Νέα

BBW για μασάζ (σε χώρο της ή κατ' οίκον)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolakis2112
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KoitaMe

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Νικαια ειναι, εχουν γραφει αρνητικές κριτικές. Πρέπει να μιλήσεις απο την αγγελία...δε δινει έτσι τηλέφωνο.
Ναι αδερφέ μου γνωρίζω.. αλλά .Έκανα εγγραφή αλλά δεν μπαίνει... Κ έχουν περάσει οι ώρες αναμονής. Τέλος πάντων. Εάν κάποιος έχει τηλέφωνο ας στείλει ένα πμ. Για τόσο κοντά μου μια χαρά θα ναι.

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Για τηλεφωνάκι, στείλτε μήνυμα
Μπορείς να γράψεις το τηλέφωνο της ???

metsovos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα αν γίνεται παρακαλώ μπορείτε να μου δώσετε το τηλέφωνο της Χαρούλας από Βύρωνα ευχαριστώ πολύ!!!!!

Scorpio0007

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Κριτικές
1
Like
160
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα!! Ένα τηλ και σε εμένα για το βυρωνα παιδιά !!! Ευχαριστώ πολύ!!

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.651
Πόντοι
2.536
Καλή στο μασάζ είναι η Αφροδίτη από empire. Βέβαια τώρα δεν την πετυχαίνω για κάτι οίκον

Nikosfeetlicker

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Γειά σου φιλαράκι μήπως μπορείς να μου στείλεις τι τηλ. Της Χαρούλας?

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλημέρα σας.
οποτε μπορεις στειλε μου το τηλεφωνο

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
108
Πόντοι
1
Καλημέρα σας.
Αν το έχει βρει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο ή κάποιο λινκ περάστε το και εδώ!

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom