λες πως δεν με πας και έχεις μάθει για μένα άσχημα πράγματα, μήπως πρέπει να το ψάξω κι εγώ?
Το μόνο ηλίθιο, ανάρμοστο και πέρα από κάθε λογική ήταν αυτό που έκανες. Να μου στείλεις π.μ. με ψεύδη, έμμεσες κατηγορίες και επισήμανση ότι δεν με πας. Αυτό δεν στο μάθανε όταν ήσουν μικρός?
Άντε ρε μπαγλαμά, σε περιμένω στα δικαστήρια, γελοίε