Καλησπέρα παιδιά. Μήπως μπορείτε να μου στείλετε το τηλ. της Χαρούλας απο Βύρωνα?Παρακαλώ τηλεφωνο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BBW για μασάζ (σε χώρο της ή κατ' οίκον)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolakis2112
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 466
- Εμφανίσεις 184K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλημέρα φιλε. Ειναι καταππληκτική η περιγραφή σου. Μήπως μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ ή το τηλέφωνο της Χαρούλας? Σε ευχαριστώΚαλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Για τηλεφωνάκι, στείλτε μήνυμα
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Χαρουλα...Επικοινωνιακη τυπισσα...Ευχαριστη...Ο χωρος καλος αλλα με δυσκολο παρκινγκ....Εχει διαθεση...Συνισταται σε μερακληδες..
Κάποιο link?
Φίλε θα μας στείλεις επαφή ?
εχεις το τηλ.φιλε μου?Χαρουλα...Επικοινωνιακη τυπισσα...Ευχαριστη...Ο χωρος καλος αλλα με δυσκολο παρκινγκ....Εχει διαθεση...Συνισταται σε μερακληδες..
ένα τηλέφωνο αμα μπορεις???Καλημέρα σας.
Επίσκεψη στο Βύρωνα στην Χαρούλα, 57 ετών , εύσωμη με φανταστικά βυζιά με μεγάλες ρώγες. Μασάζ όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο δεύτερο μέρος, τρομερή πίπα και καλά γούστα......
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Εμπειρία κάνεις που να έχει πάει με τη Χαρούλα; Τόσοι ζητάνε το τηλέφωνο.
SkywalkerRho
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ενα τηλεφωνο της Χαρουλας και σε μένα συναγωνιστές και αν υπάρχει καποιο λινκ της αγγελίας της ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Μήπως έχει αγγελία στα μασαζ kanesex ? Συνήθως εκεί βρίσκονταιΠαιδιά έχει κάποιος να δώσει πληροφορίες για την κοπέλα στον Βύρωνα Αττικής? Κάποιος έχει πάει μπορεί να μας πει εντυπώσεις, πρόγραμμα και κοστος ραντεβου
Επιβεβαιώνω τον φίλο με μια μικρή διευκρίνιση ότι τα βυζιά της έχουν πάρει την κατηφόρα!!πέρασα καλά!Καλημέρα σας.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Μια Ρένα από Νίκαια που έχει χώρο δικό της και κάνει μασαζ και προσφέρει φραπέ και γαμησι... Δεν βρίσκω την αγγελία της (στο kanesex την ειχε) , έχει αναφερθεί ότι πολύ χάλια και για πολύ μερακλήδες...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΗΓΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ.. ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΉΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΩΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΕ... ΟΠΌΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ !
Μια Ρένα από Νίκαια που έχει χώρο δικό της και κάνει μασαζ και προσφέρει φραπέ και γαμησι... Δεν βρίσκω την αγγελία της (στο kanesex την ειχε) , έχει αναφερθεί ότι πολύ χάλια και για πολύ μερακλήδες...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΗΓΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ.. ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΉΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΩΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΈΦΤΗΚΕ... ΟΠΌΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ !
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
ενταξει ρε μαν, γαμηση χωρις καποτα του προσεφερε...δεν τον εχεσε και στην μουρη
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Είναι κ αυτό μια αποψη χαχαχαενταξει ρε μαν, γαμηση χωρις καποτα του προσεφερε...δεν τον εχεσε και στην μουρη
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
Είναι κ αυτό μια αποψη χαχαχα
ειμαι σιγουρος πολλοι απο εδω θα πληρωναν και για να τους χεσουν
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Μπορεί κ για ακαποτο να πλήρωνανειμαι σιγουρος πολλοι απο εδω θα πληρωναν και για να τους χεσουν
Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της η το προφίλ της;Επιβεβαιώνω τον φίλο με μια μικρή διευκρίνιση ότι τα βυζιά της έχουν πάρει την κατηφόρα!!πέρασα καλά!
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Η αγγελία της είναι αυτήΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????
kanesex.com
Έχουμε τηλέφωνο ή που βρίσκεται;Η αγγελία της είναι αυτή
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις