Νέα

BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
θα ξερασει φιλε.
ακουει αγιο βαλεντινο και κανει ξινομουτρακια. ειμαστε καιρο μαζι, την πρωτη χρονια που τη ειχα ετοιμασει ολοκληρη ιστορια για του αγ βαλεντινου, ξενερωσε απιστευτα.
εβαλε τα γελια. μου λεγε ελεος ρε μωρο μου, τι γελοιοτητες ειναι αυτες.
δεν ειναι χαζογκομενα. οι βαλεντινοι ειναι κιτς και ειναι για τις χαζες και του χαζους που εχουν λεφτα για ξοδεμα σε μαλακιες και θελουν να βουλωσουν καμια ανασφαλεια η καμια στραβη. ετσι μου ελεγε παντα. ηθελε να αποδεικνυουμε ο ενα στον αλλο τη γκαυλα και την εκτιμηση σε καθημερινη βαση.

ρε μαγκες, δεν πηγα μ αλλη, απλως μου εμπιστευτηκε κατι προσωπικο της οικογενειακο που πηγα και το μοιραστηκα ο μαλακας με ενα φιλο μου.

ειναι πολυ κλειστη κοπελα σε ο,τι αφορα τα προσωοικα της, δεν εμπιστευεται ευκολα και ο φιλος μου που εμαθε δεν ειναι κωλοπαιδο ουτε προκειται να το συζητησει, δε θα το συζηταγα μαζι του αν δεν τον ηξερα οτι ειναι ετσι, αλλα γιατι το ειπα???? μου εσκασε την καρδια με το που αντιληγθηκε οτι το ειπα. [size=16pt]δε μπορεις να κρατησεις κατι μεταξυ μας ποσο μαλλον κατι τοσο προσωπικο; πω να σε ξαναεμπιστευτω?elege και ξαναλεγε. [/size]και exi δικιο εν μερει αλλα εκατσε η στιγμη κ η συζητηση κ το ανεφερα. τι να κανω τωρα? να αυτοκτονησω;
aφηστε μαγκες εχω πεσει σε καταθλιψη. δεν ξερω πως να επιχειρηματολογησω.

Φαντάσου μετά απ' όλα αυτά, να μάθει κι ότι άνοιξες αυτό το thread!!!!!!!!!!!!

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
θα ξερασει φιλε.
ακουει αγιο βαλεντινο και κανει ξινομουτρακια. ειμαστε καιρο μαζι, την πρωτη χρονια που τη ειχα ετοιμασει ολοκληρη ιστορια για του αγ βαλεντινου, ξενερωσε απιστευτα.
εβαλε τα γελια. μου λεγε ελεος ρε μωρο μου, τι γελοιοτητες ειναι αυτες.
δεν ειναι χαζογκομενα. οι βαλεντινοι ειναι κιτς και ειναι για τις χαζες και του χαζους που εχουν λεφτα για ξοδεμα σε μαλακιες και θελουν να βουλωσουν καμια ανασφαλεια η καμια στραβη. ετσι μου ελεγε παντα. ηθελε να αποδεικνυουμε ο ενα στον αλλο τη γκαυλα και την εκτιμηση σε καθημερινη βαση.

ρε μαγκες, δεν πηγα μ αλλη, απλως μου εμπιστευτηκε κατι προσωπικο της οικογενειακο που πηγα και το μοιραστηκα ο μαλακας με ενα φιλο μου.

ειναι πολυ κλειστη κοπελα σε ο,τι αφορα τα προσωοικα της, δεν εμπιστευεται ευκολα και ο φιλος μου που εμαθε δεν ειναι κωλοπαιδο ουτε προκειται να το συζητησει, δε θα το συζηταγα μαζι του αν δεν τον ηξερα οτι ειναι ετσι, αλλα γιατι το ειπα???? μου εσκασε την καρδια με το που αντιληγθηκε οτι το ειπα. δε μπορεις να κρατησεις κατι μεταξυ μας ποσο μαλλον κατι τοσο προσωπικο; πω να σε ξαναεμπιστευτω?elege και ξαναλεγε. και exi δικιο εν μερει αλλα εκατσε η στιγμη κ η συζητηση κ το ανεφερα. τι να κανω τωρα? να αυτοκτονησω;
[size=12pt]aφηστε μαγκες εχω πεσει σε καταθλιψη.[/size] δεν ξερω πως να επιχειρηματολογησω.

Αν ποτέ πέσεις πραγματικά σε κατάθλιψη (κάτι που εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ), θα εκπλαγείς! Δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι τώρα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ωστε δεν της αρέσει ο Βαλεντίνος
δεν βγάζει μέσα της το κτήνος
και δε γουστάρει για δωράκια
καρδούλες σε μαξιλαράκια

Εντύπωση μου κάνει αυτό
το βρίσκω τόσο τραγικό
να μη γουστάρει τη καπότα
μ΄άρωμα, γεύση αλλά και φώτα !

Κι είναι τόσο ρομαντικό
θα έλεγα ποιητικό
δώρο βρακάκι να σου κάνει
πάνω να γράφει δε μου φτάνει !

:grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αντε ρε ! Προς το παρόν ανησύχησα !

Εδώ είμαστε πάλι !

Θάνος !!!! Πένιιιιεεε !!! ????

Νό νιούς ! Γκούντ Νιούς, να υποθέσω ?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Προς τα ερωτηματικά ρε ΘΑΝΟ,

Τώρα που λέμε για χοντρές, θυμήθηκα την Πένιε ! :2funny:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τσιμπατε

Συνημμένα

• pt.JPG
    pt.JPG
    335,3 KB · Εμφανίσεις: 25

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σιγα αυτη ειναι αδυνατη. Εδω δεστε κωλο

Συνημμένα

• Anna.jpg
    Anna.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 30

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σου αρεσει ?

Συνημμένα

• Anna.jpg
    Anna.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 23

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
και αλλη

Συνημμένα

• anna1.jpg
    anna1.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 29

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ασε φίλε σε αυτες τις φωτο ειναι αδυνατη ...τωρα αμα την παρω φωτο θα δεις διαφορα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
τωρα δεν γινετε τρωει κατι γλυκα που της εφερα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
τρωει συνεχεια γιατι ξερει πως αμα αδυνατισει θα την παρατήσω.
το εχει παρει αποφαση

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οχι πηρα 6 παστες και 3 μιλφει.ειναι και η αδελφη της εδω και τις τρωνε μαζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom