Νέα

BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντι να παρακαλας να γυρισει πισω η Ελενα γιατι δεν πας εσυ στην Ελενα???
εχω κανει μαλακια φιλε, δεν εχω μουτρα. πρεπει να αφησω λιγο χρονο να ξεθυμανει το θεμα. υποφερω. θελω να τη σκισω και δε μπορω.
ρε μαλακες μ αυτη τη γκομενα εχω καταλαβει τι σημαινει να θες να δινεις γλωσσοφιλο μεχρι να σκασεις.
να τη γαμαω και ταυτοχρονα να χω να τη γλωσσαρα της στο στομα μου.
ο παραδεισος. δε θελω τιποτα αλλο.
αν με συγχωρεσει με τη μαλακια που εκανα, παιζει να τη ζητησω και σε γαμο.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε παλουκάρι

έχεις σκεφτεί πως θα είναι σε 5-10 χρόνια, η χοντρή ?

Φ ά λ α ι ν α !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πάω στοίχημα, πως εσύ είσαι αδύνατος, ψηλός, με θεληματικό πηρούνι ! :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εχω κανει μαλακια φιλε, δεν εχω μουτρα. πρεπει να αφησω λιγο χρονο να ξεθυμανει το θεμα. υποφερω. θελω να τη σκισω και δε μπορω.
ρε μαλακες μ αυτη τη γκομενα εχω καταλαβει τι σημαινει να θες να δινεις γλωσσοφιλο μεχρι να σκασεις.
Τυπε η ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου είναι κοντα. Ορμα με λουλουδια σοκολατες και μονόπετρο και θα δεις αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποσο κομπλεξικοι ειστε ομως ρε συναδελφοι;
με το που ανεφερα τροφαντη αμεσως χοιρινες μπριζολες και ταβερνες...
ποιος πουστης σας ειπε οτι οι γυναικες δεν πρεπει να τρωνε ρε μαλακες;
εχετε χαπακωθει πληρως απο τις στεκες που σας πορβαλλουν.
πω γαματε στεκες με πλαστικα βυζια, ειλικρινα απορω. μονο αν ηταν τρελλο ξεκωλο  μες στην απολυτη και τα εκανε ολα θα φχαριστιμουνα γαησακι με τετοια γκομενα.
θα τη γαμαγα μεχρι να κλαψει θα την ξεφτιλιζα κι αντε γεια. για παραπανω απο μια φορα δεν ειναι.αντε ισως και για οταν θα ηθελα πουτανα. αντι για πουτανα θα πηδαγα καμια τετοια.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Σε επιασε με αλλη τυπε???
Καλα να παθεις!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γειά σου ρε γειασουρε !

Ωραία τα λες
μα δε μου λες
τι θα ταίζεις τη χοντρούλα
όταν θα γίνει κυριούλα ?

Μήπως με τα λεφτά αυτά
γαμείς του κόσμου τα χοντρά
και κάνεις και οικονομία
μπας και πηδήσεις και καμία
μουνάρα ωραία αληθινή
κι έτσι ξεχάσεις τη χοντρή ?

Λέω εγώ τώρα !

:grin:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάω στοίχημα, πως εσύ είσαι αδύνατος, ψηλός, με θεληματικό πηρούνι ! :2funny:
εγω φιλε αδυνατος δεν ειμαι.
εχω ογκο γενικα, ημουν αθλητης χρονια. για ελληνα με λες ψηλο αλλα δεν ειμαι κι  φασουλας.
για θεληματικο πηγουνι δεν ξερω, το πηρουνι μου... ομως ειναι για ολα τα θεληματα;)

και να σου πω κιολας ρε φιλε, ετσι οπως ειμαι θα την εσπαγα μια στεκα σαν την  καγια πχ.
η γυναικα σαν την ελενα η γυναικα φιτνες με κανα αξιοπρεπες δικεφαλο θα γουσταρα στο κεφαλι μου.αυτες που βλεπω στην τιβι, τις βλεπω και ξενερωνω. εν τω μεταξυ το χουν χασει ολες.
βλεπε μακρυπουλια πχ. ηταν ωραιο γκομενακι και πηγε κι εχασε 15 κιλα και μου γινε σαν ξοανο.
η την αλλη την ομορφουλα η δουκισσα. οσο παει και πιο σκελετος γινεται. κριμα τα προσποντα που τους εδωσε ο θεος ρε φιλε. πανε και χαραμιζονται, σπανε τα ουτρα τους μονες του.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τυπε μου αν γαμας καλα θα γυρισει πισω μονη της.
Μην αγχωνεσαι!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τελικά αυτό το σάϊτ μου αρέσει, γιατί κάθε βράδι, υπάρχει ένα θέμα με το οποίο λύνομαι στα γέλια και πέφτω απο τη καράκλα !

