Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το δικό μου avatar έχει κίνηση όμως όταν το επισυνάπτω δεν κουνιέται.. Και είναι μορφή .gif . Αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει τότε θα γελάσετε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ...
Το δικό μου avatar έχει κίνηση όμως όταν το επισυνάπτω δεν κουνιέται.. Και είναι μορφή .gif . Αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει τότε θα γελάσετε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ...
Δυστυχώς το avatar μου ενώ έχω προσπαθήσει πολύ να το κάνω να κινείται δεν μπορώ.. Όμως δείτε στον ακόλουθω σύνδεσμό και πείτε μου αν αξίζει τουλάχιστον την 4η-5η θέση!
Τ' είναι αυτό ρε σεις? Από ταινία είναι αυτή η μαλακία?Μπατσοι Ρουφιανοι Μπατσοι Ρουφιανοι Μπατσοι!!!
Υ.Γ. ευχαριστω την μικρη στο ασανσερ για το βιασμο;)
ψευτρουλα!δικο μου
Θερμή παράκληση!
Παρακαλούνται οι κ. συναθλητές, μέλη του site, να μην βάζουν ΚΑΥΛΩΤΙΚΕΣ ΚΩΛΑΡΕΣ για avatar γιατί μας δημιουργούν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα στέρησης:
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης , ο παραβάτης επιβάλεται να γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους αν υπάρχει "πρόσβαση" στο avatar και σε θετική περίπτωση να κοινοποιήσει τα σχετικά "στοιχεία"
Ευχαριστώ,
---
S
;)
από τα καλύτερα
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,81330]τρεις κι ο κουκοτς [/url]
Οι άλλοι 3 ποιοί είναι ? Ο Ντράζεν , ο Ράτζα και ο Ντίβατς
Θα επανέλθει ο Λάμπρος αργά ή γρήγορα... ;)αχαχαχαχαχαχαχαχα............τί άβαταρ είναι ρε λάμπρο?