ivantisdamecina
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2008
- Like
- 927
- Πόντοι
- 81
ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
massageinathens.wixsite.com
Νικαια ειναι, εχουν γραφει αρνητικές κριτικές. Πρέπει να μιλήσεις απο την αγγελία...δε δινει έτσι τηλέφωνο.Έχουμε τηλέφωνο ή που βρίσκεται;
Ναι αδερφέ μου γνωρίζω.. αλλά .Έκανα εγγραφή αλλά δεν μπαίνει... Κ έχουν περάσει οι ώρες αναμονής. Τέλος πάντων. Εάν κάποιος έχει τηλέφωνο ας στείλει ένα πμ. Για τόσο κοντά μου μια χαρά θα ναι.Νικαια ειναι, εχουν γραφει αρνητικές κριτικές. Πρέπει να μιλήσεις απο την αγγελία...δε δινει έτσι τηλέφωνο.
Μπορείς να γράψεις το τηλέφωνο της ???Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Για τηλεφωνάκι, στείλτε μήνυμα
τι ζηταει η Χαρουλα?ένα τηλέφωνο αμα μπορεις???
Πελάτες. Τι άλλο; Στοργή και proderm?τι ζηταει η Χαρουλα?
απο χρηματα εννοωΠελάτες. Τι άλλο; Στοργή και prodem?
δεν δοκίμασα, αλλά πιστεύω είναι πια αυστηρά μόνο μασάζ. από τα συμφραζόμενά της.η ποπεσκου κανει προγραμμα πια η οχι???ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
Παίδες αν υπάρχει το τηλ της Χαρούλας θα το ήθελα και εγώ .. ευχαριστώ!!!Μπορείς να γράψεις το τηλέφωνο της ???
είναι κατηγορία bbw?η ποπεσκου κανει προγραμμα πια η οχι???ΚΕΝΤΡΙΚΗ | MassageinAthens
Δεν κατέω πράμα!!!απο χρηματα εννοω
Γειά σου φιλαράκι μήπως μπορείς να μου στείλεις τι τηλ. Της Χαρούλας?Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
οποτε μπορεις στειλε μου το τηλεφωνοΚαλημέρα σας.
Αν το έχει βρει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο ή κάποιο λινκ περάστε το και εδώ!Καλημέρα σας.
Μήπως μπορώ να έχω και γω το τηλ της Χαρούλας παίδες?Γειά σου φιλαράκι μήπως μπορείς να μου στείλεις τι τηλ. Της Χαρούλας?