dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
προσεξε θα ξεμεινεις απο ατακες..Κι εσυ την εισπραξη μαλακοπιτουρα...!
προσεξε θα ξεμεινεις απο ατακες..Κι εσυ την εισπραξη μαλακοπιτουρα...!
προσεξε θα ξεμεινεις απο ατακες..
σε πηδαει κανενας εσενα?ή εχεις μαζεψει απωθημενα?Αντε στησε κωλαρακι να μαζεψεις κανενα φραγκο να πας να γαμησεις γιατι αλλιως οντως σε βλεπω ετσι
σε πηδαει κανενας εσενα?ή εχεις μαζεψει απωθημενα?
αντε παρε πουλο τωρα ....
Πουτανιαρη... μηπως τον θελεις εσυ και μου κανεις τον καμποσο τοση ωρα;
Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου...αντε καληνυχτα,χαρηκα για την γνωριμια...
...ζουλα το σχεις σκεφτει ν' αδυνατισεις ? δεν ειναι ευκολο αλλα αξιζει τον κοπο θα νιωσεις αλλος ανθρωπος...
Μια χαρα νιωθω και τωρα αγαπητε. Ειμαι μια κουκλα μια θεά! Το να χασεις 10 κιλα ειναι ο,τι πιο ευκολο.. το να υπερασπιζεσαι αυτο που εισαι, ειναι το δυσκολο. Εγω το κανω και το κανω καλα χωρις να αλλαξω. Εχω σουπερ τσουπωτη κωλαρα, σουπερ φυσικα βυζια και καβλωνω με την παρτη μου. Με τι να το αλλαξω αυτο;
Τα σεβη μου
σωστος !! εσυ τι γνωμη εχεις για το οτι ειπαν σε μια κοπελα που ετυχε να βρεθει εδω --εγω δεν την ξερω-- να χασει κιλα η της βαλανε τους στοιχους του πανουση λιπος κλπ .. --τα ημισκουμπρια τα ξεχασανε -- ..αλλα ειναι απλο Αυτη ανηκει εδω μεσα [σε κατι που εχει τιτλο για λατρεις των μεγαλων μεγεθων ..Αν καποιος μπει εδω και αυτην την χλευασει .. ειναι λατρης του μεγαλου μεγεθους ??? Στην τελικη αμα δεν σε φτιαχνει κατι .. απλα αστοη γυναικα μου δεν εχει κανενα προβλημα με τα κιλα της και ειναι Ελληνιδα
μονο αμα βαλεις και τον δικο σου για εναν φιλο ταριφα κωλομπαραο κωλος της γυναίκας μου ποιος θέλει να τον δει