Πέσε-Σήκω, κάνω και γυμναστική ! :2funny:

ΥΓ : Φίλε μου, επειδή το μουνί ο κώλος το βυζί κυκλοφοράει σε όλα τα μεγέθη, διαλέγεις αυτό που σου γουστέρνει και καλά κάνεις ! Εμείς απλά κάνουμε πλάκα με τις χοντρές γιατί τις μισούμε. ΜΑς τρώνε το φαϊ και θέλουνε και άυξηση για να ΄χουνε να τρώνε οι κωλόχοντρες ! :grin:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε η ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου είναι κοντα. Ορμα με λουλουδια σοκολατες και μονόπετρο και θα δεις αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!!!
θα ξερασει φιλε.
ακουει αγιο βαλεντινο και κανει ξινομουτρακια. ειμαστε καιρο μαζι, την πρωτη χρονια που τη ειχα ετοιμασει ολοκληρη ιστορια για του αγ βαλεντινου, ξενερωσε απιστευτα.
εβαλε τα γελια. μου λεγε ελεος ρε μωρο μου, τι γελοιοτητες ειναι αυτες.
δεν ειναι χαζογκομενα. οι βαλεντινοι ειναι κιτς και ειναι για τις χαζες και του χαζους που εχουν λεφτα για ξοδεμα σε μαλακιες και θελουν να βουλωσουν καμια ανασφαλεια η καμια στραβη. ετσι μου ελεγε παντα. ηθελε να αποδεικνυουμε ο ενα στον αλλο τη γκαυλα και την εκτιμηση σε καθημερινη βαση.

ρε μαγκες, δεν πηγα μ αλλη, απλως μου εμπιστευτηκε κατι προσωπικο της οικογενειακο που πηγα και το μοιραστηκα ο μαλακας με ενα φιλο μου.

ειναι πολυ κλειστη κοπελα σε ο,τι αφορα τα προσωοικα της, δεν εμπιστευεται ευκολα και ο φιλος μου που εμαθε δεν ειναι κωλοπαιδο ουτε προκειται να το συζητησει, δε θα το συζηταγα μαζι του αν δεν τον ηξερα οτι ειναι ετσι, αλλα γιατι το ειπα???? μου εσκασε την καρδια με το που αντιληγθηκε οτι το ειπα. δε μπορεις να κρατησεις κατι μεταξυ μας ποσο μαλλον κατι τοσο προσωπικο; πω να σε ξαναεμπιστευτω?elege και ξαναλεγε. και exi δικιο εν μερει αλλα εκατσε η στιγμη κ η συζητηση κ το ανεφερα. τι να κανω τωρα? να αυτοκτονησω;
aφηστε μαγκες εχω πεσει σε καταθλιψη. δεν ξερω πως να επιχειρηματολογησω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια ερώτηση?
γιατι σε πρασινήσαν?
δεν φαντάζομαι να την έπεσες στην γυναίκα του bw?
:think: :think:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εμείς απλά κάνουμε πλάκα με τις χοντρές γιατί τις μισούμε. ΜΑς τρώνε το φαϊ και θέλουνε και άυξηση για να ΄χουνε να τρώνε οι κωλόχοντρες ! :grin:
να πας σε ψυχιατρο φιλε, με το συμπαθειο.
ξερεις επειδη εισαι αδυνατος δε σημαινει οτι εισαι πιο αξιολογος απο μια κοπελα με 5 και 10 και 15 παραπανισια κιλα.

ελεος ρε μαλακες. συνλεθετε.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πάντως με προβλημάτισες !

Αν, λέω αν η χοντρούλα το παίζει δυσκολία και τη κάνει γυριστή, τότε οι άλλες, οι μικρομεσαίες δηλαδή, ούτε που θα μας κοιτάνε !

Πω ρε, πόυ πάει τούτη η χώρα,....

Αλλά να σου πω εγώ πως θα της ξηγιόμουνα της χοντρής :

Αφού Δε θες μωρή φακλάνα
θα πάω σε καμιά πουτάνα
κι εκεί να δεις χοντρές
βυζοκωλάρες τροφαντές

και μ΄ένα κατοσταρικάκι
ο Ντάμπο, το ελεφαντάκι
τούμπες θα κάνει ζωηρά
που΄δε στα σκέλια του χαρά !

:grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
θα ξερασει φιλε.
ακουει αγιο βαλεντινο και κανει ξινομουτρακια. ειμαστε 2.5 χρονια μαζι, την πρωτη χρονια που τη ειχα ετοιμασει ολοκληρη ιστορια για του αγ βαλεντινου, ξενερωσε απιστευτα.
εβαλε τα γελια. μου λεγε ελεος ρε μωρο μου, τι γελοιοτητες ειναι αυτες.
δεν ειναι χαζογκομενα. οι βαλεντινοι ειναι κιτς και ειναι για τις χαζες και του χαζους που εχουν λεφτα για ξοδεμα σε μαλακιες και θελουν να βουλωσουν καμια ανασφαλεια η καμια στραβη. ετσι μου ελεγε παντα. ηθελε να αποδεικνυουμε ο ενα στον αλλο τη γκαυλα και την εκτιμηση σε καθημερινη βαση.

ρε μαγκες, δεν πηγα μ αλλη, απλως μου εμπιστευτηκε κατι προσωπικο της οικογενειακο που πηγα και το μοιραστηκα ο μαλακας με ενα φιλο μου.

ειναι πολυ κλειστη κοπελα σε ο,τι αφορα τα προσωοικα της, δεν εμπιστευεται ευκολα και ο φιλος μου που εμαθε δεν ειναι κωλοπαιδο ουτε προκειται να το συζητησει, δε θα το συζηταγα μαζι του αν δεν τον ηξερα οτι ειναι ετσι, αλλα γιατι το ειπα???? μου εσκασε την καρδια με το που αντιληγθηκε οτι το ειπα. δε μπορεις να κρατησεις κατι μεταξυ μας ποσο μαλλον κατι τοσο προσωπικο; πω να σε ξαναεμπιστευτω?elege και ξαναλεγε. και exi δικιο εν μερει αλλα εκατσε η στιγμη κ η συζητηση κ το ανεφερα. τι να κανω τωρα? να αυτοκτονησω;
aφηστε μαγκες εχω πεσει σε καταθλιψη. δεν ξερω πως να επιχειρηματολογησω.
Μια συμβουλη χωρις πλακα.
Λοιπον καντην μακρια όσο είναι καιρος. Δεν κάνεις γιαυτην. Θα την καταστρέψεις!!!!!!!!!
Βρες μια αλλην (το ποιο ευκολο πράγμα στο κόσμο) και προχώρα την ζωή σου!!

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
O καθενας εχει και διαφορετικο γουστο απ τον αλλο,παρτε το χαμπαρι.
Καλυτερα παντως που σε παρατησε,της πηρε βεβαια 3 χρονια μεχρι να καταλαβει τι κατινα εισαι αλλα στο τελος αποκαλυφθηκες κουφαλιτσα  :birdman:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
O καθενας εχει και διαφορετικο γουστο απ τον αλλο,παρτε το χαμπαρι.
Καλυτερα παντως που σε παρατησε,της πηρε βεβαια 3 χρονια μεχρι να καταλαβει τι κατινα εισαι αλλα στο τελος αποκαλυφθηκες κουφαλιτσα  :birdman:
ακριβως αυτο του είπα και γω. Είναι καταστροφικος τύπος και παρασέρνει τα καλα κορίτσια στην κόλαση!!!!!!!!

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως με προβλημάτισες !

Αν, λέω αν η χοντρούλα το παίζει δυσκολία και τη κάνει γυριστή, τότε οι άλλες, οι μικρομεσαίες δηλαδή, ούτε που θα μας κοιτάνε !
ρε συ εχεις μεγαλο προβλημα, να το κοιταξεις!
η χοντρουλα ειναι πανεμορφη μορφωμενη εχει στυλακι που με βγαζει παντα ασπροπροσωπο και υπεροχο ατομο. η μικρομεσαιες η οι μουναρες που υποθετω σε γκαυλωνουν εσενα  ειναι τιποτα  καγκουρινες η εστω βπροαστιων πανομοιοτυπα ντυμενες, μ αερα αντι εγκεφαλικα κυτταρα  το κεφαλι τους, κατινες και πουταναρια της κακιας ωρας και αλογομουρες;;;;
τι αλλο θα ακουσουμε ρε μαγκα.
ακου αν η χοντρουλα θελει αυτο, τοτε τι θα θελει η κανονικη.

ρε μαλακα τσιμπουκιε με τη μεζουρα μετρας την αξια και τον ερωτισμο των ανθρωπων εσυ;;;
eleos re μλκ. μια ζωη δυστυχισμενος θα σαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom