You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 465
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε καλο μουνι η αδερφη της?οχι πηρα 6 παστες και 3 μιλφει.ειναι και η αδελφη της εδω και τις τρωνε μαζι.
καμια φωτο της εχεις?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξενερα δηλαδηδεν εχω φωτο φιλε. χοντρη ειναι και αυτη αλλα οχι σαν την δικια μου
δικε μου δεν πιστευω ετσι που ειναι 2 τωρα να σε αρχισουν στις φαπες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι τυπος λεμεσιγα ρε φιλε....πιος θα τολμισει να με δειρει εμενα
Αγάπες μου, αν βρείτε μία χοντρούλα σεξουαλική και "θέλετε" να είστε μαζί της, μην ξεχνάτε να την ικανοποιήτε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία γυναίκα που έχει αρκετά κιλά από το να είναι με έναν άνθρωπο που την αγαπάει και δεν την πηδάει!
Μπορείς να ευνουχίσεις με μιας όλα τα "κιλά καύλας" που θα νιώσεις πηγαίνοντας μαζί της!
Μπορείς να ευνουχίσεις με μιας όλα τα "κιλά καύλας" που θα νιώσεις πηγαίνοντας μαζί της!
οκ μέσα είμαιΑγάπες μου, αν βρείτε μία χοντρούλα σεξουαλική και "θέλετε" να είστε μαζί της, μην ξεχνάτε να την ικανοποιήτε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία γυναίκα που έχει αρκετά κιλά από το να είναι με έναν άνθρωπο που την αγαπάει και δεν την πηδάει!
έχω γκαβλώσει τώρα με αυτά που λεςΑγάπες μου, αν βρείτε μία χοντρούλα σεξουαλική και "θέλετε" να είστε μαζί της, μην ξεχνάτε να την ικανοποιήτε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία γυναίκα που έχει αρκετά κιλά από το να είναι με έναν άνθρωπο που την αγαπάει και δεν την πηδάει!
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
για βάλε μια φωτο να σε δουμε..να εχουμε και ντοκουμεντα ναούμ..εγώ είμαι πολύ λεπτή και αν αντιληφθώ οτι βάζω έστω ένα κιλό προσπαθώ να το χάσω γτ πέφτει και η ερωτική μου ιάθεση. είναι πως συνηθίζει κάποιος
Χαιρετε, εχω να μπω απο τον Μαιο και θυμαμαι κατι κριτικες για το Μεταξουργειο που περιγραφανε μια χοντρη με τατουαζ, με βυζια κωλους και ολα τα σχετικα. Μηπως μπορει να με διαφωτισει κανεις γιατι ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
... εσυ εισαι η γυναικα της ζωης μου ψηνεσαι για γνωριμια...?εγώ είμαι πολύ λεπτή και αν αντιληφθώ οτι βάζω έστω ένα κιλό προσπαθώ να το χάσω γτ πέφτει και η ερωτική μου ιάθεση. είναι πως συνηθίζει κάποιος
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...φιλε μπι-μπι τι να δω, αυτη δε βλεπεται ουτε περνεται ,αλλα θα μου πεις στην ελλαδα γαμανε και αγελαδες...