Νέα

BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αντε στησε κωλαρακι να μαζεψεις κανενα φραγκο να πας να γαμησεις γιατι αλλιως οντως σε βλεπω ετσι  :jerking: :jerking: :jerking:
σε πηδαει κανενας εσενα?ή εχεις μαζεψει απωθημενα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αντε παρε πουλο τωρα .... :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πσσσ σα ζευγάρι μαλώνετε !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πουτανιαρη... μηπως τον θελεις εσυ και μου κανεις τον καμποσο τοση ωρα;

Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου
...αντε καληνυχτα,χαρηκα για την γνωριμια...

boobies95d

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου
...αντε καληνυχτα,χαρηκα για την γνωριμια...

Εισαι καβλας!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ζουλα το σχεις σκεφτει ν' αδυνατισεις ? δεν ειναι ευκολο αλλα αξιζει τον κοπο θα νιωσεις αλλος ανθρωπος...

boobies95d

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
...ζουλα το σχεις σκεφτει ν' αδυνατισεις ? δεν ειναι ευκολο αλλα αξιζει τον κοπο θα νιωσεις αλλος ανθρωπος...

Μια χαρα νιωθω και τωρα αγαπητε. Ειμαι μια κουκλα μια θεά! Το να χασεις 10 κιλα ειναι ο,τι πιο ευκολο.. το να υπερασπιζεσαι αυτο που εισαι, ειναι το δυσκολο. Εγω το κανω και το κανω καλα χωρις  να αλλαξω. Εχω σουπερ τσουπωτη κωλαρα, σουπερ φυσικα βυζια και καβλωνω με την παρτη μου. Με τι να το αλλαξω αυτο;

Τα σεβη μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μια χαρα νιωθω και τωρα αγαπητε. Ειμαι μια κουκλα μια θεά! Το να χασεις 10 κιλα ειναι ο,τι πιο ευκολο.. το να υπερασπιζεσαι αυτο που εισαι, ειναι το δυσκολο. Εγω το κανω και το κανω καλα χωρις  να αλλαξω. Εχω σουπερ τσουπωτη κωλαρα, σουπερ φυσικα βυζια και καβλωνω με την παρτη μου. Με τι να το αλλαξω αυτο;

Τα σεβη μου

βρε βρε αν τα χιόνια...

gataras

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπηκα  ''''Θέμα: BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών''' ??  σιγα μην παθετε κατι απο την πολλη λατρεια .. στην Ελλαδα δεν υπαρχει τετοιο αντικειμενο ειναι τοση η κομπλα της ελληνιδας με τα κιλα της και τοση η πλεμπα  που κανει χαβαλε που .. αστο καλυτερα  ..αν εχεις και τιποτα φετιχιστικο με fem domination και τετοια ..καληνυχτα αλλαξε χωρα ..  ειμαι φαν του ειδους απο ξενα φορουμ οπως Dimension κλπ 20ετια και βαλε  αλλα οκ δεν εχετε αδικο εμενα η ευσωμη πρωην μου με πηγε στον Ασκητη τον Σεξολογο να παρει ''εγκριση'' οταν της ειπα τι μου αρεσει πριν απο 10ετια ΑΛΛΑ ρε μαγκιτες κουμαντο στο με τι θα μου σηκωνετε και με τι θα μου πεφτει θα μου κανετε εσεις ??

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η γυναικα μου δεν εχει κανενα προβλημα με τα κιλα της και ειναι Ελληνιδα

gataras

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η γυναικα μου δεν εχει κανενα προβλημα με τα κιλα της και ειναι Ελληνιδα
  σωστος  !! εσυ τι γνωμη εχεις για το οτι ειπαν σε μια κοπελα που ετυχε να βρεθει εδω --εγω δεν την ξερω-- να χασει κιλα η της βαλανε τους στοιχους  του πανουση λιπος κλπ .. --τα ημισκουμπρια τα ξεχασανε -- ..αλλα ειναι απλο  Αυτη ανηκει εδω μεσα [σε κατι που εχει τιτλο  για λατρεις των μεγαλων μεγεθων ..Αν καποιος  μπει εδω και αυτην  την χλευασει  .. ειναι λατρης του μεγαλου μεγεθους ??? Στην τελικη αμα δεν σε φτιαχνει κατι .. απλα αστο 

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ο κωλος της γυναίκας μου ποιος θέλει να τον δει

gl

Μέγας
Εγγρ.