Kingdom of Thanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα ξερασει φιλε.
ακουει αγιο βαλεντινο και κανει ξινομουτρακια. ειμαστε καιρο μαζι, την πρωτη χρονια που τη ειχα ετοιμασει ολοκληρη ιστορια για του αγ βαλεντινου, ξενερωσε απιστευτα.
εβαλε τα γελια. μου λεγε ελεος ρε μωρο μου, τι γελοιοτητες ειναι αυτες.
δεν ειναι χαζογκομενα. οι βαλεντινοι ειναι κιτς και ειναι για τις χαζες και του χαζους που εχουν λεφτα για ξοδεμα σε μαλακιες και θελουν να βουλωσουν καμια ανασφαλεια η καμια στραβη. ετσι μου ελεγε παντα. ηθελε να αποδεικνυουμε ο ενα στον αλλο τη γκαυλα και την εκτιμηση σε καθημερινη βαση.
ρε μαγκες, δεν πηγα μ αλλη, απλως μου εμπιστευτηκε κατι προσωπικο της οικογενειακο που πηγα και το μοιραστηκα ο μαλακας με ενα φιλο μου.
ειναι πολυ κλειστη κοπελα σε ο,τι αφορα τα προσωοικα της, δεν εμπιστευεται ευκολα και ο φιλος μου που εμαθε δεν ειναι κωλοπαιδο ουτε προκειται να το συζητησει, δε θα το συζηταγα μαζι του αν δεν τον ηξερα οτι ειναι ετσι, αλλα γιατι το ειπα???? μου εσκασε την καρδια με το που αντιληγθηκε οτι το ειπα. [size=16pt]δε μπορεις να κρατησεις κατι μεταξυ μας ποσο μαλλον κατι τοσο προσωπικο; πω να σε ξαναεμπιστευτω?elege και ξαναλεγε. [/size]και exi δικιο εν μερει αλλα εκατσε η στιγμη κ η συζητηση κ το ανεφερα. τι να κανω τωρα? να αυτοκτονησω;
aφηστε μαγκες εχω πεσει σε καταθλιψη. δεν ξερω πως να επιχειρηματολογησω.
Φαντάσου μετά απ' όλα αυτά, να μάθει κι ότι άνοιξες αυτό το thread!!!!!!!!!!!!